• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

canım hayırlı olsun aramıza hoşğelidnozamanm .. ya zaten ortodontı diş temizliğini cekımı vs yapmıor klinık tarzı yerlerde oluyor bazenn.. zaten ortodontı dişci değil bencede dişçinin işini yapmamalı..
fiyatta normal geldı bana acıkcası .. dişini cektır bencede ben ilk ay cektırmedım sonra pişman oldum ve zate sonrakı ay cektırınce ve dişler oynamaya başlayınca tedavı suremı 1 ay daha uzattığım ıcın kendıme kızdım :)
tekrardan hayırlı olsun :)

teşekkür ederim ama çok korkuyorum diş çekiminden hani ameliyat deseler korkmam gider yatarım 4 ameliyat geçirdim hayatım boyunca yaşım 32 bacak protezi kullandım ne acılara,ağrılara dayandım ama hiç diş çektirmedim ne yapacağım bilmiyorum zaten hep buradakileri okuyunca cesaret geldi sana da geçmiş olsun

teşekkür ederim ama çok korkuyorum diş çekiminden hani ameliyat deseler korkmam gider yatarım 4 ameliyat geçirdim hayatım boyunca yaşım 32 bacak protezi kullandım ne acılara,ağrılara dayandım ama hiç diş çektirmedim ne yapacağım bilmiyorum zaten hep buradakileri okuyunca cesaret geldi sana da geçmiş olsun

canım diş cektirmek ince mesele.. öle heryerde cektırme tabe.. dişçine gıt..iğneyı felan tam yapsınkı acı hıssetme..
bende hayatımda ilkkez diş cektirdim ama ben telden önce butun dolğularımı yenılettiğim için dişçime cok guvenırım . yanı dusun selfıe yapıorduk ve kuaför koltugundan daha rahat ettiğim yer.. ortodontımde cekmek için önerdi ama asla dedim volkandan baskasına ğidemem ..
kımı dıor ıgne yapmıor kımı 1 tane yapıor dıyor ne bilim önemli ..
burda bır arkadasımız bana tek ğitme psikolojın bozulur dedı ama dişim cekılınce anladım ne demek ıstediğini .. oyuzden tekl ğitme sonrasında birine ihtıyac var ..ağrı dıosan cekerken olmadı :)

canım diş cektirmek ince mesele.. öle heryerde cektırme tabe.. dişçine gıt..iğneyı felan tam yapsınkı acı hıssetme..
bende hayatımda ilkkez diş cektirdim ama ben telden önce butun dolğularımı yenılettiğim için dişçime cok guvenırım . yanı dusun selfıe yapıorduk ve kuaför koltugundan daha rahat ettiğim yer.. ortodontımde cekmek için önerdi ama asla dedim volkandan baskasına ğidemem ..
kımı dıor ıgne yapmıor kımı 1 tane yapıor dıyor ne bilim önemli ..
burda bır arkadasımız bana tek ğitme psikolojın bozulur dedı ama dişim cekılınce anladım ne demek ıstediğini .. oyuzden tekl ğitme sonrasında birine ihtıyac var ..ağrı dıosan cekerken olmadı :)

korkuyorum bakalım ne olacak güvendiğim bir dişçimiz var ona gideceğim resim de koyarım ilerde herkes yapmış özendim ben de :)

Herkese merhaba :) kaç gündür bu topiği okuyorum ne güzel herkes paylaşmış kendinden bir şeyler :) ben de 5 gün önce taktırdım diş telimi :) üstten iki dişim gerideydi. Her gün tellerime bakıyorum ve heyecanla çıkaracağım günü bekliyorum :KK51:

hayırlı olsun tellerin .. elinde olmayacak ama sadece dusunmemeye calıs derım.. emın olkı cok ama cok guzel olucak .. hayırlı olsun aramıza hoşğeldın
Evet taktıralı bir hafta oldu... Abartılan kadar ağrı sızı yaşamadım yalnızca ilk gün belki. Ve dişlerimin telli görünümünü daha çok sevdim sanki. Bence taktırıcak olanlar hiç düşünmesin bile.

