Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Arkadaşlar ben şuan 18 yaşındayım ama daha 18i doldurmadım diş teli taktırmak istiyorum sadece üst tarafa ssk karşılıyor mu 18i doldurmayanları karşılıyor diye duydum ama 5 ay kaldı doldurmama fiyatı ne kadar olur sadece üst dişler için?

ctesı bende vidalardan sonra ilkkez gittim. Lastiği değişti bu sefer hep vidaya heme ust dişimdekı tele sabitledi.. bir kac ay sonra alt dişlere tel takıcakmısız :)

ctesı bende vidalardan sonra ilkkez gittim. Lastiği değişti bu sefer hep vidaya heme ust dişimdekı tele sabitledi.. bir kac ay sonra alt dişlere tel takıcakmısız :)

aa senin alt dişlere takılmamışmıydı ben altlarda da var sanıyordum ben tedaviye başladıktan bir ay sonra taktılar benimkini :)

yooo takılı değil.. önce üztlerin yarı yolu bıtırelım dedık. benım cene sorunum oldugu için sürec uzun :)

merhabalar forumda paylaşımları görünce bende deneyimleri paylaşmak istedim :)
32 yaşındayım alt çenem üst çenem göre ileride birçok ortodondiste gittim tabi haliyle çoğu direk kestirme yoldan ameliyat dedi bende bu yaşıma kadar ertelemek zorunda kaldım. Derken araştırma yaparken gene beşiktaş civarlarında bir ortodondist buldum ve gerçekten işinin ehli ve çok ilgili birisi sorununuzla yakından ilgilenip sizin izlemeniz gereken yolları belirtiyor. Diş Çekimli olarak 4 ayda ileri olan alt çenemi geri aldı inanılır gibi değil gerçekten ben bunu gördükçe inanılmaz mutlu oluyorsunuz. şuan tedavi devam ediyor bakalım bittiğinde nasıl olucak

Eklentiler

• 20150323_153943.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 211
  • 20141222_132830.jpg
    83,5 KB · Görüntüleme: 184
  • 20141222_132912.jpg
    88,3 KB · Görüntüleme: 196
memnunıyet önemli :) heyecanla senınde son halını görmek ısterım ..nekadar oldu baslayalı.. cıddı lastık uygulaması var allah yardım etsın

memnunıyet önemli :) heyecanla senınde son halını görmek ısterım ..nekadar oldu baslayalı.. cıddı lastık uygulaması var allah yardım etsın
kasım ayında başladı tedavi ocaktan beride lastik uygulaması yapılıyor ama ciddi anlamda 2 ay gibi sürede dişlerim oturmaya başladı. ilk günler biraz tuhaf geliyor ama alışılıyor açıkcası çok zorlanmadım. doktorumdan çok memnunum daha öncesinde tanımayı isterdim kısmet bu zamanaymış demek :)

Arkadaşlar, benim azı dişlerimden biri eksik aynı zamanda implant da yaptırmam gerekiyor, böyle bir durumda süreç nasıl işliyor, yani sanırım önce çapraşıklık giderilip sonra mı implant yapılıyor?

yok önce herseyı yaptırıp sonra başlıyordur diye dusunuyorum ama zaten önce ortodontıste gıdıosun o senı yönlendırıyor yapacakların hakkında :)

ben dr sonuna kadar öneririm .. optımum'un orda resmi web sitesinden bakabilirsin .

www.drortodontist.com.tr/
ben dr sonuna kadar öneririm .. optımum'un orda resmi web sitesinden bakabilirsin .

Hambospara, ücreti ne kadardi buranın

Once ortodonti tedavisi goruyorsun. Sonra implant yapiliyor. Zaten eksik dis icin protez dis koyuyorlar tel tedavisinde. Yer aciyorlar.

bende impant yok ama :) 5 bın tuttu bende ama :) işleme gore değişiodur :) cenem sorunlu benım dısten cok :)

bende impant yok ama :) 5 bın tuttu bende ama :) işleme gore değişiodur :) cenem sorunlu benım dısten cok :)

Bugün bende gittim, bi ton şey yaptılar , foto çekimi, rontgenler, kalip aldılar.. Biz bi aramızda gorusecegiz, tedavi planlamanizi yapacağız dediler.. Su an beklemedeyim, yarin ayriliyorum İstanbul dan..ona göre bir planlama yapilacak bakalım..

Arkadaslar ben tel takmak istiyorum ama bugun gittigim doktor , cenen dar ameliyat olmalisin dedi. Ama ben istemiyorum ameluyat olmak , bu durumda olan var mi(((

bana yardımcı olacak kimse yok mu ankarada diş teli fiyatlarını ortalama merak etmiştim .özel kliniklerde
ama sadece bir arkadaş cevap verdi .bu sayfada ankarda yaptıran arkadaş yok mu
mrb ben de ankarada yaptırıyorum. 400o lira 1500 ü peşin verdim. geri kalanınıda 300 taksitle 8 ayda ödeme yaptım.fiyatlar dr a ve drun kliniğinin bulunduğu yere göre değişiyo.ben tunalıda yaptırıyorum ancak tanıdık vasıtası ile gittiğim için indirim yaptı. başta 5500 demişti. başka bi dr la daha görüşmüştüm o da cinnahdaydı o bana 5 bin dedi hatta film çektir getir tedaviyi kararlaştıralım belki biraz daha üste çıkabilir demişti.bu arada 1 yıl önceki fiyatlar bunlar.

Arkadaslar ben tel takmak istiyorum ama bugun gittigim doktor , cenen dar ameliyat olmalisin dedi. Ama ben istemiyorum ameluyat olmak , bu durumda olan var mi(((
ben olmadım taktırdığım zaman ama olman gerek damak sorunu olan kişilerin dişleri düzelsede ağız yapısı uygun durmaz canım

banada ddedi cenen dar ve ister ameliyat ıster aparey takalım dedı ve içine aparey taktık ve genısledı cenem :) amelıyasız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…