benim tüm dişlerimin çıkmasını beklediler 12 13 yaşında taktırmıştım :)Diş teli için yaş sınırı var mı
teliniz çıktıkdan sonra şeffaf plak taktınız mı veya arkadan tekrar tel taktılar mıben şuan 21 yaşındayım ve 6 sene önce taktirmiştim çok bi problem yoktu ama önde bi işim öne doğruydu ve gülerken falan ağzımı kapatma gereksinimi duyuyordum bence taktırmalısın ben önce çok pişman oldum o ara bide çok yaptırılan bir şey değildi ama şimdi anneme teşekkür ediyorum iyi ki zorla taktırmış diye
canım benim doktorum ankaradan geliyordu ama şuan hala ankarada doktorluk yapıyor mu bilmiyorumSelam kızlar bende 32 yaşındayim ve tel taktirmaya karar verdim, Ankara'da onerebileceginiz iyi ve uygun fiyatli bir ortodondist var mi?
Üçgen lastik alt çene ve üst çene arasındaki boşluğu dengeliyor yani dişlerini sıkınca tam olarak oturuyor dişlerGünaydınlar:) benim tellerim takılalı 7 hafta oldu. Tellerimi hiç değiştirmedi lastik de kullanıyorum ama zincir lastik ve devamlı olarak kalıyor, sizinki gibi kendim takmıyorum. Hangisi daha etkili olur tedavinin hızlı ilerlemesinde ya da dediğiniz üçgen lastiğin işlevi daha mı farklı?
kuzenımde lisedeyken taktırmıstı .. cıktı ama ınanamadık o agız nasıl düzelmişti kız ewrim gecirdi resmen..teliniz çıktıkdan sonra şeffaf plak taktınız mı veya arkadan tekrar tel taktılar mı
benim şeffaf plağım vardı kullandım artıık hiç kullanmıyorum ama sanki hafif bozuldu bugün doktor da arkadan tel takılabilir ama %90 ı düzgün şuan eğer hala oynama olursa takalım dedi siz de oynama oldu mu sonradan?
kaç yıl oldu kuzeninizin telleri çıkalıkuzenımde lisedeyken taktırmıstı .. cıktı ama ınanamadık o agız nasıl düzelmişti kız ewrim gecirdi resmen..
dişlerinin arkasına tel takıldı ama plak görmedım duymadım onda ama teller cıkınca ğitmedi hic dr.
pazar ona ugradığımda baktım ön dişleri kaymış yamukdıyemedım bişide ama seneler gecmıs bi ğit oda yaa manyak kuzen :)
Üçgen lastik alt çene ve üst çene arasındaki boşluğu dengeliyor yani dişlerini sıkınca tam olarak oturuyor dişler
10 sene olmuşturkaç yıl oldu kuzeninizin telleri çıkalı
Bende de daha bozulma olur mu ki acaba yaa10 sene olmuşturhep zaman yok bilmem nee
Tüm ortadontist tedavilerde kullanılıyor. İllaki kullanırsın sendeAnladım canım teşekkür ederim, üst dişlerim alt dişlerimi baya kapatıyo benim şuan, ilerde ben de kullanırım belki doktorumla konuşiyim bi
Kütü düşünmeyelim kötü olmasın. Olmaz inşallah canımBende de daha bozulma olur mu ki acaba yaa
İnşallah :/ bi 3 ay falan daha bakıcam oynama olursa arkadan tel taktırmayı düşünüyorumKütü düşünmeyelim kötü olmasın. Olmaz inşallah canım
Gecer canim sabirli ol. Bende cok isteyerek taktirmama ragmen ilk 2 hafta cok zorlandim psikolojik olarakta kabullenemedim. Suan 7 ay bitti ve muthis degisiklik var. Rahatca guluyorum hemen herseyi isirmamak kaydiyla yiyorum. Sabret ve bikac hafta sonunda alistigini goreceksin. Hayirli olsun.Merhaba kizlar ben de dun tel taktirdim buna nasi aliscm bilmiorm ya bisi isiramiyorum kati yedigimde hemen arasna kaciyo rahatsiz oluyorum disler agriyo zaten off of br sene gecer mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?