selam arkadaşlar . ctesı diş etime mini vidalar takıldı :) lastıkler 2 hafta sonra önce vida yerleri iyileşmesi gerek .. fıs sıktı uyustu .. sonra iğne yapıldı ve vida takıldı .. sıfır agrı hissetmedim bile..
merhaba ;merhaba sanırım bizim tedavimiz biraz benziyor bende bu çene problemim hakkında başlık açmıştım hatta.alt çene geriliği var bendede ameliyatı kabul etmediğim için farklı bir yöntem uygulanıyor.tedaviniz başlayalı ne kadar oldu.benim neredeyse iki sene olacak
ust cenemi genişlettik bir aperey takıldı anahtarlı felan.5 nısanda takıldı aparey ceneme ..3 aya girdiğimizde yanı 6 haziranda teller takıldı .. 8 aydır tel tedevısı diyelim diğer kısımda sadece cene apaeryı vardı.merhaba sanırım bizim tedavimiz biraz benziyor bende bu çene problemim hakkında başlık açmıştım hatta.alt çene geriliği var bendede ameliyatı kabul etmediğim için farklı bir yöntem uygulanıyor.tedaviniz başlayalı ne kadar oldu.benim neredeyse iki sene olacak
merhaba ;
benım
ust cenemi genişlettik bir aperey takıldı anahtarlı felan.5 nısanda takıldı aparey ceneme ..3 aya girdiğimizde yanı 6 haziranda teller takıldı .. 8 aydır tel tedevısı diyelim diğer kısımda sadece cene apaeryı vardı.
sende durum nedir ?
o vida damağınamı takıldı
bende henüz ön dişleri geri alma işlemine başlanmadı.damağımdaki aparey bir sene kaldı boşluklar açıldı alt ve üst cenenın uyumu bekleniyor sanırım tedavime başlanalı 1,5 seneyi geçti ama az kaldı diyor doktorum.
şimdi aparey çıktıktan sonra çene eski haline gelmesin diye ince bir damaklık gibi birşey takıldı.acaba ameliyatsız da istediğimiz gibi olacak mı çok merak ediyorum.
Senin hızlı ilerlemiş tedavin ayrıca dişleri geri alma işleminin bu şekilde yapılacağını bilmiyordum gerçi biz alışkınız cenemizin vidalanmasına
benim bir albumum var ilk halınden bu zamana kadar olanlar.
az kalması güzel alıştık dediğin gibi .. diş boşlukları sanırım en az 6 ay sürecektır diye tahmın ediyorum.sonumuz güzel olacak :)
ewt takma parasınıda alıyolar özelle aynı fiyata geliyor 18 yaş üstü devlet karşılamıyoKızlar merhaba Üniversitelerin diş hekimliği fakültelerinde 18 yaş üstü diş teli tedavileri ücretli mi oluyor. Bilgisi olan var mı?
Kızlar merhaba Üniversitelerin diş hekimliği fakültelerinde 18 yaş üstü diş teli tedavileri ücretli mi oluyor. Bilgisi olan var mı?
diş hastanesinden alınca raporu özele göturuyorsun pozaman fıyat daha dusuk oluyor 18 yas altına en azından sıra zaman beklemıyorsun. her ortodontıst yapıyormu bilemiyorum .. benım ortodontıstımde hasta ile konusurken öğrendım bende ...ewt takma parasınıda alıyolar özelle aynı fiyata geliyor 18 yaş üstü devlet karşılamıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?