merhaba canım, uzun süredir giremedim buraya, nasıl gidiyor tedavi arkadaşım? benim bugün randevum vardı ve lastiklere başlandı biraz zor galiba ağzımı açamıyorum, ağrıda yapmaya başladı, aydan hanım 12 saat takıcaksın dedi, sen de nasıl oldu biraz anlatırmısın, başlamıştın yanlış hatırlamıyorsam, önümüzdeki randevu tarihim 9 ağustos, senin hangi gün
hepinize iyi ramazanlar..
merhaba canım, uzun süredir giremedim buraya, nasıl gidiyor tedavi arkadaşım? benim bugün randevum vardı ve lastiklere başlandı biraz zor galiba ağzımı açamıyorum, ağrıda yapmaya başladı, aydan hanım 12 saat takıcaksın dedi, sen de nasıl oldu biraz anlatırmısın, başlamıştın yanlış hatırlamıyorsam, önümüzdeki randevu tarihim 9 ağustos, senin hangi gün
15 agustosa verdi benim randevuyu. Dun gitmistim zaten. Bende 7-8-9 agustostan birini istedim ama aydan hanim yok dedi bana. Muhtemelen seninde sadece lastik degisimi olur.bilemiyorum.cunku bende 2 ay sadece kontrole gitmistim. Ama benim baya ilerleme oldu. Sordumda bosluklar 3 ayda kapanir. Cikmasida kis sonu gibi dedi. Mart nisan heralde. Buna sukur. 2 sene diye basladik cunku.merhaba canım, uzun süredir giremedim buraya, nasıl gidiyor tedavi arkadaşım? benim bugün randevum vardı ve lastiklere başlandı biraz zor galiba ağzımı açamıyorum, ağrıda yapmaya başladı, aydan hanım 12 saat takıcaksın dedi, sen de nasıl oldu biraz anlatırmısın, başlamıştın yanlış hatırlamıyorsam, önümüzdeki randevu tarihim 9 ağustos, senin hangi gün
Ayri ayri yazdim hep
Sen nasil lastik kullaniyorsun simdi? Mesela ben ilk ay 10mmlik ucgenle basladim. Suan 8 mmlik ucgenle devam ediyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iyi gidiyor cok sukur. Bende en az 12 saat takiyorum. Mesela aksam 11 gibi takiyorum sabah 10-11 gibi cikariyorum.gece yatarken agzinda olsun demislerdi bana. Lastikler cok onemli aman ihmal etme. Mesela suan ramazan oruc oldugu icin sahurdan iftara kadar takiyorum.
canım ben de 3 gün oldu lastiklere başlayalı ama bana 20 sa. takıcaksın dedi alıştık yapeki sen kaçıncı aydasın ne zman çkarıcaksın
i
merhaba, benim 5. ayın içinde , ne zaman çıkacağı konusu şimdilik muallak:)) geç olsun güç olmasın demişler dimi..inşallah hepimiz istediğimiz sonuçları sağlıklı dişlerler alırız. senin de yeni lastik tedavisi, nasıl gidiyor.. alıştın mı
canım lastik pakedinin üzerine baktım 9.4 mm. üçgen şeklinde takıyorum , İyide ağzımı açamıyorum ki konuşamıyorum, hergün değiştiricem, evet lastiklerin çok önemli olduğunu duyuyorum sürekli, herkesin takma süresi farklı galiba kimine sürekli diyorlar kimine 8 saat, bana da 12 saat dediler.
S
en alıştın artık tabii değilmi? bana aydan hanım 9'unda var dediler, o yüzden aldım olmazsa değiştiririm tarihi.
Evet. Benim ustten iki dis cekilmisti. Ust cene daha ondeydi. Suan sag tarafta cok cok az bosluk var. Sol tarafta biraz daha belirgin bosluk var. Ama mesela on iki disim baya yamuktu. Onlar daha ilk ayda duzelmisti. Ben ucgen seklinde lastikte takiyorum. Doktora sordum bosluklar tamamen ne zaman kapanir diye. 3 ayi bulur dedi. Zaten en bastada cekimli dislerde 8-9 ayda duzelme olur diye soylemisti. Benim cok belirgin degisimler var cok sukur. Doktorda iyi oldugunu soyluyor.
Evet. Benim ustten iki dis cekilmisti. Ust cene daha ondeydi. Suan sag tarafta cok cok az bosluk var. Sol tarafta biraz daha belirgin bosluk var. Ama mesela on iki disim baya yamuktu. Onlar daha ilk ayda duzelmisti. Ben ucgen seklinde lastikte takiyorum. Doktora sordum bosluklar tamamen ne zaman kapanir diye. 3 ayi bulur dedi. Zaten en bastada cekimli dislerde 8-9 ayda duzelme olur diye soylemisti. Benim cok belirgin degisimler var cok sukur. Doktorda iyi oldugunu soyluyor.
Canım ben de yakın zamanda tedaviye başlıyorum. Doktorum üstten iki dişin çekilmesi gerektiğini söyledi. Acaba bi sorun olur mu ilerisi için diye tereddüt ettim sence sorun olur mu ?
Canım ben de yakın zamanda tedaviye başlıyorum. Doktorum üstten iki dişin çekilmesi gerektiğini söyledi. Acaba bi sorun olur mu ilerisi için diye tereddüt ettim sence sorun olur mu ?
Ilk gunler biraz garip oluyorda sonra alisiyor insan. Bende disarida pek takmiyorum ama normal gunlerde mutlaka takiyorum. Aksatirsam icim ciz ediyor :) ben bir daha arayayim klinigide degistireyim ya. 15 inde hic musait degilim cunku. Saat kacta senin randevun?
Ben size birkac soru sormak istiyorum. Malum tellerden kurtulmak icin gun sayiyoruz :)
Ne zaman cikti teller? Teller ciktiktan sonra elma vs gibi sert gidalari isirabildiniz mi? Herseyi rahat isirip cigeneyebiliyormusunuz yoksa hassasiyet varmi?
Bir de disler son halini aldiktan sonra teller kac ay daha kaldi? Hani disler yerini alinca sabitlensin diye tellee bir muddet daha cikmiyormus onu merak ettim.
canım, benim saat 10:30 da, sen de o saate al görüşürük:) neyse iyi geceler diyorum herkese..
arkadaşım tekrar merhaba, lastikler varken ağzımı açmak, esnemek bile imkansız, ağrı yapıyor meret..alışılıyormu emin değilimsen lastikler varken konuşabiliyor musun? bu arada randevunu değiştirebildin mi..
selam arkadaşlar. üst dişlerime tellerin takıldığı 20 gün oldu.biraz sabırsız mıyım ne ama şuan hiç değişim yok.sadece dişlerim esnek yani cok sert baskı yapnca coook hafif sallandıgını hissediyorum.yani yerinden oynuyor.insallah da yakında hareket etmeye başlarlar.altlara da 2 hafta sonra takılacak.sizde de böyle mi oldu ilk günlerde? yani ilk önce şöyle bi dişler esniyor gibi mi oldu sizde de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?