• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Lastigim koptu yaa bu saatte. Cok sinir oldum :( kopek disimden azi disime dogru uzun bir lastik takiliydi. Bosluk kapansin diye heralde. Surekli takili hani bu gunluk takilan lastikler degil. Yarin gidip degistirtmem lazim. Yoksa tedavim aksayacak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçimiş olsun nasıl oldu :)

Geçimiş olsun nasıl oldu :)

Aksam disimi fircalarken farkettim. Nasil koptu anlamadim yahu. Cekimli disim var ustten. Kopek disimle azi disimi birlestiren uzun seffaf bi lastik var. O kopek disinden kopmus. Birazdan gidip taktiricam.

Bugunde alt arka braketim cikti. Kostur kostur doktora gittim yerine yapistirdi. 5 ayda 2.vukuat. hadi hayirlisi :D

son aylar ama ne zman çıkarılacak bişey demiyooo oof yaa sıkıldım artık:14::19:

Doktorunla konuş istersen tahmını bırsey soyleyebılır :) Ama bıraz sabırlı olmamaız gerek bitene kadar bu kadar eziyet boşa gitmemeli :)

Son aylarım bi gelse benımde daha 2.ay ıcerısındeyım bir yay taktı sadece fark olarak diş arası açmak için açılmıyor gibi sankı :18: hatta yay afiften yukarı kalkık duruyor acaba etkisını ne zaman gorucem sabırsızlanıyorum. :18:

Doktorunla konuş istersen tahmını bırsey soyleyebılır :) Ama bıraz sabırlı olmamaız gerek bitene kadar bu kadar eziyet boşa gitmemeli :)

Son aylarım bi gelse benımde daha 2.ay ıcerısındeyım bir yay taktı sadece fark olarak diş arası açmak için açılmıyor gibi sankı :18: hatta yay afiften yukarı kalkık duruyor acaba etkisını ne zaman gorucem sabırsızlanıyorum. :18:

ağzımın içi artık demir yığını gibi:20: bana da takmıştı o yaydan bir iki aya arası açılıyo cnm umarım senin de su gibi geçer ayların :3:

Tedavi 1.5 2 sene surecek diyipte daha erken biten varmi ?

hadi ya tüh :25: istisna olsaydı bir an once duzelseydı iyidi ama nerde :25:

BANA 1,5 YIL DEMİŞTİ .ağustosta tedavi sürecim bitmesi gerek fakat daha düzelmedi .geçen ay artık soledim ağustosta tedavim 1,5 yıl olucak biticek mi dedim bişe kalmadı zaten dedi ama kesin çıkartırız demedi :18:

Kizlar bana yardim edin nolur dr bugun bana lastik verdi nereye takmam gerektigini soyledi hersey tamam ama sonra ben yenek yerken lastigi cikardim ve alt tarafta nereye takcagimi unuttum ust kopek disimden alt disimde sonami takiodum hatirlayamadim :( kullanan varmi nolur cevap verin :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar bana yardim edin nolur dr bugun bana lastik verdi nereye takmam gerektigini soyledi hersey tamam ama sonra ben yenek yerken lastigi cikardim ve alt tarafta nereye takcagimi unuttum ust kopek disimden alt disimde sonami takiodum hatirlayamadim :( kullanan varmi nolur cevap verin :(

Nasil lastik kullaniyosun ki? Ben ucgen kullaniyorum. Yinede telefonla arayip sorsan daha dogru olur.

Nasil lastik kullaniyosun ki? Ben ucgen kullaniyorum. Yinede telefonla arayip sorsan daha dogru olur.

Asistani vardi ona sordum ust kopek disden altta en sona takilcakmis oyle dedi saol cevabin icin :)

BANA 1,5 YIL DEMİŞTİ .ağustosta tedavi sürecim bitmesi gerek fakat daha düzelmedi .geçen ay artık soledim ağustosta tedavim 1,5 yıl olucak biticek mi dedim bişe kalmadı zaten dedi ama kesin çıkartırız demedi :18:

Dislerde ne gibi sorun vardi? Neden uzamis tedavi?

ben diş teli taktırdım 4 dişimi çektiler ama şimdi 3 aydır doktor telımı değiştirmiyor, gidiyorum biraz daha dursun deyip 1 ay sonraya veriyor ve dişlerimde boşluk kalıcakmış öyle dedi. biriniz bilgi vere bilir mi 3 aydır dişlerimde aynı değişmedide çıkarcaktık 3 ay içinde 4 ay oldu doktor diş bi dişim hala yamuk ve boşluklar var istediğim gibi olmıcak malesef :( ne yapabilirim sizinde diş telini değiştirmeden sizi gonderiyolar mı

ben diş teli taktırdım 4 dişimi çektiler ama şimdi 3 aydır doktor telımı değiştirmiyor, gidiyorum biraz daha dursun deyip 1 ay sonraya veriyor ve dişlerimde boşluk kalıcakmış öyle dedi. biriniz bilgi vere bilir mi 3 aydır dişlerimde aynı değişmedide çıkarcaktık 3 ay içinde 4 ay oldu doktor diş bi dişim hala yamuk ve boşluklar var istediğim gibi olmıcak malesef :( ne yapabilirim sizinde diş telini değiştirmeden sizi gonderiyolar mı

hiç diş teli ni değiştirmeden beklettiler mi sizi yardım edin yarın yenıden doktor a gidicem ona göre doktorla konuşcam

Diş telini benımde değiştirmediler sadece lastikler değişti kalınlaştırmadı.bırden baskı uygulamak istemiyor sanırım.
Bosluk derken nasıl boşluk kalıcak konuştun mu bu konu hakkında?
Dişleriniz yavaş yer değiştiriyor olabilir.kımısı 3 ayda duzelırken kimisi 6 ayı bulabılıyor tahmını bu tabı herkesın agız yapısı farklı.Doktorunla detaylı bır konuş istersen bırde bu kadar takmışken bıraz sabret düzelmeden yarıda bırakma tedavını bence.

hiç diş teli ni değiştirmeden beklettiler mi sizi yardım edin yarın yenıden doktor a gidicem ona göre doktorla konuşcam

Dis telini her ay degistirmezlerki zaten. Her ay kontrolde ustundeki minik lastikleri degistiriyorlar sadece. Benimde 5 ay oldu hala ilk taktigi tel var ince. Ama senin icine sinmiyorsa doktorla detayli konus.

4 dis cekimi olmus. Yaniltmak istemem ama 4 disin boslugu 3 ayda duzelmezki. Bosluk neden kalacakmis?

$photo1.jpg $photo2.jpg

Arkadaşlar dişler bunlar, kimi doktor 6 ayda hallolur diyor kimi doktor ise 2 sene diyor. Kimi 2500 tl diyor kimi 5000 tl. Kafam gerçekten çok karıştı. Şu an dolguları yaptırıyorum. Dolgularımı yaptırmadan öncede birçok doktora gitmiştim kimi 3 çürük kimi 5 çürük var demişti. Kafam çok karışmıştı. Bu kadar araştırmadan sonra sinirlenip Normal bir günde Atököyde gezerken bir dişçi tabelası görmüş ve direk içeri girip dolgu yaptırmıştım. Bu işlerde çok araştırmakta iyi değil aslında. Bir sonuca varamıyorsun. Çünkü o kadar fazla değişken varki. Bu konuda da tevekkül etmekten fazla yapacak bir şey gelmiyor elimizden. Bu arada dolguların tanesini 150 den yaptırıyorum.

Başından bu iş geçmiş arkadaşlar fiyat ve doktor konusunda yorumda bulunabilir lermi acaba.

Back