zamanla canım zamanla.. sabır :)Yaaaaaa benimkiler hala duruyo
Bende tel takmadan önce yaptılarKizlar size bir sorum olacak, profesyonel dis temizligi yaptirdinizmi hic? Yapdirdiysaniz teller icindeyken mi yapiliyor?
zamanla canım zamanla.. sabır :)
mutlaka değişiklik vardır da sen farkında değilsindir
45 gün içinde %60'ı yerleşiyor gibi bir şey.. az kaldı yani dişlerini göstererek gülmene merak etme :)Benim 1 hafta oldu gerçekten biraz değişim var :) En çok istediğim şey dişlerimi göstererek gülmek ...
Şimdi hani benim çarpık ya. Diyelim ki aralarda yani dişlerin yanında çürüme olmuş az biraz. Onun çözümü var mı acaba? Kprkuyorum öyle bişey çıkar ortaya diye45 gün içinde %60'ı yerleşiyor gibi bir şey.. az kaldı yani dişlerini göstererek gülmene merak etme :)
çürüme öyle kolay kolay olmaz hiç fırçalamamazsan anca çürür heralde. ama olursa da teli çıkarmak durumunda kalabilir bilmiyorum. bazı doktorlar dişlerine iyi bakmayan hastalarının tedavisini yarım bırakıyor o yüzden işi şansa bırakmamak lazım. sen düzenli fırçala sorun olmaz çarpık bile olsa temiz olur merak etmeŞimdi hani benim çarpık ya. Diyelim ki aralarda yani dişlerin yanında çürüme olmuş az biraz. Onun çözümü var mı acaba? Kprkuyorum öyle bişey çıkar ortaya diye
Benim fırçanın ulaşamadığı kısımlar vardı. Fıröalamak eziyetti. Eskiden çürüdüyse şimdi ortaya çıkarsa diye düşünüyorumçürüme öyle kolay kolay olmaz hiç fırçalamamazsan anca çürür heralde. ama olursa da teli çıkarmak durumunda kalabilir bilmiyorum. bazı doktorlar dişlerine iyi bakmayan hastalarının tedavisini yarım bırakıyor o yüzden işi şansa bırakmamak lazım. sen düzenli fırçala sorun olmaz çarpık bile olsa temiz olur merak etme
Bende teller takilmadan önce röntgen cekildi, disler saglam oldugu tespit edilince teller takildi.Benim fırçanın ulaşamadığı kısımlar vardı. Fıröalamak eziyetti. Eskiden çürüdüyse şimdi ortaya çıkarsa diye düşünüyorumçok tiksinç olur
Röntgenimde çıkmadı. Bitanesinde çıktı o da ameliatla alıncakBende teller takilmadan önce röntgen cekildi, disler saglam oldugu tespit edilince teller takildi.
Yok canım içini rahat tut bir şey olmaz önceden olmuş olsaydı doktorun fark ederdi zaten röntgen makinesine de girmemiş miydin?Benim fırçanın ulaşamadığı kısımlar vardı. Fıröalamak eziyetti. Eskiden çürüdüyse şimdi ortaya çıkarsa diye düşünüyorumçok tiksinç olur
Insallah birsey yoktur benimde kanal tedavili disim bi ara baya agirdi korktum problem olacak diye ama doktor birsey yok dedi iki hafta sonra kendi gecti.Röntgenimde çıkmadı. Bitanesinde çıktı o da ameliatla alıncak
Teller takilmadan önce banada yaptilar ama simdi 1 yil olacak yine ihtiyacim var istanbulda yaptirmak istiyorum ama nasil nerde iyi olur bilmiyorumBende tel takmadan önce yaptılar
Yok canım içini rahat tut bir şey olmaz önceden olmuş olsaydı doktorun fark ederdi zaten röntgen makinesine de girmemiş miydin?
Insallah birsey yoktur benimde kanal tedavili disim bi ara baya agirdi korktum problem olacak diye ama doktor birsey yok dedi iki hafta sonra kendi gecti.
olmaz mı ya arka dişlerim fena ağrıyor umarım çabucak geçer dayanamıyorum...Baktırdım kızlar o zaman alttakinde çıkmıştı o da ameliyatla alınıcak zaten. Gittiğimde sorucam mesela bazılarında ağrı var arkalarda. Sizlerde var mı ağrı sızı kızlar
ceaplayan olmadı ama ben yinede yazim ortodonti doktoruma sordum eğer çektirmek zorundaysan telleri çıkartıp mr çektirdikten sonra yeniden takarız dedi şimdilik bu kadar gelişmeleri yazarım
Benim bahsettiğim dişimin kenarında nokta şeklince çürük var. Muhtemelen içeriye doğru ilerlemiş bi çürük o. O dişım acıyo bir de telsiz alt dişim. Ooof ne problemli bi ağız :/olmaz mı ya arka dişlerim fena ağrıyor umarım çabucak geçer dayanamıyorum...
Sen neden
Sen neden mr çektirmek istiyosun ki cankm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?