Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Sandviç ekmeğine tosttu, elimle koparıyorum. Hani arkalar çok sızlıyodu ya azaldı

merhabalar arkadaşlar sizlerin yardımına ihtiyacım var .
özelde diş teli fiyatları ne kadar
ankarada olan arkadaşlar cevap verebilirler mi ?

merhabalar arkadaşlar sizlerin yardımına ihtiyacım var .
özelde diş teli fiyatları ne kadar
ankarada olan arkadaşlar cevap verebilirler mi ?
Benim gittiğim doktoru şiddetle tavsiye ederim size fiyatları da çok uygun... Makrodent yazarsanız google a telefon numarısını bulabilirsiniz...

Ben 8 ay pipetle ictim asitli icecekleri. Sonra yiteerr dedim ve iciyorum. Doktorum bisey demedi. Ben gunde en az 5 kere fircaliyorum dislerimi. Lastiklerimide gece mutlaka takiyorum. Findik fistik cips cekirdek herseyi yiyorum valla.baslarda cok dikkat ediyordum ama bir sure sonra tak ediyor. Yinede dikkat edin siz

Ne zaman gözle görülür değişcek peki? Bide alta ne zaman taktı sana? Lastikleri neden veriyorlar?

Ne zaman gözle görülür değişcek peki? Bide alta ne zaman taktı sana? Lastikleri neden veriyorlar?

Ilk ay gozle gorulur degisiklik olmustu. 2.ayda da altlara takildi. Lastikleri ben cene kapanisini duzeltmek icin kullaniyorum. Farkli cesitleri ve sebepleri var lastiklerin. Benim cekimli tedavi. Ustten 2 azi disim cekildi. Onlarin bosluklarida 6-8 ay arasinda kapandi. Suan bitirme telindeyim ben. Kalin tel takildi. Dislerim son halini aldi pekistirme yapiliyor. 3 ay sonrada bi aksilik olmazsa cikartacak doktor. Sonrada gece plaklari vs baslayacak.

Ya bu ağzımız ne zaman boş kalacak yani:/ aparey plak falan ne çok şey var çıkınca ::

benım arkadsım oyledı enver akın ozkan gıtdı çok deyılse plaklada yapacanı soylemısdı tel takıldı su an cok memun bence sızde akın beye gözükün

off bide öğrencilerin diline düşmek var tabii telli öğretmen derler sonra,illaki de derler:çok üzgünüm:
sağlığınızdan onemlı deyıl bence cok sağlıklı gülüşlere sahıp olacaksınız benım polıs arkasım takdı cok hos oldu porselen takdı hıc belı olmuyo

bence takdırın sonucda sağlıklı gülüşler sahıp olursunuz ankaradaysanız enver akın bey gorusun

bana yardımcı olacak kimse yok mu ankarada diş teli fiyatlarını ortalama merak etmiştim .özel kliniklerde
ama sadece bir arkadaş cevap verdi .bu sayfada ankarda yaptıran arkadaş yok mu

Ya bu ağzımız ne zaman boş kalacak yani:/ aparey plak falan ne çok şey var çıkınca ::
Herkesin tedavi sekli ve suresi farklidir. Ama sanirim 3 seneyi gozden cikarmak lazim
Teller cikinca plaklar en azindan takip cikarilan birsey.

merhaba ortalama fıyat bılmıyorum cunku dıs yapısına balı muane sonucu fıyat belırlenıyo ıstersenız enver akın ozkan ortodontı uzmanı var muanesı ucretsız ona gıt bı baksın

bana yardımcı olacak kimse yok mu ankarada diş teli fiyatlarını ortalama merak etmiştim .özel kliniklerde

Ortodonti tedavileri minimum 4000 tl den başlıyor benim bildiğim kadarıyla tabi fiyatlar gideceğin kliniğe doktora şehire dişlerindeki soruna tedavi şekline göre değişiyor.Ortodonti muayeneleri genelde ücretsiz oluyor muayene olup fiyat araştırması yapabilirsin.

Ben porselen braket 3000 tlye tedavi gördüm. Bir sene sürdü tedavim, şu anda plakla devam ediyorum. Klinik hoşdere caddesi üzerinde. Ücretsiz muayene olabiliyorsun dilersen. Araştırmak istersen internet adresi şu: http://www.implantzirkonyum.com/dentnorm-ankara-dis-hekimligi-iletisim.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…