• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

pazarlıkla mı 4100e ayarladınız acaba
bize 5.000 fiyat belirlediler neden bu kadar pahalı anlayamadım
Hayir pazarlik falan yapmadim. Cunku klinigin sabit fiyati buydu. Metal braketlerde 3800 du. Ama suan zam gelmis sanirim. Ben taktirali 1 sene oldu cunku.

Tedaviye başlayalı 16 ay oldu benim ve sanki alt diş etlerimde hafif de olsa çekilme olmuş gibi bugün onu farkettim :( arayüz fırçam bitince sadece diğer fırçalarla devam etmiştim bi şey olmaz diye ama galiba ondan dolayı oldu yada normal bi şey çekilmesi :( var mı benim gibi olan

zaten bide braketler hemen diş etinin üstünde yani neredeyse diş etiyle bitişik gibiydi ondan da olmuş olabilir :(

kızlar ben bir şey sormak istiyorum benim sadece üst ön iki dişim çarpıklaşıyor gitgide. sadece üste tel taktırabilirim di mi? yani altdişlerimde çok hafif çarpıklık var ama üst beni rahatsız ediyor

kızlar ben bir şey sormak istiyorum benim sadece üst ön iki dişim çarpıklaşıyor gitgide. sadece üste tel taktırabilirim di mi? yani altdişlerimde çok hafif çarpıklık var ama üst beni rahatsız ediyor
günaydın bende de aynı problem vardı ama altada takmak zorundayız yoksa profli tutturamayız dedi çünkü o dişleri öne ya da geriye alacak üst üste kapanma olma vs...

kızlarr konhuşmuşsunuz biraz rakamlardan ben 2.500 usd ye taktırdım neredeyse 2 katı fiyatı ama benm bulunduğum şehirde çok alternatif yok ve bende en iyi doktoru seçtim diş nihayetinde

selam arkadaşlar . ctesı diş etime mini vidalar takıldı :) lastıkler 2 hafta sonra önce vida yerleri iyileşmesi gerek .. fıs sıktı uyustu .. sonra iğne yapıldı ve vida takıldı .. sıfır agrı hissetmedim bile..

Eklentiler

• Heyecan.jpg
    Heyecan.jpg
    138,1 KB · Görüntüleme: 183
  • 240120152718.jpg
    240120152718.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 178
  • 260120152722.jpg
    260120152722.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 168
selam arkadaşlar . ctesı diş etime mini vidalar takıldı :) lastıkler 2 hafta sonra önce vida yerleri iyileşmesi gerek .. fıs sıktı uyustu .. sonra iğne yapıldı ve vida takıldı .. sıfır agrı hissetmedim bile..
geçmiş olsun :KK57::KK57::KK57:neden böyle bişey yapıldı ki bu tel tdavisi değil kii :KK57:
bildiğin kemiği delmiş nasıldı ki dişlerin

ewet dişlerimde tel var zaten . bu satede dişlerimi geriye cekme yöntemi:) Çene kemiğine implant gibi sabit bir yer olarak kullanılarak dişlerin istenilen istikamete getirilmesi amaçlanmaktadır.Mini vidalar ile hareket ettirilmek istenen diş çok daha hızlı bir zamanda istenilen bölgeye gitmektedir bununla birlikte ortodonti tedavisi daha kısa zamanda sonuçlanabilmektedir. sağdan soldan cekılen diş boşlugumu bu sekılde ön fırtlak dişlerim geri gelerek :)

ewet dişlerimde tel var zaten . bu satede dişlerimi geriye cekme yöntemi:) Çene kemiğine implant gibi sabit bir yer olarak kullanılarak dişlerin istenilen istikamete getirilmesi amaçlanmaktadır.Mini vidalar ile hareket ettirilmek istenen diş çok daha hızlı bir zamanda istenilen bölgeye gitmektedir bununla birlikte ortodonti tedavisi daha kısa zamanda sonuçlanabilmektedir. sağdan soldan cekılen diş boşlugumu bu sekılde ön fırtlak dişlerim geri gelerek :)
tanrım beni baştan yarat yaniii :KK70:işlemin acı boyutu nedir bende mi öyle yaptırsam hızlandırmak için gerçi bana temmuz gibi bitirmiş oluruz dedi sonraki 6 ayda sanırım şeffaf damak kullanacağım

