Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Canım doktorunun soyismini ve numarasını nasıl bulabilirim 2000 lira kampanyası hala devam ediyor mu acaba?

Bende tel taktirmadan once kanal tedavisi ve dolgu yaptirmistim. Devlette yaptirdim ucretsiz. Cokta memnun kaldim. Dislerin cok bozuk gibi durmuyor hakikaten.cabuk duzelir sanki.ama onemli olan cene kapanisinda problem olup olmamasi. O zaman uzama durumu olur. Cene filmi isteniyor zaten. Doktor karar verir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım nerde yaptırdın telleri benımde yaptırmam lazımda :18:

Canım doktorunun soyismini ve numarasını nasıl bulabilirim 2000 lira kampanyası hala devam ediyor mu acaba?

cevizli kartalda

Anadolu yakası cevizliyi biliyorsan tamirhaneye yakın mınubus yolu uzerınde gülen tıp merkezi(vera hastanesi yanı)murat doktorun ismi.derdini anlattıktan sonra ödemede yardımcı da oluyor.2000 tl kampanyası hala geçerli mi bilmiyorum ama gidip görüşebilirsin yuz yüze daha iyi olur görüşmen muayene ücretsiz.

minübüse bindignde tamırhanede inicem dersen hemen yol uzerınde bulursun hastanenın eski ismi dragos sifaydı sanırım vera oldu onun yanı hemen.
internette adresini buldum alta yapıştırdım. Hastaneye girince hemen sola dön merdivenden cık 1.kat sekreteriyle konuşursun hastası yoksa hemen alır murat bey.

Adres:

Bağdat Cad. No:145
Cevizli, Maltepe, İstanbul - Asya

Tel: +90 216 457 47 40

Dislerde ne gibi sorun vardi? Neden uzamis tedavi?

benim sağ yan taraftla sorunum vardı tmm bir diş çekimi yapıldı boşluk kapanmadı daha çok az kaldı bir daha ki ay kesin kapanır ama altta da az bi sorun var kısaca sanki bana 2-3 ay daha çıkartmaz gibime geliyor 2 aydır alt tellere hiç uygulama yapmıyor buda tedaviyi uzatıyor

ama bugun yine değiştirmediler hiç ellemiyolar lastiklerinide dişlerimden 4 diş çekildiği için yerleri dolmadı 2 ay sonra çıkıcak ama çok istediğim gibi olmadı 4 diş çekilen ark soruyorum sizdede hiç boşluk var mı alta resmimi ekliyorum sizi lastik değiştirmeden sadece bakmak için çağırıyolar mı ayda 1 gidiyorum 2 ay sonra kesin çıkıcak öle dedi

Benim her ay kontrolde once lastikler degisiyor sonra muayene oluyorum. Keske doktoruna soyleseydin. Resim nerde goremedim ben? Ama soyle bir durum var. Bazen disler bir gecede bile yer degistirebiliyor. Muhtemelen 2 ayda gerekli ilerleme olacaktir.

Sanırım bende aynı klinigin doktoruna tel taktırdım bayan Banu hanım
Suan cok bi memnun değilim açıkcası kendısı dünya tatlısı bır ınsan lakin diş konusunda pişmanlık yaşamıyor değilim ilerleyen günlerde umarım fikrim değişir .

Hangi açıdan memnun kalmadınız acaba? bi de kaç ay oldu tedaviniz başlayalı

Merhabalar nihayet 1.5 yıl süren tedavimin ardından Pazartesi günü tellerim çıktı... üst ve alt çene ön dişlerimin arkasına metal sabitleyici tel takıldı...Arkasından da doktorum tekrar ölçü aldı şeffaf plak yapıldı ve dünde şeffaf plağı alıp kullanmaya başladım .Doktorum geceleri mutlaka kullanmamı gün içerisinde de kullanabilirsem iyi olacağını söyledi..Sorunum şu dün akşamdan beri şeffaf plağı kullanıyorum fakat dilimin üzeri hep yara oldu bu hep böyle devam edecekmi yoksa alışırmıyım çok fena konuşurken ağzımdan tükürükler çıkarıyorum Geceleri uykuda olduğum için sıkıntım olmuyor ama gündüz çok sıkıntı yaşadım...Benim gibi diş arkalarına sabitleyici takılıpta ayriyetten de plak kullananlar ne kadar süreyle kullandınız plağı ???

Benim doktorumun ismi murat acikcasi 2 ay oluyor gideli memnunum arkadas tavsiyesi benimki bakalim ilerleyen zamanlarda neler olucak :)

Gecmis olsun hayırlı olsun yeni dizili disleriniz :) açıkçası ben hic duymadım ikisinin kullanıldığını hatta seffaf plak yerine o dislerin arkasina teli taktiklarini dusunuyordum.Umarim bu tedavi surecinden gecmis birisi bizi aydınlatir.

Ayy ne güzel biz ogünleri görücez mi acaba :44: resim atarsanz çok seviniriz merak ettim nasıl olmuşlar

Eklemeye çalıştım umarım başarmışımdır arkadaşlar . Dişlerimdeki işlemler daha tamamlanmadı Ağustos ayı ortasında tekrardan kontrolüm var ve ayrıntılı diş taşı temizliği küretaj yapılacak .Arkasındanda sağ üst tek 20 lik diş çekilecek .. Alt dişlerde kemik kaybımda var bakalım inşallah fazla sıkıntılı olmaz ilerleyen yıllarda alt çene dişlerime kaplamada gerekecek gibi görünüyor ..

Son düzenleme:

Oncesi ve sonrasimi bu resimler

Capraz lastik kullanan varmi varsa nasil takiosunuz yazarmisiniz ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Capraz derken? Ben ucgen kullaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…