- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
Sandviç ekmeğine tosttu, elimle koparıyorum. Hani arkalar çok sızlıyodu ya azaldıgeçti ama ben ön dişlerimi hala kullanamıyorum daha doğrusu cesaret de edemiyorum ısırmaya. yumuşakları bile arkaya gönderiyorum direkt. sen nasıl önleri kullanıyosun ya :/ ben yemeği hafif değdirince tuhaf bişey oluyo zarar gelmesin diye ısırmıyorm
benim ağrım tamamen geçti diyebilirim alıştım varlığını bile unutuyorum çoğu zamanSandviç ekmeğine tosttu, elimle koparıyorum. Hani arkalar çok sızlıyodu ya azaldı
Demin normal ekmeğe tost yedim canım çıktı üç lokma falan anca çiğneyebildim. Apseli gibi acıyo ya:/benim ağrım tamamen geçti diyebilirim alıştım varlığını bile unutuyorum çoğu zaman
inşallah seninki de geçer canım
Benim gittiğim doktoru şiddetle tavsiye ederim size fiyatları da çok uygun... Makrodent yazarsanız google a telefon numarısını bulabilirsiniz...merhabalar arkadaşlar sizlerin yardımına ihtiyacım var .
özelde diş teli fiyatları ne kadar
ankarada olan arkadaşlar cevap verebilirler mi ?
Ne zaman gözle görülür değişcek peki? Bide alta ne zaman taktı sana? Lastikleri neden veriyorlar?Ben 8 ay pipetle ictim asitli icecekleri. Sonra yiteerr dedim ve iciyorum. Doktorum bisey demedi. Ben gunde en az 5 kere fircaliyorum dislerimi. Lastiklerimide gece mutlaka takiyorum. Findik fistik cips cekirdek herseyi yiyorum valla.baslarda cok dikkat ediyordum ama bir sure sonra tak ediyor. Yinede dikkat edin siz
İlk zamanlar 15 günde bir fotoğraf çek değişim çok hızlı oluyo canımNe zaman gözle görülür değişcek peki? Bide alta ne zaman taktı sana? Lastikleri neden veriyorlar?
İlk zamanlar 15 günde bir fotoğraf çek değişim çok hızlı oluyo canım
Ne zaman gözle görülür değişcek peki? Bide alta ne zaman taktı sana? Lastikleri neden veriyorlar?
Ya bu ağzımız ne zaman boş kalacak yani:/ aparey plak falan ne çok şey var çıkınca ::Ilk ay gozle gorulur degisiklik olmustu. 2.ayda da altlara takildi. Lastikleri ben cene kapanisini duzeltmek icin kullaniyorum. Farkli cesitleri ve sebepleri var lastiklerin. Benim cekimli tedavi. Ustten 2 azi disim cekildi. Onlarin bosluklarida 6-8 ay arasinda kapandi. Suan bitirme telindeyim ben. Kalin tel takildi. Dislerim son halini aldi pekistirme yapiliyor. 3 ay sonrada bi aksilik olmazsa cikartacak doktor. Sonrada gece plaklari vs baslayacak.
benım arkadsım oyledı enver akın ozkan gıtdı çok deyılse plaklada yapacanı soylemısdı tel takıldı su an cok memun bence sızde akın beye gözükünArkadaşlar aranızda diş teli kullanan var mı? Üst dişleriminden bir tanesi ileri doğru çıkık..Özellikle fotoğraflarımda çok belli oluyo,halbuki çok dikkat çeken bişe değil ama beni rahatsız ediyo ve tel taktırmak istiyorum.Beni bu konuda bilgilendirebilirmisiniz..
sağlığınızdan onemlı deyıl bence cok sağlıklı gülüşlere sahıp olacaksınız benım polıs arkasım takdı cok hos oldu porselen takdı hıc belı olmuyooff bide öğrencilerin diline düşmek var tabii telli öğretmen derler sonra,illaki de derler:çok üzgünüm:
bence takdırın sonucda sağlıklı gülüşler sahıp olursunuz ankaradaysanız enver akın bey gorusunBende taktırmayı düşünüyorum ama görüntü sebebiyle istemiyorum. Doktor 2000-dolar gibi bir rakam verdi.Ya tel takılacak ya da arkalardan 1er diş çekilip düzelmesi beklenecek.Ama tel gibi sonuç vermezmiş.:bbo::uhm:
Herkesin tedavi sekli ve suresi farklidir. Ama sanirim 3 seneyi gozden cikarmak lazimYa bu ağzımız ne zaman boş kalacak yani:/ aparey plak falan ne çok şey var çıkınca ::
bana yardımcı olacak kimse yok muankarada diş teli fiyatlarını ortalama merak etmiştim .özel kliniklerde
ama sadece bir arkadaş cevap verdi .bu sayfada ankarda yaptıran arkadaş yok mu
bana yardımcı olacak kimse yok muankarada diş teli fiyatlarını ortalama merak etmiştim .özel kliniklerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?