Banada oyle soylenmisti hatta 1senedenberi her gittimde cikacakt1.5 sene oldu benim takılalı süre için de 1.5 sene diye konuşmuştuk ama 2 sene kesin olacak gibi geliyor çünkü daha işlemler var geri alacakmış.. 2015e aksamasa yeter ama kısmet
Uf işte bak senin de öyle olmuşBanada oyle soylenmisti hatta 1senedenberi her gittimde cikacakti 2.5senede cikti. Bosluk kapanmadi cunku biturlu. Sabret sonu guzel olsun, sonra bidaha ugrasma
1tane cekildi ama kapanana kadar omrum bittiUf işte bak senin de öyle olmuşDiş çekildi mi sende de ?
E ben öleyim o zaman benden 4 tane çekildi1tane cekildi ama kapanana kadar omrum bitti
Ve sonunda diştelli maceram sona erdiEki Görüntüle 1248452 darisi basiniza teldaşlar
Suan disetlerim hala şiş. 2-3haftaya iner dedi. Sonra etleride kestirecem tam istedigim gibi olucak
Arkadaşlar selam geçen tel taktıran bir arkadaşımla karşılaştım telleri çıktıktan sonra diş eti ameliyatı olucağını ve bu ameliyatın da ortodonti ücreti içinde olduğunu söyledi. zamanımız olmadığından detaylı konuşamadık ama extra ücret ödemeyeceğini, ameliyatın da ortodonti ücretine dahil olduğunu söyledi. bu konuda bilgisi olan var mı diş etlerinin aynı hizada olması için mi yapılıyo ve gerçekten de ortodonti ücretine dahil mi?
Tesekkur ederimmm :) yok benim dahil degil. Belki arkadasin oyle anlasmistir. Dis etlerin kesilme amaci sadece gorselliktir. Yani guldugun zaman yada normal durumda oldugunda bazi kisilerde diseti asagida oldugu icin kotu goruntu veriyo benimki gibi. Bittigimde yuklerim foto gorursun farkicanım geçmiş olsun çok güzel olmuş dişlerin :) diş etlerine ne yaptırıcaksın ve diş eti ameliyatı ortodonti fiyatına dahil mi?
Tesekkur ederimmm :) yok benim dahil degil. Belki arkadasin oyle anlasmistir. Dis etlerin kesilme amaci sadece gorselliktir. Yani guldugun zaman yada normal durumda oldugunda bazi kisilerde diseti asagida oldugu icin kotu goruntu veriyo benimki gibi. Bittigimde yuklerim foto gorursun farki
vaziyet budur
arkadaslar merhaba;
ben 9 aydır tel takıyorum metal olan deilde seffaf olan braketlerden. dikkat etmeme ve sürekli fırcalamama ragmen dişlerim sarardı braketlerin etrafında lekelenmeler var. doktoruma sorduguma bişe yok cıkınca temizlenir dior ama ben yinede emin olamıyorum.
Aynı durum bende de mevcut ve çok merak ediyorum, teller çıkınca temizlik aşamasıyla lekelerden kurtulabilecek miyim diye
tatlım ne zaman takıldı ki aralık oluştu? yani bu gelişme ne kadar zaman aldı?
arkadaşlar diş teli tedavisi sırasında hamile olan veya hamileyken taktıran var mı ? doktoruma sordum sıkıntı olmaz dedi ama hamilelikte dişler hassaslaşabiliyo acaba anneye veya bebeğe bi sıkıntı olur mu? fikri olan var mı?
Valla arkadasim taktirman gerekiyorsa hemen taktir. Hamilelikle birlikte aylar cabucak gecer. Dogumdan sonrada kendini toparlayana kadar zaman gecer. Bi bakmissin bebegin ele avuca gelmis ve senin super guzel dislerinvar. Keske bende hamileliklerimde taktirsaydim. Bence zaman kaybetme derim. Sikinti falan olmayacak.arkadaşlar diş teli tedavisi sırasında hamile olan veya hamileyken taktıran var mı ? doktoruma sordum sıkıntı olmaz dedi ama hamilelikte dişler hassaslaşabiliyo acaba anneye veya bebeğe bi sıkıntı olur mu? fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?