Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

bende tel taktırdım sadece üstten bi dişim de sorun vardı ,4 sene oldu tellerin çıkalı hala şeffef kalıp kullanıyorum 2 üç günde bi takıyorum kalıplar çatladığında ve ya kırıldığında değiştiriyo doktor diye biliyorum, benim geçen gittiğimde kalıp ücretsiz yaptı

4 sene mi oldu? Hala seffaf kalıp mi kullanıyorsun cok uzun bir sure degilmj? Bana 2 yil dedi doktor.

Baska doktora gitsen bence daha fazla para ister.

4 sene mi oldu? Hala seffaf kalıp mi kullanıyorsun cok uzun bir sure degilmj? Bana 2 yil dedi doktor.
sekizinci sınıfın sonunda çıkmiştı üniversiteye gidiyorum hala arada bi gidiyorum kontrole 6 ayda bi kalıplarıda 2 gunde bi geceleri tak sadece alt damak dedi büyük bi sorun yoktu üstteki tek bi diş sonradan geldi ama alttada hafif çarpıklıklar vardı şekli oturdu ama kaymasın diye tak diyo tabi ben binde bir takıyorum oturdu zaten artık:) ama bi sene çnce temiz olsun diye bi alt damaga yaptı kalıp ücretsiz yaptı tedavi devam ediyo gözüktüğü için

30 yaşındayım ikinci kez tel taktırmaya karar verdim ilk kez 8 yaşında taktırdım 5 yıl kaldı takılıp çıkarılan tellerdendi damaklı iki tane diş çekilmişti bunlar diğerlerinin boyuna gelince çıkartabilirsin dedi bende öyle yaptım ama kısa sürede eski haline döndü yani bütün emek ekilen eziyet heba oldu Vatan hastanesi vardı Avcılarda oraya gidip eğliyorduk Kartal' dan hastane daha sonra kapandı zaten aradan geçen 15 yılın ardından tekrar tel taktırmaya karar verdim bu sefer damon sistemin de kullanılan kapaklı braketlerden takılacak karar verene kadar 5 doktor gezdim ve sonunda karar verdim bu cumartesi florlama işlemi var umarım bu iki yıl çabuk geçer.

hadı hayırlısı olsun gecıor ya zaman gerıye donup bakınca aa dıor ınsan yerı gelınce :) aramıza hoşğeldin :)

Geçmiş olsun :) teller Çıkınca iç tarafa koruma tel taktırınca bozulmuyormuş inşallah çok güzel dişleriniz olur

Geçmiş olsun :) teller Çıkınca iç tarafa koruma tel taktırınca bozulmuyormuş inşallah çok güzel dişleriniz olur
tşk ederim :) öyleymiş ama bana öyle bir şey takacağız gel tekrar demedi kendin çıkar dedi nasıl bir doktorsa bende anlamadım...

Tedavisi biten arkadaslar niye ugramiyor buraya
Merak ettigimiz bir suru sey var

kızlaar benimde teller bi ay sonra çıkıyor. damaklığa geçilcekmiş. önceden damaklık takan var mı? deneyimleri duymak isterim :)

yok canım nasıl kanama ki? tel mi kesiyor damağını? yoksa diş eti kanaması mı fırçalarken falan? :O
Aaa bildirim gelmemiş bunca zaman diş etim kanıyo heralde fırçalarken oluyo.

Kızlar benim bir ay oldı öyle çok bi değişim yok gözle görülür bişey yok ben mi fark etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…