Ben bursadayim. Fomarada kervensarayin arkasinda Aydan Vatansevere tedavi oluyorum.memnunum. fiyati sabit. Metal alt ust 3800. Porselen yani seffaf alt ust 4100. Bursadaki dr lar arasinda en cok hastasi olan bu. Fiyatta iyi. Senin muhtemelen dis cekimi olack alttan ve disler cene geri cekilecek.tabi ben duydugum okudugum kadariyla konusuyorum. Dr dogrusuny soyler. Ilk muywnelwr ucretsiz zaten. Ama cene filmi istiyor her dr. Ona gore karar veriyorlar. Ortodonti cok gelisti. Mutlaka sana uygun bi tedavi var
Cok tesekkur ederim canim yeni bir soru sordum yukarida yardimci olursan sevinirim
Yardimlarin icin cok tesekkur ederim . Bir sorum olucak . Bulent baydas ve murat selek in ismini cok duydum sizce nasıl. Annem kadin hekime gitmekten yana degil ama onu da yazd7m giderim bn
Haklisin oyle yapayim diger yirmiligimi aldirdiktan sonra tel taktirmak istiyorum ya eylule kadar bi doktor bulabilirim umarim icime sinen :)
20 liklere dokunmuyor dr cunku okdar ondekı dişiarkaya cekmek acayıp zaman ısteyen bir durum .. ve 20 lik diş cekılınce onun yerıne damagn cıkması nerdeyuse bır sene .. bence dr onay vermez bende sölemıstım asla dedı o bolume ıhtıyacımız varmıs :)
merhabalar, yaklaşık 6 aydır tedavim devam ediyor, alt çenem üst çeneme göre geride ve örtülü kapanış vardı. normalde dişlerim genel olarak düzgündü, geçen sene bi dişim çekildi ve yeri boşluk kaldığı için birkaç ortodontiste gittim. Tel takmaya bi türlü ikna olamamıştım şu anki doktorum beni ikna edebildi ve sonunda tel taktırdım. fakat bu kadar süre geçmesine rağmen pek bi değişiklik olmadı.18 ay sürede kesin bitecek demişti ki bende buna göre planlar yapıyorum, değişiklik olamaması beni çok rahatsız ediyor boşuna takıyormuşum gibi hissediyorum, doktorumda pek ilgilenmiyor sanki, yapıcam düzelticem diyo ama inanmıyorum bi türlü. Belki daha erken düzelmesini görmem ama çene ile ilgili bozukluğu bir an önce düzeltmesi gerek diye düşünüyorum yanlış mıyım? uzun bir süreç olmasından korkuyorum, eğer benim gibi bi durumu olan varsa bana akıl verebilir mi?
kızlar bende tel tedavisine başlamış bulunuyorum 2 gün oldu daha. bende çok fazla ağrı olmadı ama gece yatarken falan böyle elimde çıkarıp atasım geliyor :) yemek konusunda ısırarak yemiyorum küçük küçük lokmaları direk yutuyorum öyle de yemeğin zevki çıkmıyor yahubana doktor ortalama 8 aya çıkar dedi benim sadece üstlere takıldı. şimdi okuyorum 1,5 2 sene yazmışsınız bana 8 ay deyince sevinmiştim 1,5 seneye uzarsa kötü olur ya. neye göre uzar bu durum. ve bi ay sonra randevum var randevuya kadar bu dişler aynı mı kalacakkk
inşallah teşekkür ederiim :)Umarim bir an once cikar ve guzel dislere sahip olursunuz :)
İstanbulda mi taktirdiniz acaba??
inşallah teşekkür ederiim :)
evet çekmeköyde
diş teli aksam uzeri taktırmıştım.sabah tırnağımla çıkarmaya çalışırken uyandımkızlar bende tel tedavisine başlamış bulunuyorum 2 gün oldu daha. bende çok fazla ağrı olmadı ama gece yatarken falan böyle elimde çıkarıp atasım geliyor :) yemek konusunda ısırarak yemiyorum küçük küçük lokmaları direk yutuyorum öyle de yemeğin zevki çıkmıyor yahubana doktor ortalama 8 aya çıkar dedi benim sadece üstlere takıldı. şimdi okuyorum 1,5 2 sene yazmışsınız bana 8 ay deyince sevinmiştim 1,5 seneye uzarsa kötü olur ya. neye göre uzar bu durum. ve bi ay sonra randevum var randevuya kadar bu dişler aynı mı kalacakkk
Ust cene onde benimde. Ustt3n 2 dis cekildi. Yaklasik 5 ay bitmek uzere. Cene bozukluguda var. Lastik kullaniyorum ben.on disim ve yan kesi disim yamuktu baya. Onlar ilk ayda duzeldi. Dislerimin bosluklarida baya kapanmaya basladi. Senin dislerin normalde siraliydi sanirim yamukluk yoktu belki ondan yavas ilerliyordur. Ama doktoruna soyle sikayetini zaman kaybetme bence. Cene bozuklugu lastikle duzeliyor lastik kullaniyormusun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Peki porselen mi normal mi ve ne kadara yaptiriyosunuz? Ben de taktirmak istiyorum da fikir alma asamasindayim su an :)
normal metal benimkiler sadece üstler 2000tl
kızlar bende tel tedavisine başlamış bulunuyorum 2 gün oldu daha. bende çok fazla ağrı olmadı ama gece yatarken falan böyle elimde çıkarıp atasım geliyor :) yemek konusunda ısırarak yemiyorum küçük küçük lokmaları direk yutuyorum öyle de yemeğin zevki çıkmıyor yahubana doktor ortalama 8 aya çıkar dedi benim sadece üstlere takıldı. şimdi okuyorum 1,5 2 sene yazmışsınız bana 8 ay deyince sevinmiştim 1,5 seneye uzarsa kötü olur ya. neye göre uzar bu durum. ve bi ay sonra randevum var randevuya kadar bu dişler aynı mı kalacakkk
selam kızlar
1 sene sonra ancak apareylerden kurtlulabildim oh rahatladım diyemeden doktorum lastik verdi
üçgen şeklinde takmaya başladım iki gündür beni baya zorladı ağrılar.
benim merak ettiğm bu lastikler tedavinin son aşamasında mı takılıyor
doktorum birşey demedi ama heyecanlandım bir an tellerin çıkması yakın olabilir mi diye
kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorum
Ust cene onde benimde. Ustt3n 2 dis cekildi. Yaklasik 5 ay bitmek uzere. Cene bozukluguda var. Lastik kullaniyorum ben.on disim ve yan kesi disim yamuktu baya. Onlar ilk ayda duzeldi. Dislerimin bosluklarida baya kapanmaya basladi. Senin dislerin normalde siraliydi sanirim yamukluk yoktu belki ondan yavas ilerliyordur. Ama doktoruna soyle sikayetini zaman kaybetme bence. Cene bozuklugu lastikle duzeliyor lastik kullaniyormusun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim de bi iki yamıukluk var onları düzeltmeye çalışıyor doktor birazcık ilerleme var. 3 ay önce bir ay takmam için lastik verdi köpek dişimden alt azı dişime taktım da etkisini görmedim ben. aslında kafalık takıcaktım ama lastik takmaya karar verdi. şu an ne yapıcak o konuda bilmiyorum 2 hafta sonraki randevumda belirticem artık beklemekten sıkıldım. Sen o lastikleri kaç aylığına takıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?