Ben kaç aydır aynı diş fırçasını kullanıyorum hala ilk günkü gibi gerçekten.. Curaprox fırçamın markasıBenim kadar dis fircasi degistiren varmi? Bir ay zor dayaniyor fircam. Ilk 7 ay ortodontik kullandim artik yiteerr diyerekten normal dis fircasina gectim... pek i farkta yok hani. Tellerden muhtemelen fircalar dayanmiyor. Gunde ortalama 6_8 kere fircaliyorum
merhaba aramızda sadece 6 gün ollmuş, ben de 15'inde taktırdım. Ne kadar duracak sende tellerMerhaba kızlar, öncelikle herkese geçmiş olsun diyorum.. Yazılanları görünce ben de yazmadan edemedim
22 yaşındayım, tellerim takılalı yarın bir hafta olacak kısmetse, zaman çabuk geçiyor diyerek avutuyorum kendimiDoktorum tellerin 1, 1.5 sene kalacağını söyledi, ama belki de daha kısa bir sürede de çıkabilir dedi. Takıldığı gün 2 3 saat sonra ağrı ve baskı hissettim ama dayanılmayacak gibi değildi ve o gün ağrı kesici alarak atlattım. Sonraki günlerim çok rahat geçti tabi ufak tefek yanaklarımda yaralar oluştu ama doktorum mum verdi tellerin üzerine yapıştırmam için. Alıştım şu an tellerin varlığını bile unutuyorum arada yani sadece ilk gün biraz sıkıntım oldu ama olacak o kadar Sorularınız olursa seve seve cevaplayabilirim, Sevgiler
aranıza hoşgeldim arkadaşlar dün akşamdan beri telliyim sadece ön 7 dişime takıldı gerginlik ve uyuşukluk dışında ağrı sızı hissetmiyorum
hoşğeldin aramıza :) sakin ol gececek bunlarda : )aranıza hoşgeldim arkadaşlar dün akşamdan beri telliyim sadece ön 7 dişime takıldı gerginlik ve uyuşukluk dışında ağrı sızı hissetmiyorum
ya benim 2 köpek dışım üstte :) bende bunun için taktırmak istiyorum fakat geç kaldım mı bilmiyorum. Alt dişimde de yamukluklar var:/25 :)
Dugunumden once cikacak insallah dugun fotograflarimda guzel gulumsemek istiyorum... Ilk tedavi gibi degil tabi onceden kopek disim yukardaydi. Simdi sadece on dislerimde bozulma oldu biraz. Bi de fiyat ilkine gore daha uygun oldu 1500 tlye taktirdim
neden geç kalasın... ama senin tedavin daha uzun sürer, galiba ben ilk taktırdığımda 1,5-2 yıl kalmıştı tellerimya benim 2 köpek dışım üstte :) bende bunun için taktırmak istiyorum fakat geç kaldım mı bilmiyorum. Alt dişimde de yamukluklar var:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?