Fotoğrafta görmüşsündür bende hiç boşluk yok nerdeyse ama takıyorum inşallah kısa sürer :) O zaman sende lastiklerini takmayı unutma ki çabuk bitsin tedavi :)Evet doktorum takarken söylemişti yanlış hatırlamıyorsam adı bu :)Fotoğrafa baktım şimdi evet aynısı :) Var malesef 4 dişim çekildi onların boşlukları doldurulcak ama bir sene garanti kalcak
Günde 4 defa rahat fırçalıyorum. Ve fırçalamalarımda uzun sürüyor..Benim diş eti kanamalarım için gargara vermişti onu kullandım memnun kalım. Birde fırçalamak önemli günde kaç kere fırçalıyorsunuz peki ?
Lastik kullanmıyorum ki benFotoğrafta görmüşsündür bende hiç boşluk yok nerdeyse ama takıyorum inşallah kısa sürer :) O zaman sende lastiklerini takmayı unutma ki çabuk bitsin tedavi :)
Acaba dişinizin yapısıyla ilgili olabilirmi bu durum..Günde 4 defa rahat fırçalıyorum. Ve fırçalamalarımda uzun sürüyor..
Hiçbir fikrim yok . OlabilirAcaba dişinizin yapısıyla ilgili olabilirmi bu durum..
Diş fırçalama işinden ben de çok sıkıldım günde 4 5 kere midem almıyor artık çıksın bir ay fırçalımıcam hahahahHiçbir fikrim yok . Olabilir
Arkadaşlar 26 ay önce diş teli taktırdım,takılırken kesici sivri diş yani köpek dişinin yanındaki küçük azı dişimin biri köke yakın kırıktı yani sadece içerde kökü vardı. Dr hiçbir işlem uygulamadan bu diş ve son azı dişler hariç braketleri taktı.o dişimi sürekli sordum,o da ileriki dönemlerde dedi. Bu kök enfeksiyona hem açık, hem görsel olarak bir boşluk,hem kök serbest bir sağa gidiyor bir sola.
Böylece 12 ay doldu,diğer dişler bir şekilde düzeldi sayılır,ama bu diş böyleyken hiç mantığa oturtamadım.18 ay sürecek dediği tedavi bitecek gibi görünmeyince Dr a hamilelik düşündüğümü söyledim ve tedavimin 14.ayında hamilelik oldu.doğum sonrası Dr aynı mantıkla devam etme niyetindeydi.ama makul bir cevabı yok.siz tedavi öncesi sorunlu dişlerinizi halledip başlamadınız mı?
Bana ne önerirsiniz?bu Dr un tedavisi bitecek gibi değil,artık güven duygum baya sarsıldı?
Çapa ortodontiye giden var mı? Nette olumlu yorumlar okudum?sizlerin tavsiyesi bana yol gösterecek.
o çekilme bende de oldu. Ama sadece alt dişlerde oldu oda braketlerin diş etine çok yakın olmasından dolayı oldu sanırım. biraz geriye doğru çekildi et. Ama diğer dişlerde bir fark göremedim ben doktorunla konuş bence :)Hiçbir fikrim yok . Olabilir
Çok değişik tedavi şekilleri var demekki lastiksizde kapanıyo boşluklar heralde :)Lastik kullanmıyorum ki benBenim önde boşluğum yok arkada var ne yazıkki
ceterisparibuss .!.:Çok değişik tedavi şekilleri var demekki lastiksizde kapanıyo boşluklar heralde :)
İnşallah hiç gerek kalmadan kapanır lastiklerden gerçek anlamda nefret ediyorum işkence gibi resmen..Çok değişik tedavi şekilleri var demekki lastiksizde kapanıyo boşluklar heralde :)
Merhaba doktorunuz hakkinda yorum yapamayacagim ama capa ortodontiyi tavsiye ederim oraya gidiyorum hepsi profesyonel ben memnunum ama yoğun oluyor öncelikle onu soyleyeyim :)
Koray bey mi dt runuz? Telim kopunca yaptırmak için oraya gitmiştim.koray bey takmıştı.
Genelde tedavinin son aşamasında takılıyor ama ben 5-6 aydır hala o aşamadayım :) Diş dizilimindeki bozukluklar giderildikten sonra çene kapanışını düzenlemek için takılıyor genelde lastikler ve çok illet bir şey :)Bu lastikler ne zaman takılmaya başlıyor acaba :)
Ayy tek değilmişim neyseki :))o çekilme bende de oldu. Ama sadece alt dişlerde oldu oda braketlerin diş etine çok yakın olmasından dolayı oldu sanırım. biraz geriye doğru çekildi et. Ama diğer dişlerde bir fark göremedim ben doktorunla konuş bence :)
Ben 5. Ayimdayim ve önümüzdeki ay lastik yöntemine geçiyorum inşallah :)Genelde tedavinin son aşamasında takılıyor ama ben 5-6 aydır hala o aşamadayım :) Diş dizilimindeki bozukluklar giderildikten sonra çene kapanışını düzenlemek için takılıyor genelde lastikler ve çok illet bir şey :)
Genelde tedavinin son aşamasında takılıyor ama ben 5-6 aydır hala o aşamadayım :) Diş dizilimindeki bozukluklar giderildikten sonra çene kapanışını düzenlemek için takılıyor genelde lastikler ve çok illet bir şey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?