- 16 Mart 2015
- 20
- 0
- 1
- 36
sana bı doktor onerıyım eyer ankaradaysan enver akın ozkan uzman doktor muanesı ucretsız sıtesıne bak ıstersenbanada ddedi cenen dar ve ister ameliyat ıster aparey takalım dedı ve içine aparey taktık ve genısledı cenem :) amelıyasız :)
Once ortodonti tedavisi goruyorsun. Sonra implant yapiliyor. Zaten eksik dis icin protez dis koyuyorlar tel tedavisinde. Yer aciyorlar.
bende impant yok ama :) 5 bın tuttu bende ama :) işleme gore değişiodur :) cenem sorunlu benım dısten cok :)
bazen ortodontı tevasınde dıs eksık yerlerı kapatıla bılıyo enver askın ozkan sıtesıne bak sırtersenCevaplar için teşekkürler arkadaşlar! :) gerçi ben invisalign düşünüyorum dolayısıyla invisalign+implant bayağı pahalı olacaktır sanırım malesef(
siteyi inceledim fakat eksik diş&implantla ilgili bişey bulamadım. yalnız zaten boş olan diş yerinin implant olmadan sadece ortodontiyle kapatılması demek dişlerin olması gereken yerden kayması demek. bu da tamamen başka bir ortodontal sorun olan orta hat kaymasına yol açar.bazen ortodontı tevasınde dıs eksık yerlerı kapatıla bılıyo enver askın ozkan sıtesıne bak sırtersen
Benimde sol 2. Küçük azi dişim kirildi ve cektirmek zorunda kadim 1 sene önce.. Tel taktiricam ve çekimsiz tedavi olucam..orta hat kayması olmasin diye o boşluğa bir. Aparat yer tutucu yerlesyireceklerini söylediler..tedavi bittikten sonra o boşluğa implantı yaptiricam..o şekilde tedavide mmümkünsiteyi inceledim fakat eksik diş&implantla ilgili bişey bulamadım. yalnız zaten boş olan diş yerinin implant olmadan sadece ortodontiyle kapatılması demek dişlerin olması gereken yerden kayması demek. bu da tamamen başka bir ortodontal sorun olan orta hat kaymasına yol açar.
bazen dısler ust ust gelınce boşluklar kapatılıyor ıstersenız oraya msj ata bılırsınız dorktorlar tendılerı msj atıyositeyi inceledim fakat eksik diş&implantla ilgili bişey bulamadım. yalnız zaten boş olan diş yerinin implant olmadan sadece ortodontiyle kapatılması demek dişlerin olması gereken yerden kayması demek. bu da tamamen başka bir ortodontal sorun olan orta hat kaymasına yol açar.
vallah onu fiyatları doktor gordukden sonra belı oluyo dıye bılıyorum ankara ortodontı sıte bak oraya msj atınca doktorlar kendı cevap verıyomerhabalar arkadaşlar sizlerin yardımına ihtiyacım var .
özelde diş teli fiyatları ne kadar
ankarada olan arkadaşlar cevap verebilirler mi ?
Bugun kontrolüm vardi. 1 ay sonra tekrar gidicem ve bir aksilik olmazsa tellerin cikmasi icin gün verecek doktor. Sona cok yaklastim. Mutlu sevincli heyecanliyim. Hazirana kadar kurtuluyorum insallah. Su an 15.aydayim. zaman ne cabuk gecti. Ama bugun on disimdeki braketi sokup dis uzatma yapti doktor. Boyle bir aci boyle bir agri yok. Porselen braketi cikartirken sanki disi sokuyor yerinden. Braketten catir catir sesler geliyordu. Hazir ol teller cikarken boyle olacak dedi. Hem sabirsizlaniyorum ciksin diye hemde tirsiyorum
Bugun kontrolüm vardi. 1 ay sonra tekrar gidicem ve bir aksilik olmazsa tellerin cikmasi icin gün verecek doktor. Sona cok yaklastim. Mutlu sevincli heyecanliyim. Hazirana kadar kurtuluyorum insallah. Su an 15.aydayim. zaman ne cabuk gecti. Ama bugun on disimdeki braketi sokup dis uzatma yapti doktor. Boyle bir aci boyle bir agri yok. Porselen braketi cikartirken sanki disi sokuyor yerinden. Braketten catir catir sesler geliyordu. Hazir ol teller cikarken boyle olacak dedi. Hem sabirsizlaniyorum ciksin diye hemde tirsiyorum
Merhaba hayırlı olsun. Benim dişlerim küçük doktor da küçük olduğunu doğruladı :) Acaba teller takılınca dişlerimin boyutu büyür mü?
ay canım cok sevındımm darısı hepimizin başına.. olsun yaa netıcede odadan cıkarken dişlerine dilinle dokunacaksın o anı hayal et.. benım damağımda aparey vardı cıakrken cok agrı olmamıstı ama tabe sesler bıraz ınsanı korkutunca sankı daha cok acıyır hıssıde oluyor ınan birazdı psıkoljık :) ne olur resım paylaş bizimle :) benım daha en az 1,5 sene var :) 2016 benım senem olucak :)Bugun kontrolüm vardi. 1 ay sonra tekrar gidicem ve bir aksilik olmazsa tellerin cikmasi icin gün verecek doktor. Sona cok yaklastim. Mutlu sevincli heyecanliyim. Hazirana kadar kurtuluyorum insallah. Su an 15.aydayim. zaman ne cabuk gecti. Ama bugun on disimdeki braketi sokup dis uzatma yapti doktor. Boyle bir aci boyle bir agri yok. Porselen braketi cikartirken sanki disi sokuyor yerinden. Braketten catir catir sesler geliyordu. Hazir ol teller cikarken boyle olacak dedi. Hem sabirsizlaniyorum ciksin diye hemde tirsiyorum
diş uzatmadan kastın ne kaplamamı yaptırdın yoksa başka bişeymi yazarsan sevinirim
Bitince resim paylasirim insallah. 7 mayista kontrolum var. Ozaman kesinlesecek tellerin cikacagi tarih. Valla sabrin sonu selametmis hakikaten. Cekilenlere degiyor bence. Hala agzimda kocaman yaralar olmasina ragmen mutluyum. Bitiyor bitecek. Darisi basiniza insallah.ay canım cok sevındımm darısı hepimizin başına.. olsun yaa netıcede odadan cıkarken dişlerine dilinle dokunacaksın o anı hayal et.. benım damağımda aparey vardı cıakrken cok agrı olmamıstı ama tabe sesler bıraz ınsanı korkutunca sankı daha cok acıyır hıssıde oluyor ınan birazdı psıkoljık :) ne olur resım paylaş bizimle :) benım daha en az 1,5 sene var :) 2016 benım senem olucak :)
kızlar seffaf damaklığımı kaybettim çok üzgünüm bulamıyorum nerde kaybettim hiç bilmiyorum 1 haftadır aramadığım yer kalmadı .. bugün doktoruma gittim tekrar çıkartmak için 200 tl dedi şok oldum bi kolaylık yok mu dedim maalesef dedi taksit bile yapmıyo yaa insaf yani.. gözüm gibi bakıyodum kaybettim işte düğün telaşındayım çalışıyorum oldu işte olan başka bi çözüm öneren var mı başka ortodontiste mi gitsem belki daha makul fiyata yaptırabilir miyim ki yardıııııııııııımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?