yok canım nasıl kanama ki? tel mi kesiyor damağını? yoksa diş eti kanaması mı fırçalarken falan? :OValla bu hafta gidicem:) bakalım hangi gün olursa:)
Sende kanama olmaya başladı mı? Canım benim kanamalarım başladı ya:/
ctesı bende vidalardan sonra ilkkez gittim. Lastiği değişti bu sefer hep vidaya heme ust dişimdekı tele sabitledi.. bir kac ay sonra alt dişlere tel takıcakmısız :)
kasım ayında başladı tedavi ocaktan beride lastik uygulaması yapılıyor ama ciddi anlamda 2 ay gibi sürede dişlerim oturmaya başladı. ilk günler biraz tuhaf geliyor ama alışılıyor açıkcası çok zorlanmadım. doktorumdan çok memnunum daha öncesinde tanımayı isterdim kısmet bu zamanaymış demek :)memnunıyet önemli :) heyecanla senınde son halını görmek ısterım ..nekadar oldu baslayalı.. cıddı lastık uygulaması var allah yardım etsın
yok önce herseyı yaptırıp sonra başlıyordur diye dusunuyorum ama zaten önce ortodontıste gıdıosun o senı yönlendırıyor yapacakların hakkında :)Arkadaşlar, benim azı dişlerimden biri eksik aynı zamanda implant da yaptırmam gerekiyor, böyle bir durumda süreç nasıl işliyor, yani sanırım önce çapraşıklık giderilip sonra mı implant yapılıyor?
ben dr sonuna kadar öneririm .. optımum'un orda resmi web sitesinden bakabilirsin .
www.drortodontist.com.tr/
ben dr sonuna kadar öneririm .. optımum'un orda resmi web sitesinden bakabilirsin .
Arkadaşlar, benim azı dişlerimden biri eksik aynı zamanda implant da yaptırmam gerekiyor, böyle bir durumda süreç nasıl işliyor, yani sanırım önce çapraşıklık giderilip sonra mı implant yapılıyor?
bende impant yok ama :) 5 bın tuttu bende ama :) işleme gore değişiodur :) cenem sorunlu benım dısten cok :)
mrb ben de ankarada yaptırıyorum. 400o lira 1500 ü peşin verdim. geri kalanınıda 300 taksitle 8 ayda ödeme yaptım.fiyatlar dr a ve drun kliniğinin bulunduğu yere göre değişiyo.ben tunalıda yaptırıyorum ancak tanıdık vasıtası ile gittiğim için indirim yaptı. başta 5500 demişti. başka bi dr la daha görüşmüştüm o da cinnahdaydı o bana 5 bin dedi hatta film çektir getir tedaviyi kararlaştıralım belki biraz daha üste çıkabilir demişti.bu arada 1 yıl önceki fiyatlar bunlar.bana yardımcı olacak kimse yok muankarada diş teli fiyatlarını ortalama merak etmiştim .özel kliniklerde
ama sadece bir arkadaş cevap verdi .bu sayfada ankarda yaptıran arkadaş yok mu
ben olmadım taktırdığım zaman ama olman gerek damak sorunu olan kişilerin dişleri düzelsede ağız yapısı uygun durmaz canımArkadaslar ben tel takmak istiyorum ama bugun gittigim doktor , cenen dar ameliyat olmalisin dedi. Ama ben istemiyorum ameluyat olmak , bu durumda olan var mi(((
Kusura bakmayin yeni gordum msjinizi cok tesekkur ederim cevapladiginiz icin700 tl gibi bi fiyat olması lazım. sadece malzemeye para ödeniyor işçilik vs yok diye biliyorum. Ama sıra beklersiniz 1-2 yıl kadar. Belki daha fazla
Arkadaslar ben tel takmak istiyorum ama bugun gittigim doktor , cenen dar ameliyat olmalisin dedi. Ama ben istemiyorum ameluyat olmak , bu durumda olan var mi(((
ozelde 1 senede bıtıyo orda 2 veya 2,50 yıl suruyoDis tellerinin Devlet hastanesinde ne kadar ucreti? Ve eger devlette yaptirmak istiyorsak baya bekletiyolarmis tedavi icin dogru mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?