Selam teldaslarim... benim bu ay sonu 1 yilim doluyor. Bitirme teline gecicez. O da saniri 4 ay falan kalacak. Zaman ne cabuk gecti. BitTigi gunude goruruz insallah.
merhaba bitirme teli dediğin şey nasıl bişey bi foto atabilir misin bende önce ince tel vardı 2 hafta sonra kalına geçti acaba direk mi onu kullandı merak ettim

kızlar diş teli takıldıktan sonra dişlerinizi nasıl fırçalamaya başladınız bi değişiklik oldu mu yani ? braketlerin zarar görmemesi için nasıl fırçalanmalı ? yardım ederseniz sevinirim

tanrım beni baştan yarat yaniii :KK70:işlemin acı boyutu nedir bende mi öyle yaptırsam hızlandırmak için gerçi bana temmuz gibi bitirmiş oluruz dedi sonraki 6 ayda sanırım şeffaf damak kullanacağım

takarken agrı yok canım .. fıs sıktı sonra iğne yaptı hopp bıttıı.. lastıklerı takılmadı henuz ozaman bıraz ağrı olabilir :) 2 hafta sonra takıcaz lastiği .. yanı o vida ile öndeki braketime takım ön dişleri heri alıcaz kısmetse.
bıraz cenesel sorun var bende yaa..
yanı her dr bunu uygulamaz hem zaten az kalmıs senınde :)bende 2016 da telsiz olmayı hayal edıyorum..

kızlar diş teli takıldıktan sonra dişlerinizi nasıl fırçalamaya başladınız bi değişiklik oldu mu yani ? braketlerin zarar görmemesi için nasıl fırçalanmalı ? yardım ederseniz sevinirim
merhaba ,
zaten ince ve yumuşak fırça verdi benim doktorum onu kullanıyorum şuan onun dışındaki fırçalar çok sert geliyor artık bana...
onun dışında doğru fırçalama tekniğini öğrendim o şekilde fırçalamak lazım özellikle braket taktırdıktan sonra yani kısacası yumuşak ve ince telli fırça kullanılacak ve doğru teknikle hepsi bu çok sert baskı da yapılmaması lazım tabiki...

takarken agrı yok canım .. fıs sıktı sonra iğne yaptı hopp bıttıı.. lastıklerı takılmadı henuz ozaman bıraz ağrı olabilir :) 2 hafta sonra takıcaz lastiği .. yanı o vida ile öndeki braketime takım ön dişleri heri alıcaz kısmetse.
bıraz cenesel sorun var bende yaa..
yanı her dr bunu uygulamaz hem zaten az kalmıs senınde :)bende 2016 da telsiz olmayı hayal edıyorum..
hımm anladım dün aradım sordum zaten hayır o çok daha ağır tedavilerde kullanılır bizde öyle bi durum yok o nerden çıktı dedi :KK70:bende hızlandıracaksa razıyım dedim bu çok ağır bir işlem hiç gerek yok dedi....
benim ilerleme umduğumuzdan hızlı oldu 2 hafta içinde ilk taktığı teller boşa çıkmıştı 10 şubattaki değişimi 16 ocak da yapmıştı....bende temmuz gibi olmasada eylülde telsiz olacağımı umuyorum yaş kaç bu arada....
çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede tedavine cevap alırsın

dedım ya sana dişlerden cok cene il eilğili sorunum var benım.. damağımı genişlettık misal o cıktı ağzımdan ..
ewet lastıkler takılınca neler olucak bende merak edıyorum ..
benım yasım 33 :)
insallah canım ıyı dileklerin ıcın cok tesekkur ederım :) senınkı bızden daha once o yuzden senden ğüzel ğülüşlü fotolar beklıyoruz :)

dedım ya sana dişlerden cok cene il eilğili sorunum var benım.. damağımı genişlettık misal o cıktı ağzımdan ..
ewet lastıkler takılınca neler olucak bende merak edıyorum ..
benım yasım 33 :)
insallah canım ıyı dileklerin ıcın cok tesekkur ederım :) senınkı bızden daha once o yuzden senden ğüzel ğülüşlü fotolar beklıyoruz :)
rica ederim...
evet lastikler takılınca ne olacak bakalım....aaaa bende 20-21 yaşlardasındır diye düşündüm bi ben geç başladım sanıyordum :KK3:
bende 27 yaşındayım biraz geç kaldım ama ne yapayım 2-3 yıl istedim durdum ama cesaret edip taktıramamıştım ama şimdi iyi ki taktırdım diyorum....
benim ki sizlerden önce bitecek gibi bakalım 10-11 ay süre verdi ama tam tarihi martta verecekmiş....
senn tedavin uzun bi süreç maliyeti ne ?
eylül gibi 32 diş dışarda bembeyaz dişlerle foto atarız inşallah :KK39:

Back