- 8 Haziran 2014
- 1.962
- 4.967
- 133
Allahım kurtulamadım şu teldenBugün randevum vardı tellerim kalınlaştı falan eve geldim daha bir saat olmadı braketim kırıldı sallanıyor arkaya sıkıştırdım beni rahatsız etmiyor ama bir dahaki randevum bir ay sonra gitmek istemiyorum şimdi bir ay beklesem sorun olur mu:26:
Eki Görüntüle 1172793 Eki Görüntüle 1172793 Eki Görüntüle 1172794
Eklemeye çalıştım umarım başarmışımdır arkadaşlar . Dişlerimdeki işlemler daha tamamlanmadı Ağustos ayı ortasında tekrardan kontrolüm var ve ayrıntılı diş taşı temizliği küretaj yapılacak .Arkasındanda sağ üst tek 20 lik diş çekilecek .. Alt dişlerde kemik kaybımda var bakalım inşallah fazla sıkıntılı olmaz ilerleyen yıllarda alt çene dişlerime kaplamada gerekecek gibi görünüyor ..
Allahım kurtulamadım şu teldenBugün randevum vardı tellerim kalınlaştı falan eve geldim daha bir saat olmadı braketim kırıldı sallanıyor arkaya sıkıştırdım beni rahatsız etmiyor ama bir dahaki randevum bir ay sonra gitmek istemiyorum şimdi bir ay beklesem sorun olur mu:26:
Bence git hemencik, 1 ayın boşa geçer düzelme olmayabilir, yada yara mara olur mazallah, hem uzun bi işlem de yapmaz ki yapıştırma fln yapcak bi.. Randevusuz bile gidebilirsin.. Ararsın ama yinede, bakarlar 5 dakkaya..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence hemen git yapistirsinlar. Bir ay cok uzun bir sure. Benimde gecen hafta en arkadaki braketim yemek yerken cikti. Ustelikte o tarafla cigmemiyordum.hemen kalktim gittim 2 dk da yapistirdilar. Tedavin uzar tellerden biktim diyorsun neden bir ayini bosa harcayasinki. Kac ay oldu tel takilali sana? Ne zaman cikacakmis teller?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok sinirli bu aralar hiç gidesim yok kızıyor da zaten:26: ağustosta 1.5 sene olacak bu senenin sonunda dedi ama kesin değil tabiki:26:
Kim kızıyor canım, diş hekimin mi? Ne alaka parasıyla yapmadımı tedaviyi, devletteyse de ;maaş almıyor mu? Niye kızsın ki canım, 1 dakkalık iş için, hem 1 dakka için 1 ayın boşa giderse daha kötü..
harika olmuşş süper gözüküyolarmaşalhh,, sen şimdi 1,5 yıl mı taktın tam olarak ,,seni hatırladım ben bir ara resim koymuştun ozman kaçıncı aydaydın bilmiyorum :26:
Canım kaç ay kalacak dedi apareye?
5 ay kalacak canım .2 ,5 aydır benle :)
Lastikler olmadan işe yarıyor söyleymıs doktora sormuştum bende ufak tefek hareketler oluyormuş oda alışması için dişlerinin bırden baskı uygulanmıyormuş ortodontıde :) Hayırlı olsun :) Agrı bende de olmadı çok sükür o diş yapısına bağlı sanırım bızım gibi sanslılar da olmuyor kuzenımde olmuştu deli gibi agrı cekmıstı :)
Temizlik konusunda agız çalkalama suyu kullanmıyorum ama dusunuyoru kullanmayı curume vs olmasın bakterileri oldursun diye fakat alkollü diş etlerini bıraz sızlatıyor bı kere kullandım alkollü dıs etlerime iğneler battı ılk denemede alkolsüz önceden kullanıyordum.diş fırçası ve ipinin ulaşmadığı yere ulaşıyor.Detaylı temızlık istersen kullan bakterileri oldurur yınede sen bilirsin. Macunu doktorlar sadece florurlu diye öneriyor.
Benım kendı tercihim seker asiti dengeleyıcı çürümeyı geciktiren ve florurlu dıs macunu isim vermek istemedim.:)
Canım kaç ay kalacak dedi apareye?
Peki çok zorlanıyo musun, bende taktırmıştım ama 3 güne çıkarttım dayanamadımzaman geçtikçe alışılıyor dimi, tekrar taktırıp tel tedavisi olcak sanırım bana da
Afra evet tam 1.5 yıl kullandım ve yaşım 38 şu an :) o eski resimi yüklediğimde 3 yada 4 ay öncesiydi ..
Yok yok yanlış anladın şuan taşınıyor oradakilere kızıyor bana değilBen çok memnunum doktorumdan özeldeyim Bu hafta geçsin de gideyim o halde ertelenmesin boş yere :26:
Afra evet tam 1.5 yıl kullandım ve yaşım 38 şu an :) o eski resimi yüklediğimde 3 yada 4 ay öncesiydi ..
merhaba arkadaşlar çiçeği burnunda üyeniz ve teldaşınız olarak tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum yardımcı olurmusunuz
Hayirli olsun hosgeldin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?