canım yarın saat 10;30 da randevum, sen gittin sanırım bu ay ki randevuna, şu lastikler hemen bitse keşke,
Gelince yaz merak ediyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yarın saat 10;30 da randevum, sen gittin sanırım bu ay ki randevuna, şu lastikler hemen bitse keşke,
canım dün randevuma gittim , lastikleri değiştirecek derken bütün tellerimi de değiştirdi, sordum alt ve üst dişlerimin arasını açmak içinmiş , üste komple zincir lastik taktı, aydan hanım elastikleride değiştirdi 4 mm olanlardan kullanıyorum şimdi..Suan randevudasin ozaman :))
Benim 15 inde canim.
merhabalar bende dısıme tel ttaktırmayı dusunuyorum.22 yasındayım.istanbulda oturuyorum.bır polıkınlıkte muanane oldum benım cene darlıgım oldugundan dıslerım carpık duruyor.tel takılıcagını ancak damaga tel takılamyacagını cunku yasımın ılrledıgını soyledı .yanı bu darlık cok hafıf genısler ama cok da bısey bekleme dedı.ve 3250 fıyat verdı sız ne dıyorsunuz
benımda amon braket ama alt tarafa takılı değil o yuızden bilemıyorum :) ama netıcede alışıorsun ölede böle :)Kızlar merhaba, 1buçuk ay önce üst dişlerime tel takıldı, hiçbir ağrı sızı, dudak içimde yara yoktu. Kapanışta problem olmaması için alt dişlerime de tel takıldı iki gün önce ama alt dudağımın iç kısmı resmen yarıldı acıdan zor yemek yiyorum damon braket kullanıyorum, bu şekilde acıması normal mi ve zamanla braketler yer yaptıkça acımıyo alışıyo insan dimi kendimi rahatlatmaya çalışıyorum şu anda :)
işte 18 aylık mücadele ama farkettiysenz tam bitmedi gibi sol taraf düzgündü zaten sağga sorun vardı benim ama o taraf gibi durmuyor işte kökleri gözükmüyorAaa niye oyle olduki? Uzun bir sure 18 ay. Evet resim at ben merak ettim. Ve biraz baski yap doktoruna[/QUOT
harıka gözükuyorr :) sabrın sonu selamet boşuna dememişler :)işte 18 aylık mücadele ama farkettiysenz tam bitmedi gibi sol taraf düzgündü zaten sağga sorun vardı benim ama o taraf gibi durmuyor işte kökleri gözükmüyor
canım dün randevuma gittim , lastikleri değiştirecek derken bütün tellerimi de değiştirdi, sordum alt ve üst dişlerimin arasını açmak içinmiş , üste komple zincir lastik taktı, aydan hanım elastikleride değiştirdi 4 mm olanlardan kullanıyorum şimdi..
ve dünden beri benim dişler sızlar durur garipler ne yapsınlar başlarına gelmedik kalmadı ordan oraya hizaya gelmeye çalışıyorlar bakalım daha işimiz çok anlaşılan, en az bir senem var diyorum ben, belkide fazla çünkü daha boşluklar kapanmadı,
eylül ayı için randevu almadım daha, denk gelirse görüşürüz
canım sen niye bu kadar arayı uzattın, ben mümkün olduğunca bir ayı geçirmiyorum elimde olsa üç haftada bir gidicem :)Yarin randevum var. Bu sefer ara uzun oldu valla dayaniyorum. Bakalim yarin neler olacak :))
Evet uzun oldu. Ama ben erken istedigim halde randevu yoktu. Neyse 16 eylule aldim randevumu. Kontrol oldu. En arkadaki diste olusan minik boslugu soyledim braket takalim kapatalim dedi aydan hanim. Ustlere zincir lastik takildi. 8 mm ucgen lastiklerede devamcanım sen niye bu kadar arayı uzattın, ben mümkün olduğunca bir ayı geçirmiyorum elimde olsa üç haftada bir gidicem :)
randevuya gittin bugün nasıldı arkadaşım
Bende giremiyorumBu arada arkadaslar mobil uygulamadan giremiyorum foruma. Sizde nasil? Tarayici uzerinden girebildim.
Çok normal canım. Merak etme bi şey olmaz :)Arkadaslar dislerin hafif sallanmasi normal dimi? Korkuyorum sallantisi articak da kirilcak falan diye:))
Evet uzun oldu. Ama ben erken istedigim halde randevu yoktu. Neyse 16 eylule aldim randevumu. Kontrol oldu. En arkadaki diste olusan minik boslugu soyledim braket takalim kapatalim dedi aydan hanim. Ustlere zincir lastik takildi. 8 mm ucgen lastiklerede devam