pazarlıkla mı 4100e ayarladınız acaba
bize 5.000 fiyat belirlediler neden bu kadar pahalı anlayamadım
evet orası öyle ama bu kadarını tahmin etmiyordumŞehir farkı, klinik farkı, gittiğin semt, doktor vs. fiyattaki artışların sebebi olabiliyor. :) :)
Hayir pazarlik falan yapmadim. Cunku klinigin sabit fiyati buydu. Metal braketlerde 3800 du. Ama suan zam gelmis sanirim. Ben taktirali 1 sene oldu cunku.pazarlıkla mı 4100e ayarladınız acaba
bize 5.000 fiyat belirlediler neden bu kadar pahalı anlayamadım
evet canım zam gelmiş yaHayir pazarlik falan yapmadim. Cunku klinigin sabit fiyati buydu. Metal braketlerde 3800 du. Ama suan zam gelmis sanirim. Ben taktirali 1 sene oldu cunku.
günaydın bende de aynı problem vardı ama altada takmak zorundayız yoksa profli tutturamayız dedi çünkü o dişleri öne ya da geriye alacak üst üste kapanma olma vs...kızlar ben bir şey sormak istiyorum benim sadece üst ön iki dişim çarpıklaşıyor gitgide. sadece üste tel taktırabilirim di mi? yani altdişlerimde çok hafif çarpıklık var ama üst beni rahatsız ediyor
geçmiş olsunselam arkadaşlar . ctesı diş etime mini vidalar takıldı :) lastıkler 2 hafta sonra önce vida yerleri iyileşmesi gerek .. fıs sıktı uyustu .. sonra iğne yapıldı ve vida takıldı .. sıfır agrı hissetmedim bile..
tanrım beni baştan yarat yaniiiewet dişlerimde tel var zaten . bu satede dişlerimi geriye cekme yöntemi:) Çene kemiğine implant gibi sabit bir yer olarak kullanılarak dişlerin istenilen istikamete getirilmesi amaçlanmaktadır.Mini vidalar ile hareket ettirilmek istenen diş çok daha hızlı bir zamanda istenilen bölgeye gitmektedir bununla birlikte ortodonti tedavisi daha kısa zamanda sonuçlanabilmektedir. sağdan soldan cekılen diş boşlugumu bu sekılde ön fırtlak dişlerim geri gelerek :)
merhaba bitirme teli dediğin şey nasıl bişey bi foto atabilir misin bende önce ince tel vardı 2 hafta sonra kalına geçti acaba direk mi onu kullandı merak ettimSelam teldaslarim... benim bu ay sonu 1 yilim doluyor. Bitirme teline gecicez. O da saniri 4 ay falan kalacak. Zaman ne cabuk gecti. BitTigi gunude goruruz insallah.
tanrım beni baştan yarat yaniiiişlemin acı boyutu nedir bende mi öyle yaptırsam hızlandırmak için gerçi bana temmuz gibi bitirmiş oluruz dedi sonraki 6 ayda sanırım şeffaf damak kullanacağım
merhaba ,kızlar diş teli takıldıktan sonra dişlerinizi nasıl fırçalamaya başladınız bi değişiklik oldu mu yani ? braketlerin zarar görmemesi için nasıl fırçalanmalı ? yardım ederseniz sevinirim
hımm anladım dün aradım sordum zaten hayır o çok daha ağır tedavilerde kullanılır bizde öyle bi durum yok o nerden çıktı deditakarken agrı yok canım .. fıs sıktı sonra iğne yaptı hopp bıttıı.. lastıklerı takılmadı henuz ozaman bıraz ağrı olabilir :) 2 hafta sonra takıcaz lastiği .. yanı o vida ile öndeki braketime takım ön dişleri heri alıcaz kısmetse.
bıraz cenesel sorun var bende yaa..
yanı her dr bunu uygulamaz hem zaten az kalmıs senınde :)bende 2016 da telsiz olmayı hayal edıyorum..
rica ederim...dedım ya sana dişlerden cok cene il eilğili sorunum var benım.. damağımı genişlettık misal o cıktı ağzımdan ..
ewet lastıkler takılınca neler olucak bende merak edıyorum ..
benım yasım 33 :)
insallah canım ıyı dileklerin ıcın cok tesekkur ederım :) senınkı bızden daha once o yuzden senden ğüzel ğülüşlü fotolar beklıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?