Selam teldaslarim... yeni arkidisler katilmis aramiza. Hayirli ugurlu olsun. Bende sali gunu kontrole gittim. 2 dis cekimliydi tedavim. Sag taraf kapanali cok oldum solda da cok minik bosluk var. Bu ayki kontrolden sonra kapanir diye dusunuyorum. Insallah tabee.. iyiki iyiki iyiki taktirmisim tellerimi. Gec bile kalmisim... bu kis sonu cikacak insallaaahhhhhh :D

Merhaba arkadaslar, damon braket (kapakli sistem) kullanan ya da damon hakkında bilgi verebilecek olan var mi? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Minimum ne kadar kaliyor bu teller arkadaslar? Dis cok sorunlu degilse mesela. Bir de mesela nisanim olursa cikarmak isterim o gun icin sadece boyle bir imkan var mi?

Minimum ne kadar kaliyor bu teller arkadaslar? Dis cok sorunlu degilse mesela. Bir de mesela nisanim olursa cikarmak isterim o gun icin sadece boyle bir imkan var mi?

ewet canım nısan ve düğünde cıkarıyorlar ara bıucret oduyrosun sanırım :) ama başak turlu asla cıkarmaz hem telın zarar gormemesı hemde cocuk oyuncagımı bu der ortodontı bunu kabul etmez :)

benım ortodontım 2,5 sene kalıcağı için teller olurki öle bişi olursa cıkarırız dedı 1 hafta sadece okdar :)

Ve sonunda diştelli maceram sona erdi:KK76::D:KK71:
IMG_7393-1-1.jpg
darisi basiniza teldaşlar:KK68:
Suan disetlerim hala şiş. 2-3haftaya iner dedi. Sonra etleride kestirecem tam istedigim gibi olucak:KK51:

Son düzenleme:
Ve sonunda diştelli maceram sona erdi:KK76::D:KK71:Eki Görüntüle 1248452 darisi basiniza teldaşlar:KK68:
Suan disetlerim hala şiş. 2-3haftaya iner dedi. Sonra etleride kestirecem tam istedigim gibi olucak:KK51:
Çok güzel olmuş gerçekten.. Çıkarırken ağrı oluyor mu acaba merak ettim bir üye yazmıştı da aklıma takıldı gerçi çıksa keşke acılar çekmeye de razıyım :KK48:

Çok çok çok nadir 6 ay duymuştum en az.. Onun dışında geneli 1 1.5 seneden başlıyor 3 5 Allah ne verdiyse:KK53: Benim sözüm oldu ben ağzımı açmadan sakın bir günlük çıkarmak istediğini söyleme dedi.. Yani bir gün için çıkarma durumu yok ne yazık kio_Oama bu doktora göre değişirmi bilemiyorum

Çok güzel olmuş gerçekten.. Çıkarırken ağrı oluyor mu acaba merak ettim bir üye yazmıştı da aklıma takıldı gerçi çıksa keşke acılar çekmeye de razıyım :KK48:
harika darısı başımıza .. eskı fotoda koyarmısın aradaki farkıda ğörelim:)
Tesekkur ederim teldaslar :D cikartirken hic aci olmadi diyebilirim. Bitek en arkadaki disteki braketi cikartirken biraz acidi. Ama Oyle cekilmicek kadar degil. Millet abartiyo bence. Bende korkmustum okudugum seyler yuzundem. Ama gerceklik payi yok emin ol. Eski foto yok :D yani varda yok:KK47::KK48:

Tesekkur ederim teldaslar :D cikartirken hic aci olmadi diyebilirim. Bitek en arkadaki disteki braketi cikartirken biraz acidi. Ama Oyle cekilmicek kadar degil. Millet abartiyo bence. Bende korkmustum okudugum seyler yuzundem. Ama gerceklik payi yok emin ol. Eski foto yok :D yani varda yokmember: 138
Sabitleyici takıyormusun peki verdi mi

Yok canm yaa kotu bi durum yok. Rahatsizlij vermiyo hic. Ben raziyim disler boyle kalsinda:KK49: senin kac ay kaldi ne zamndir takili?
1.5 sene oldu benim takılalı süre için de 1.5 sene diye konuşmuştuk ama 2 sene kesin olacak gibi geliyor çünkü daha işlemler var geri alacakmış.. 2015e aksamasa yeter ama kısmeto_O

Back