• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Aaa bildirim gelmemiş bunca zaman :KK43: diş etim kanıyo heralde fırçalarken oluyo.

Kızlar benim bir ay oldı öyle çok bi değişim yok :KK43: gözle görülür bişey yok ben mi fark etmiyorum:KK43:
diş kanamanı dr bir danıs ıstersen benım hıc kanamadı bu zamana kadar. sert felanmı acaba dıs etıne gelıyor..
sen hergun bakınca anlamıorsundur ama senı görmeyen bırı anında fark edıyor aradakı farklı emın ol :)

diş kanamanı dr bir danıs ıstersen benım hıc kanamadı bu zamana kadar. sert felanmı acaba dıs etıne gelıyor..
sen hergun bakınca anlamıorsundur ama senı görmeyen bırı anında fark edıyor aradakı farklı emın ol :)
Her gün bakmıyorum ki ama ya :D danışayım bide bende bazı dişlerde fazlasıyla acıma olmaya başladı. Yemek yerken canım çok yanıyo yumuşak şeylerde bile.

ben curaprox kullanıyorum. ortodontık olanını... ama annemım dişleri cok kanıyordu dr ona diş fırcanı değiş dediğinde onada normal olan diş fırcası aldım ve ogun bugundur kanamıyor. ben cok memnun kaldım. 20 tl ye aldım ben en son. bir cantamda var bırde ewde oyuzden cok fazlada deforme olmadı valla ben cok memnunum .. diş macunu olarak ipana sıgnal ne denk gelıorsa onu alıyorum ben. dr sordum markası onemlı değil ama nohut buyuklugunden fazla asla dedı .. zaten 3 kez fırcalayınca sorun olmuyor :) En Büyük KK

ben curaprox kullanıyorum. ortodontık olanını... ama annemım dişleri cok kanıyordu dr ona diş fırcanı değiş dediğinde onada normal olan diş fırcası aldım ve ogun bugundur kanamıyor. ben cok memnun kaldım. 20 tl ye aldım ben en son. bir cantamda var bırde ewde oyuzden cok fazlada deforme olmadı valla ben cok memnunum .. diş macunu olarak ipana sıgnal ne denk gelıorsa onu alıyorum ben. dr sordum markası onemlı değil ama nohut buyuklugunden fazla asla dedı .. zaten 3 kez fırcalayınca sorun olmuyor :) En Büyük KK
Ortodontik olanın normalden farkını hissedebiiyor musun? Alsam mı acaba oral b de buldum?

valla ben oral b de aldım ama orta kısmı boşluk oluyor ya o kısmı oral b de az.. ama curaprox ta cok fazla orta boşluk v tel ıcınde kalıor ve rahat fırcaladım.dene canım ıstersen. zaten curaprox u eczaneden bulabılırısn ole watsons gratıste felan yok . bende eczaneye sipariş verıp getırttım.

Aaa bildirim gelmemiş bunca zaman :KK43: diş etim kanıyo heralde fırçalarken oluyo.

Kızlar benim bir ay oldı öyle çok bi değişim yok :KK43: gözle görülür bişey yok ben mi fark etmiyorum:KK43:
canım benim de 1 ayı biraz geçti sen fark etmiyosundur çevrendekilere sor onlar fark eder değişimi. ben de kendiminkinde çok fark görememiştim ama herkes farkında değişimin :)

valla ben oral b de aldım ama orta kısmı boşluk oluyor ya o kısmı oral b de az.. ama curaprox ta cok fazla orta boşluk v tel ıcınde kalıor ve rahat fırcaladım.dene canım ıstersen. zaten curaprox u eczaneden bulabılırısn ole watsons gratıste felan yok . bende eczaneye sipariş verıp getırttım.

fiyatı ne kadar canım

Taktırdım kızlar hadi hayırlı olsun :) bi şey sorcam ben hiç mi yemek yiyemicem doktor anlattı ama cips vs işte herkes biliyo zaten o tür şeyleri yeme dedi. Misal köfte yiyebilcem mi :D :D

Taktırdım kızlar hadi hayırlı olsun :) bi şey sorcam ben hiç mi yemek yiyemicem doktor anlattı ama cips vs işte herkes biliyo zaten o tür şeyleri yeme dedi. Misal köfte yiyebilcem mi :KK70: :KK70:
Aklina gelebilecek hersey yiyeceksin. Hayirli olsun. Ben ilk aylsr asiri dikkat ediyordum. Simdi sona yaklastim herseyi yiyip iciyorum ama fircalamayi hic ihmal etmiyorum

Aklina gelebilecek hersey yiyeceksin. Hayirli olsun. Ben ilk aylsr asiri dikkat ediyordum. Simdi sona yaklastim herseyi yiyip iciyorum ama fircalamayi hic ihmal etmiyorum
Çok teşekkür ederim pek yiyemiyorum sanki bi şey olcak gibi geliyor. :) fırçaladım onda da korktum :)

Ya ben fırçalasam da pismiş gibi hissediyorum psikolojik mi sizce ? Tam temizlenmez diye çok korkuyorum. Kaç dk fırçalıyım bi de ?

banada öyle geliyo düzenli fırçalasamda arka diş etlerim sarkmaya başladı :KK43:1 -1,5 dakika fırçaloyorum sonra mutlaka ara yüz fırçası ile üstünden geçiyorum fırçalayabiliyosan 2-3 dakika daha iyi olur bence

banada öyle geliyo düzenli fırçalasamda arka diş etlerim sarkmaya başladı :KK43:1 -1,5 dakika fırçaloyorum sonra mutlaka ara yüz fırçası ile üstünden geçiyorum fırçalayabiliyosan 2-3 dakika daha iyi olur bence
Ya diş etlerim uzun zaten gülünce gözüküyor daha fazla sarkarsa biterim. :( inşallah bi şey olmaz teşekkür ederim

Ya ben fırçalasam da pismiş gibi hissediyorum psikolojik mi sizce ? Tam temizlenmez diye çok korkuyorum. Kaç dk fırçalıyım bi de ?
ben de öyle hissediyorum da çok kafana takma 3-4 dakika boyunca fırçala temiz olur zaten
hayırlı olsun bu arada. ben ilk 2 hafta kadar çok dikkat ettim küçük küçük bölerek yedim ama artık o kadar dikkat etmiyorum. çok sert şeyleri yine yemiyorum ama daha büyük lokmaları rahatlıkla çiğneyebiliyorum. her şeyi yiyebilirsin ben 1 kez risk alıp fındık da yedim ama sen yapma:KK53:

fiyatı ne kadar canım
Fiyatını da ben yazıyım:) 15 lira civarında olması lazım internetten de sipariş verebilirsiniz bulunduğunuz yerdeki eczanelerde yoksa eğer. Bi de eğer normal diş fırçasını da curaprox almak istiyorsanız 1560 modelini alın çünkü diğer modeller çok yumuşak. Bir de tek demet fırçası var aynı markanın onu da tavsiye ederim :) Tel ilk takıldığında doktorum da almamı istemişti zaten memnun kaldım baya.

Back