arkadaşlar tellerim 25 haziran 2014 de takıldı. İlk bir hafta falan şiddetli ağrılar oluyomuş ama benim hiç ağrım olmadı şuan da da yok.sevinsem mi yoksa ters bişey mi var diye üzülsem mi bilemedim:) ilk takıldığında bu durumda olanlar var mı?
Bursa'da Fatih Ulu da tedavi gören var mı?
Bugun kontrol var bakalim nasil gececek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hadi bakalım hayırlısı.Ne kadar oldu takılalı?
6.ayim. ustlere uzun lastik takildi. Disler arasindaki butun bosluklar kapansin diye. Guzel ilerleme oldu dedi. Ne zaman biter dedim 8 ayi bulur kis sonu gibi dedi. Insallah insallah diyorum :)
Yolu yarılamışsın sen. Darısı başıma:) Banada 6 ayda düzelmeye başlar dedi doktorum. Daha 1 ay bile olmadıiple çekiyorum o 6 ayı:)
Kızlar en arkadaki braket hurma yerken yerinden çıktı ne yapıcam bişe olur mu pazartesi günü randevum
nereye gidiyorsun hastane olarak :) benımde 6 aya duzelır dedi doktorda tel tedavısının bitmesi 1 sene dedi :)
braketin kırıldıysa randevusuz gidebilirsin.ne kadar ertelersen o kadar kötü 1 ayın boşa geçmesın cunku uyguladığı baskı hafifliyor veya kalmıyor dişler yenı yerlerine geçmiyormuş.en iyiysi yarın erkenden git
nereye gidiyorsun hastane olarak :) benımde 6 aya duzelır dedi doktorda tel tedavısının bitmesi 1 sene dedi :)
hastane değil özel. Bursa FSM de Fatih Ulu
Sizin ne kadara mal oldu tedavi?
baby_drk 6 ay olmuş ya senin dişlerin tamamen düzeldi de boşlukların kapanması mı kaldı sadece yani belirgin düzelme var dimi 6 ayda?
Evet. Benim ustten iki dis cekilmisti. Ust cene daha ondeydi. Suan sag tarafta cok cok az bosluk var. Sol tarafta biraz daha belirgin bosluk var. Ama mesela on iki disim baya yamuktu. Onlar daha ilk ayda duzelmisti. Ben ucgen seklinde lastikte takiyorum. Doktora sordum bosluklar tamamen ne zaman kapanir diye. 3 ayi bulur dedi. Zaten en bastada cekimli dislerde 8-9 ayda duzelme olur diye soylemisti. Benim cok belirgin degisimler var cok sukur. Doktorda iyi oldugunu soyluyor.
Lastiği ne zamandır kullanıyosun?
6.ayim. ustlere uzun lastik takildi. Disler arasindaki butun bosluklar kapansin diye. Guzel ilerleme oldu dedi. Ne zaman biter dedim 8 ayi bulur kis sonu gibi dedi. Insallah insallah diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?