- 22 Mayıs 2007
- 939
- 153
- 658
- 43
damağıma takılan aparat sadece hanı buz gıbı su ıcersın ya dizşerin cok sızlar köklerine kadar öle bir sızı olmustu 3 gun felan sürdü allahtan ..Tabi ben aparat takmadim aparatin baskisi ne kadar bilmiyorum ama tellerin ki bir kac gun surdu bende
kapanış bozukluğu varken ters kapanışmı .. bide üst dişlere tel takıldıktan sonra ne zaman alta takılıyor
Arkadaşlar telin bittiği en arka diş yanağımı biraz tahriş ediyor sizde de oluyormu
Ön dişlerın alta oranla bıraz onde olması gerekmıyormu normalde :44::44::44:
Anladim umarim cabuk biter su tel tedavisi :) bu konuyu ilk acanlar ve tedavisi bitenler kayboldu sanirim hic sesleri çıkmıyor :)ama ara mesafe yuksek ve cok boşluk cay kasığı gırecek nerdeyse..dr elınde hanı yuvarlak bısı var ya aynalı onla bakarken ıcıne sokulo rahatlıkla benım :)
Arkadaşlar telin bittiği en arka diş yanağımı biraz tahriş ediyor sizde de oluyormu
yok olmuyor bende tel uzun mu yoksa lastık takılan kancalar var her brakette o mu rahatsız ediyor.
dişler yerlerine oturdukça telin arkadan uzun çıkması gibi bısey okumuştum belki oyle bısey olmuştur onuda doktor kesip torpuluyormus.:44:
Evet yara gibi acitiyor.tel uzamaya baslayinca oluyor.dr a gidersen kesiyirlar teli. Bu iyi bisey dislerin hareket ediyor :) elinle bile kontrol edebilirsin telini. En son tup gibi olan braketin sonundan cikiyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
daha önce de sormuş olabilirim tekrar aklıma takıldı, kapanış bozukluğu olmayan tel takan hastalar da lastik kullanmak zorunda mı
daha önce de sormuş olabilirim tekrar aklıma takıldı, kapanış bozukluğu olmayan tel takan hastalar da lastik kullanmak zorunda mı
Kızlar 3. ayıma girdim 15 Martta braketlerim takıldı.Sorum şu olacak .Muayeneye gittiğiniz de hangi işlemleri yapıyor doktorunuz ?
Ben de tel taktirmak istiyorum, onde ustte 2 altta 2 disim caprasik onun disindaki dislerim duzgun oyle 4 dise gore uygulama yapiliyor mu? Invisalign de dusundum ama maliyeti beni dusunduruyor acikcasi o yuzden tel dusunmeye basladim, olur mu tel?
Ortodonti uzmanina muayene olun. Gerekeni o soyler. Cene filmi istiyorlar.biz disardan basit zannediyoruz ama cenede kapanista sorun olabiliyor.kisa bir ortodonti muayenesi ile tum sorulara cevap bulursunuz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?