Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar aranızda diş teli kullanan var mı? Üst dişleriminden bir tanesi ileri doğru çıkık..Özellikle fotoğraflarımda çok belli oluyo,halbuki çok dikkat çeken bişe değil ama beni rahatsız ediyo ve tel taktırmak istiyorum.Beni bu konuda bilgilendirebilirmisiniz..
benım arkadaşımın dişi üst üste idi çarpıktı. tel taktırdı. dr.en az 6 ay kalcak dedi.sonra çıkarmak için giitiğinde 1 sene olcak dedi.derken 2 sene kaldı teller. dr.gene kalcak dedi.artık arkadaşım adaynamadı çıkardı ama şimdi tekrar çarpıklaşıyor.
7.sınıftayken kullanmıştım ama dişlerimde bozukluk yoktu.Çene yapım küçük olduğu için dişlerim üst üste geliyordu,bir yandan gelenleri çekip bir yandan da telle dişlerimin şeklini korudular.Taktırmanı tavsiye ederim;biraz pahalı bir tedavi ama dişlerimiz için değer
bilgi@ankaraortodonti.net bu sıte bak doktor çok deneyımlıEn iyi bi doktorla görişiyim ben..Teşekkür ederim hepinize..
bilgi@ankaraortodonti.net bu sıte ıncelebana yardımcı olacak kimse yok mu ankarada diş teli fiyatlarını ortalama merak etmiştim .özel kliniklerde
ama sadece bir arkadaş cevap verdi .bu sayfada ankarda yaptıran arkadaş yok mu
bilgi@ankaraortodonti.net bu sıte bakBen porselen braket 3000 tlye tedavi gördüm. Bir sene sürdü tedavim, şu anda plakla devam ediyorum. Klinik hoşdere caddesi üzerinde. Ücretsiz muayene olabiliyorsun dilersen. Araştırmak istersen internet adresi şu: http://www.implantzirkonyum.com/dentnorm-ankara-dis-hekimligi-iletisim.html
700 tl gibi bi fiyat olması lazım. sadece malzemeye para ödeniyor işçilik vs yok diye biliyorum. Ama sıra beklersiniz 1-2 yıl kadar. Belki daha fazlaDis tellerinin Devlet hastanesinde ne kadar ucreti? Ve eger devlette yaptirmak istiyorsak baya bekletiyolarmis tedavi icin dogru mu ?
Eğilip bükülüyo hiç sevemedim ya ben en azından bendekini. Ben diş fırçamla hallediyorum vallaKızlar arayüz fırçasını diş macunuyla mı kullanıyorsunuz?
canım nası gidiyo alıştın mı tellerine :)Eğilip bükülüyo hiç sevemedim ya ben en azından bendekini. Ben diş fırçamla hallediyorum valla
En arkada bi şişlik var canım pek çözemedim de yanağımı ısırdım heralde uyurken. Bide grip olmuşum ağZımdan nefes aldıkça kuruyo ağzım pehhh :/canım nası gidiyo alıştın mı tellerine :)
iyiyim ben de alıştım bayağı varlığını unutuyorum artık :)En arkada bi şişlik var canım pek çözemedim de yanağımı ısırdım heralde uyurken. Bide grip olmuşum ağZımdan nefes aldıkça kuruyo ağzım pehhh :/
Çekimli kontrolüm de yaklaşıyo zaten korku basmaya başladı:)
Sen nasılsın:)
Lastiği ya da teli değişicek mi acaba:) senin kontrol ne zaman canm:)iyiyim ben de alıştım bayağı varlığını unutuyorum artık :)
çekimden korkma tatlım çok rahat bi kontrol olacak emin olabilirsin
evet telini kalınlaştırır. 14 nisanda benim kontrolüm. seninki? :)Lastiği ya da teli değişicek mi acaba:) senin kontrol ne zaman canm:)
Valla bu hafta gidicem:) bakalım hangi gün olursa:)evet telini kalınlaştırır. 14 nisanda benim kontrolüm. seninki? :)