Lastigim koptu yaa bu saatte. Cok sinir oldumkopek disimden azi disime dogru uzun bir lastik takiliydi. Bosluk kapansin diye heralde. Surekli takili hani bu gunluk takilan lastikler degil. Yarin gidip degistirtmem lazim. Yoksa tedavim aksayacak.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçimiş olsun nasıl oldu :)
Bugunde alt arka braketim cikti. Kostur kostur doktora gittim yerine yapistirdi. 5 ayda 2.vukuat. hadi hayirlisi
son aylar ama ne zman çıkarılacak bişey demiyooo oof yaa sıkıldım artık
Doktorunla konuş istersen tahmını bırsey soyleyebılır :) Ama bıraz sabırlı olmamaız gerek bitene kadar bu kadar eziyet boşa gitmemeli :)
Son aylarım bi gelse benımde daha 2.ay ıcerısındeyım bir yay taktı sadece fark olarak diş arası açmak için açılmıyor gibi sankı :18: hatta yay afiften yukarı kalkık duruyor acaba etkisını ne zaman gorucem sabırsızlanıyorum. :18:
ağzımın içi artık demir yığını gibibana da takmıştı o yaydan bir iki aya arası açılıyo cnm umarım senin de su gibi geçer ayların
hadi ya tühistisna olsaydı bir an once duzelseydı iyidi ama nerde
Kizlar bana yardim edin nolur dr bugun bana lastik verdi nereye takmam gerektigini soyledi hersey tamam ama sonra ben yenek yerken lastigi cikardim ve alt tarafta nereye takcagimi unuttum ust kopek disimden alt disimde sonami takiodum hatirlayamadimkullanan varmi nolur cevap verin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nasil lastik kullaniyosun ki? Ben ucgen kullaniyorum. Yinede telefonla arayip sorsan daha dogru olur.
BANA 1,5 YIL DEMİŞTİ .ağustosta tedavi sürecim bitmesi gerek fakat daha düzelmedi .geçen ay artık soledim ağustosta tedavim 1,5 yıl olucak biticek mi dedim bişe kalmadı zaten dedi ama kesin çıkartırız demedi :18:
ben diş teli taktırdım 4 dişimi çektiler ama şimdi 3 aydır doktor telımı değiştirmiyor, gidiyorum biraz daha dursun deyip 1 ay sonraya veriyor ve dişlerimde boşluk kalıcakmış öyle dedi. biriniz bilgi vere bilir mi 3 aydır dişlerimde aynı değişmedide çıkarcaktık 3 ay içinde 4 ay oldu doktor diş bi dişim hala yamuk ve boşluklar var istediğim gibi olmıcak malesefne yapabilirim sizinde diş telini değiştirmeden sizi gonderiyolar mı
hiç diş teli ni değiştirmeden beklettiler mi sizi yardım edin yarın yenıden doktor a gidicem ona göre doktorla konuşcam
hiç diş teli ni değiştirmeden beklettiler mi sizi yardım edin yarın yenıden doktor a gidicem ona göre doktorla konuşcam
ben diş teli taktırdım 4 dişimi çektiler ama şimdi 3 aydır doktor telımı değiştirmiyor, gidiyorum biraz daha dursun deyip 1 ay sonraya veriyor ve dişlerimde boşluk kalıcakmış öyle dedi. biriniz bilgi vere bilir mi 3 aydır dişlerimde aynı değişmedide çıkarcaktık 3 ay içinde 4 ay oldu doktor diş bi dişim hala yamuk ve boşluklar var istediğim gibi olmıcak malesefne yapabilirim sizinde diş telini değiştirmeden sizi gonderiyolar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?