Peki istanbulda onerebileceginiz bir uzman var mi? Mumkunse cok ucuk fiyatlar istemeyecek ve isini iyi yapacak bir uzman??
Maalesef cunku bursadayim ben :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Uzayan tel derkenn?Doktor gormeden once teknisyen doktorlar braketlerdeki minik lastikleri degistiriyor.uzayan teli kesiyor.sonra dr a muayene oluyorum. Ac kapat isir vb sekilde dislerimi muayene ediyor. Bir ay ne yapacagimi soyluyor.mesela lastik kullaniyorum. Devam edeceksin aynen diyor. Dislerin ilerliyor vs konusuyor.benim sorularimi cevapliyor. Zaten braketler takildiktan sonra dislere pek bir islem yapilmiyor. Lastik vs kullaniliyorsa onlari anlatiyor. Senin merak ettigin ne tam olarak?
Uzayan tel derkenn?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlaar tellerimle 5. ayımdayım ve değişimden çok memnunum
tedaviye yeni başlayan arkadaşlar bütün ağrılar sızılar geçiyor ( her ay kontrolden sonraki 2-3 gün hariç)
ben şuan herşeyi yiyebiliyorum. doktorum çekirdekli meyvelerin yasak olduğunu söylemişti ama ben erik bile yiyorum yavaş yavaş ve çekirdeği ağzımın içine denk getirerek
iyi ki başlamışım tedaviye herkes dişlerimin çok güzel olduğunu söylüyor
ağrınız sınızı geçince dikkatli ve yavaş bi şekilde her istediğinizi yiyebilirsiniz, korkmayın braketler hemen kırılmıyor, göründüğü kadar nazik değiller gayet sağlamlar. küçük ama çok etkili
Ne guzel :) istanbulda mi yaptirdiniz?
En arkadaki braketten zamanla tel cikiyor minik. Onu kesiyorlar.
Tel çıkma oranı iyiye işaret o vakit:)))) üstte öyle bişey farkettim ama altta yok. Altta ierleme yokmu yaniii
kızlaar tellerimle 5. ayımdayım ve değişimden çok memnunum
tedaviye yeni başlayan arkadaşlar bütün ağrılar sızılar geçiyor ( her ay kontrolden sonraki 2-3 gün hariç)
ben şuan herşeyi yiyebiliyorum. doktorum çekirdekli meyvelerin yasak olduğunu söylemişti ama ben erik bile yiyorum yavaş yavaş ve çekirdeği ağzımın içine denk getirerek
iyi ki başlamışım tedaviye herkes dişlerimin çok güzel olduğunu söylüyor
ağrınız sınızı geçince dikkatli ve yavaş bi şekilde her istediğinizi yiyebilirsiniz, korkmayın braketler hemen kırılmıyor, göründüğü kadar nazik değiller gayet sağlamlar. küçük ama çok etkili
Doktor gormeden once teknisyen doktorlar braketlerdeki minik lastikleri degistiriyor.uzayan teli kesiyor.sonra dr a muayene oluyorum. Ac kapat isir vb sekilde dislerimi muayene ediyor. Bir ay ne yapacagimi soyluyor.mesela lastik kullaniyorum. Devam edeceksin aynen diyor. Dislerin ilerliyor vs konusuyor.benim sorularimi cevapliyor. Zaten braketler takildiktan sonra dislere pek bir islem yapilmiyor. Lastik vs kullaniliyorsa onlari anlatiyor. Senin merak ettigin ne tam olarak?
Teşekkür ederım canım benım :)
Benım merak ettiğim misal gidiyoruz hep dolu insan var muayenede nasılsın iyi misin dısında pek bir sey konusamıyoruz bi yamuk dişim var önde onu sıkıyor okadar başka bir işlem uygulamıyor ya da bir şey söylemiyor doktorum vasat mı cok mu mesgul yasının geregi yetersiz mi bilemedim ki kafamı karıştırdı bunlar :/
hayır, Ankaradayım :)
Canım senin ne kadara mal oldu acaba ?
Yaklaşık 2500 tl arkadaşım.
Malzemelerimi kendim aldım oda fiyatın içinde.
Özelde 4000-5000 tl demişlerdi ve malzeme fiyatı, diş çekimi, film çekimleri hepsinin parası ayrıydı bide onlara 500-600 verecektim, ben adsmde başladım güç bela, araya tanıdık koyarak :)
İstanbul icin oneride bulunacak kimse yok muu? :)
Ben Dentistanbul Ataşehir'de İrem Hanım'a gidiyorum. Memnunum şu ana kadar çok ilgiliydi:) Ağzıma sürekli bişeyler takıp duruyo 4 haftada bir rendevu veriyor. Ayrıca dişlerimdeki geişme 2 ayda gözle görülür bir şekilde oldu. Arkadaşlarım bile dişlerin inanılmaz değişmiş bu kadarını beklemiyoduk dediler :)
Tavsiye ediyorum İrem Hanımı :)
Altlardaki ilerleme üstlere nazaran daha mı yavaş?
Dislerinin duzelmesi biraz doktor biraz da agiz yani cene yapisina baglidir.kimisinin disleri 3 ayda duzelirken kimisi 6 ay sürüyor. %50 doktor payi :)Ben Dentistanbul Ataşehir'de İrem Hanım'a gidiyorum. Memnunum şu ana kadar çok ilgiliydi:) Ağzıma sürekli bişeyler takıp duruyo 4 haftada bir rendevu veriyor. Ayrıca dişlerimdeki geişme 2 ayda gözle görülür bir şekilde oldu. Arkadaşlarım bile dişlerin inanılmaz değişmiş bu kadarını beklemiyoduk dediler :)
Tavsiye ediyorum İrem Hanımı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?