Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Bence git hemencik, 1 ayın boşa geçer düzelme olmayabilir, yada yara mara olur mazallah, hem uzun bi işlem de yapmaz ki yapıştırma fln yapcak bi.. Randevusuz bile gidebilirsin.. Ararsın ama yinede, bakarlar 5 dakkaya..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

harika olmuşş süper gözüküyolar maşalhh,, sen şimdi 1,5 yıl mı taktın tam olarak ,,seni hatırladım ben bir ara resim koymuştun ozman kaçıncı aydaydın bilmiyorum :26:

Bence hemen git yapistirsinlar. Bir ay cok uzun bir sure. Benimde gecen hafta en arkadaki braketim yemek yerken cikti. Ustelikte o tarafla cigmemiyordum.hemen kalktim gittim 2 dk da yapistirdilar. Tedavin uzar tellerden biktim diyorsun neden bir ayini bosa harcayasinki. Kac ay oldu tel takilali sana? Ne zaman cikacakmis teller?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok sinirli bu aralar hiç gidesim yok kızıyor da zaten:26: ağustosta 1.5 sene olacak bu senenin sonunda dedi ama kesin değil tabiki:26:

Çok sinirli bu aralar hiç gidesim yok kızıyor da zaten:26: ağustosta 1.5 sene olacak bu senenin sonunda dedi ama kesin değil tabiki:26:

Kim kızıyor canım, diş hekimin mi? Ne alaka parasıyla yapmadımı tedaviyi, devletteyse de ;maaş almıyor mu? Niye kızsın ki canım, 1 dakkalık iş için, hem 1 dakka için 1 ayın boşa giderse daha kötü..

Yok yok yanlış anladın şuan taşınıyor oradakilere kızıyor bana değil Ben çok memnunum doktorumdan özeldeyim Bu hafta geçsin de gideyim o halde ertelenmesin boş yere :26:

harika olmuşş süper gözüküyolar maşalhh,, sen şimdi 1,5 yıl mı taktın tam olarak ,,seni hatırladım ben bir ara resim koymuştun ozman kaçıncı aydaydın bilmiyorum :26:

Afra evet tam 1.5 yıl kullandım ve yaşım 38 şu an :) o eski resimi yüklediğimde 3 yada 4 ay öncesiydi ..

5 ay kalacak canım .2 ,5 aydır benle :)

Peki çok zorlanıyo musun, bende taktırmıştım ama 3 güne çıkarttım dayanamadım zaman geçtikçe alışılıyor dimi, tekrar taktırıp tel tedavisi olcak sanırım bana da

Teşekkür ederim canım bilgi için. Peki ara fırçayı diş macunuyla mı kullanıyosun

Canım kaç ay kalacak dedi apareye?

5 ay taktım ben bu apareyi. Hatta benim ki biraz daha büyüktü neden bilmiyorum.
İlk hafta hayatımın en kötü haftasıydı. Dilime değen yerleri yara olup iltihap kapmıştı. Ama 1 hafta sonra sanki yok gibiydi gerçekten.
Bence kesin tak. Çektiğin derde değiyo inan :) Damağım iki katı kadar büyüdü neredeyse. Etkisi çok iyi ama zahmetli :)

ilk bir hafta zordu ama şimdi onu hatılramıorum bile.. sadece k harfi cıkaramıosun .. ama oda zate tuhaf durmuyor konusurken...
ben bu yola baş koyunca kelepce taksa ağzıma gık cıkarmam nasılsa seneye düzelcek hersey :)

Afra evet tam 1.5 yıl kullandım ve yaşım 38 şu an :) o eski resimi yüklediğimde 3 yada 4 ay öncesiydi ..

Anladım cnm benim de bugün randevum vardı sızlandım artık ne zman çıkıcak die tam istediğim gibi gözükmüyolar ama ilk defa lastik verdi iki taraftanda takıcakmışım 1 ay sonra düzenli kullanırsan çıkartabiliriz dedi çok şaşırdım sevindim ama ya tam istediğim gibi yine olmazsa :18:

Yok yok yanlış anladın şuan taşınıyor oradakilere kızıyor bana değil Ben çok memnunum doktorumdan özeldeyim Bu hafta geçsin de gideyim o halde ertelenmesin boş yere :26:

Ha tamam aynen en yakın zamanda gidiver :) geçmiş olsun :)

Ben size birkac soru sormak istiyorum. Malum tellerden kurtulmak icin gun sayiyoruz :)
Ne zaman cikti teller? Teller ciktiktan sonra elma vs gibi sert gidalari isirabildiniz mi? Herseyi rahat isirip cigeneyebiliyormusunuz yoksa hassasiyet varmi?
Bir de disler son halini aldiktan sonra teller kac ay daha kaldi? Hani disler yerini alinca sabitlensin diye tellee bir muddet daha cikmiyormus onu merak ettim.

merhaba arkadaşlar çiçeği burnunda üyeniz ve teldaşınız olarak tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum yardımcı olurmusunuz

merhaba arkadaşlar çiçeği burnunda üyeniz ve teldaşınız olarak tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum yardımcı olurmusunuz

Hayirli olsun hosgeldin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…