• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Kizlar size bir sorum olacak, profesyonel dis temizligi yaptirdinizmi hic? Yapdirdiysaniz teller icindeyken mi yapiliyor?

45 gün içinde %60'ı yerleşiyor gibi bir şey.. az kaldı yani dişlerini göstererek gülmene merak etme :)
Şimdi hani benim çarpık ya. Diyelim ki aralarda yani dişlerin yanında çürüme olmuş az biraz. Onun çözümü var mı acaba? Kprkuyorum öyle bişey çıkar ortaya diye :(

Şimdi hani benim çarpık ya. Diyelim ki aralarda yani dişlerin yanında çürüme olmuş az biraz. Onun çözümü var mı acaba? Kprkuyorum öyle bişey çıkar ortaya diye :KK43:
çürüme öyle kolay kolay olmaz hiç fırçalamamazsan anca çürür heralde. ama olursa da teli çıkarmak durumunda kalabilir bilmiyorum. bazı doktorlar dişlerine iyi bakmayan hastalarının tedavisini yarım bırakıyor o yüzden işi şansa bırakmamak lazım. sen düzenli fırçala sorun olmaz çarpık bile olsa temiz olur merak etme

çürüme öyle kolay kolay olmaz hiç fırçalamamazsan anca çürür heralde. ama olursa da teli çıkarmak durumunda kalabilir bilmiyorum. bazı doktorlar dişlerine iyi bakmayan hastalarının tedavisini yarım bırakıyor o yüzden işi şansa bırakmamak lazım. sen düzenli fırçala sorun olmaz çarpık bile olsa temiz olur merak etme
Benim fırçanın ulaşamadığı kısımlar vardı. Fıröalamak eziyetti. Eskiden çürüdüyse şimdi ortaya çıkarsa diye düşünüyorum:( çok tiksinç olur :( :(

Benim fırçanın ulaşamadığı kısımlar vardı. Fıröalamak eziyetti. Eskiden çürüdüyse şimdi ortaya çıkarsa diye düşünüyorum:KK43: çok tiksinç olur :KK43: :KK43:
Yok canım içini rahat tut bir şey olmaz önceden olmuş olsaydı doktorun fark ederdi zaten röntgen makinesine de girmemiş miydin?

Yok canım içini rahat tut bir şey olmaz önceden olmuş olsaydı doktorun fark ederdi zaten röntgen makinesine de girmemiş miydin?

Insallah birsey yoktur benimde kanal tedavili disim bi ara baya agirdi korktum problem olacak diye ama doktor birsey yok dedi iki hafta sonra kendi gecti.

Baktırdım kızlar o zaman alttakinde çıkmıştı o da ameliyatla alınıcak zaten. Gittiğimde sorucam mesela bazılarında ağrı var arkalarda. Sizlerde var mı ağrı sızı kızlar

ceaplayan olmadı ama ben yinede yazim ortodonti doktoruma sordum eğer çektirmek zorundaysan telleri çıkartıp mr çektirdikten sonra yeniden takarız dedi şimdilik bu kadar gelişmeleri yazarım

olmaz mı ya arka dişlerim fena ağrıyor umarım çabucak geçer dayanamıyorum...
Benim bahsettiğim dişimin kenarında nokta şeklince çürük var. Muhtemelen içeriye doğru ilerlemiş bi çürük o. O dişım acıyo bir de telsiz alt dişim. Ooof ne problemli bi ağız :/

Back