- 22 Mayıs 2007
- 939
- 153
- 658
- 43
fiyatı ne kadar canım
canım 20 tl ye aldım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fiyatı ne kadar canım
ay canım cok gecmıs olsun.. teller takılmadan önce zaten dişciye gitmedinmı hanı dolgular diş temızlıği vs seyler yapılmadımı ?arkadaslar merhaba;
ben suan ortodontik tedavi görüyorum. ön alt dişlerimden bir tanesi birden sızlamaya basladı ve 2 3 ay gecmedi doktoruma sordugumda surekli birsey yok deyip geçiştirdi. en sonunda endodonti uzmanına yönlendirdi bır hafta önce kanal tedavisi baslandı.dişim zaten ölmüş uyusturma falan yapılmadan ilk seans sinirler alınıp ilaç yerleştirildi.
dün 2. seansa gittim yalnız 1 gece önce inanılmaz bir ağrı başlamıstı sağ alt ve ust dişlerim komple, başım, kulağım ağrıdı. neyse yine birşeyler yapıldı dişime gecici dolguyla kapatıldı. suan ağrı kesicilerle durabiliyorum. bu şekilde kanaldan sora uzun süre ağrı çeken varmı. sonu çekim olacak diye korkuyorum ön dişim çünkü
gittim canım yapılmıştı hersey ama işte yinede oldu. tedaviden kaynaklımı başka bişeymi sebep oldu bilmiyorum.çürük deil zaten diş ölmüş. doktorumda bişe sölemiyo. geçmezse çekilecek mecbur sonra nasıl kapanacak orası bilmiyorum.16 aydır boşuna çekmiş olacam bunca sıkıntıyı offfay canım cok gecmıs olsun.. teller takılmadan önce zaten dişciye gitmedinmı hanı dolgular diş temızlıği vs seyler yapılmadımı ?
Fındık yedin demek he
Ya ben eskisi gibi ısıra ısıra kıtlıktan çıkmış gibi yemek istiyorum doymuyorum böyle çatal bıçak bana göre değil
Yok valla haftayaa kontrol dişetlerimle sorun yaşıyorum ben ya:/ sende var mı bi sıkıntı?canım kontrole gittin mi noldu doktorun ne dedi neler yaptı anlat
ya benim yamuk olan dişlerim ağrıyo yerleşme aşamasında olduğu için. bu haftaki randevumda telim kalınlaştı. bu gece ağrısı başlar yine hadi hayırlısıYok valla haftayaa kontrol dişetlerimle sorun yaşıyorum ben ya:/ sende var mı bi sıkıntı?
ya benim yamuk olan dişlerim ağrıyo yerleşme aşamasında olduğu için. bu haftaki randevumda telim kalınlaştı. bu gece ağrısı başlar yine hadi hayırlısı
Benim diş etlerim şişmiş hafiften. Bir de kötü bir tat alıyorum. Yeni çıktı bu olay. Acaba yeri oynadıkça apse mi yapıyo? Yara mı oluyo yani dişin yeri falan?ya benim yamuk olan dişlerim ağrıyo yerleşme aşamasında olduğu için. bu haftaki randevumda telim kalınlaştı. bu gece ağrısı başlar yine hadi hayırlısı
45 gün falan oldu yani takıldıktan sonraki ilk randevumda kalınlaştırdı :)Ne kadar sürede kalınlaştırdılar?
iyi fırçalamıyo musun acaba canım? bilmiyorum bende olmadı şişkinlik ama herkesin tedavisi farklı sonuçta. yerleştiği için olabilir sen yine de randevunda sor ihmal etmeBenim diş etlerim şişmiş hafiften. Bir de kötü bir tat alıyorum. Yeni çıktı bu olay. Acaba yeri oynadıkça apse mi yapıyo? Yara mı oluyo yani dişin yeri falan?
Fırçalıyorum ama aralardan kanamalar başladı benim aşırı çarpık bu arada dört diş falan çekilecek çok bitişik diş etlerim hep yara olurdu zaten45 gün falan oldu yani takıldıktan sonraki ilk randevumda kalınlaştırdı :)
iyi fırçalamıyo musun acaba canım? bilmiyorum bende olmadı şişkinlik ama herkesin tedavisi farklı sonuçta. yerleştiği için olabilir sen yine de randevunda sor ihmal etme
çok bastırmamaya çalış fırçalarkenFırçalıyorum ama aralardan kanamalar başladı benim aşırı çarpık bu arada dört diş falan çekilecek çok bitişik diş etlerim hep yara olurdu zaten
Dişlerim iri canım :) çenem için iriymiş. Bir de eşit değilmiş karmaşık bi durum:) her yerden diş çıkıyo benimçok bastırmamaya çalış fırçalarken
haftayaymış zaten randevun bi sıkıntı olursa halleder merak etme canım
4 diş çekim çok fazla ya niye öyle oldu :S
Cok guzel olmus dislerin. Bende 26 yasinda 2 cocuk annesiyim. 30.01.2014 de takildi tellerim. Artik bitmek uzere. Mayista kontrolde cikmasi icin gün belirlenecek insallah.Selam kizlar ben 31 yasinda 3 cocuk annesiyim. 23.4.2014 te tellerim takildi. Asiri carpiklik oldugu icin 4 disim söküldü bir sene olacak ve deliklerin %70i kapandi, in-ovation c brackets takildi bana bir tane önce ve sonrasi resim paylasayim dedim
Benim daha 1 sene var insallah daha cabuk olur, doktorum böyle devam ederse 9aydada cikabilir teller dedi. Benim carpikligim cok fazlaydi ve dis telleri hayatta verdigin en dogru karar oldu iyiki yapmisim diyorumCok guzel olmus dislerin. Bende 26 yasinda 2 cocuk annesiyim. 30.01.2014 de takildi tellerim. Artik bitmek uzere. Mayista kontrolde cikmasi icin gün belirlenecek insallah.
evet canım bayağı bi değişim var tamamen yerine oturdu gibi hatta.. 1 ayda çok şey fark etti aynaya baktıkça mutlu oluyorum artık fotoğraflarda dişlerimi gösterebiliyorumDişlerim iri canım :) çenem için iriymiş. Bir de eşit değilmiş karmaşık bi durum:) her yerden diş çıkıyo benim
Sende değişim var mı:)
Yaaaaaa benimkiler hala duruyoevet canım bayağı bi değişim var tamamen yerine oturdu gibi hatta.. 1 ayda çok şey fark etti aynaya baktıkça mutlu oluyorum artık fotoğraflarda dişlerimi gösterebiliyorum