İstanbul icin oneride bulunacak kimse yok muu? :)
kızlaar tellerimle 5. ayımdayım ve değişimden çok memnunum
tedaviye yeni başlayan arkadaşlar bütün ağrılar sızılar geçiyor ( her ay kontrolden sonraki 2-3 gün hariç)
ben şuan herşeyi yiyebiliyorum. doktorum çekirdekli meyvelerin yasak olduğunu söylemişti ama ben erik bile yiyorum yavaş yavaş ve çekirdeği ağzımın içine denk getirerek
iyi ki başlamışım tedaviye herkes dişlerimin çok güzel olduğunu söylüyor
ağrınız sınızı geçince dikkatli ve yavaş bi şekilde her istediğinizi yiyebilirsiniz, korkmayın braketler hemen kırılmıyor, göründüğü kadar nazik değiller gayet sağlamlar. küçük ama çok etkili
Evet tabiki iyiye isaret. Benimde altta pek uzamiyor cunku alt dislere pek calismiyolar suan. Cekimli dis olunca daha hizli oluyor.
Aynen bende 5.ayimdayim.bende iyiki diyenlerdenim. Bende cekirdekli meyvelerin cekirdekleri onceden cikararak yiyorum.zaman geciyor oyle yada boyle.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teller icin araştırma yapmadan baslama derim hem doktor hemde ucret konusunda.doktorlarla gorus dentistanbul impladent vs.. yerlerle gorus.ben cok yer gezmistim.arkadas tavsiyesi birinde yaptirdim bakalimm hayırlısı ayların cabuk gecmesini bekliyorum:)
mayis 16 taktirmistim 2randevum meger 12 haziran degilmis 1ay snrasi 17 haziranmis 2.kontrol:) taktirdikdan sonra zaman gecmek bilmiyor:)
Ilk esprimi dun aldim avm guvenliklerinde otmuyor mu :)
Birde sanirim kizlar ben biraz sansliyim ust dudagim teli konusurken orttugu icin kimse farketmiyor bi tek gulerken:)
Bende teli taktıralı iki gün oluyor 24 yaşındayım sadece alt dişlere takıldı 25 Haziran'da üst dişlerime takılacak doktorum hiçbirşey söylemedi şunu yapma bunu yap diye tamamen çevremde diş teli takanlardan öğreniyorum ayrıca bı brakette dişimden ayrıldı bu aksam tel duruyor dişimde ama dilimle biraz baskı yapsam sanki düşecek gibiayrıca dudağımın iç kısmı sürtünmeden sanırım yara oldu şimdiden açıkcası sadece dişlerim sızlıyor ama dayanılmayacak bir ağrı değil konuşurkende çok zorlanıyorum elimle sürekli ağzımı kapatıyorum alışamadım sanırım ve doktor bana gargara yap dıslerini fırçalama dedi ama ben fırçalamadan duramıyorum off off inş bu kadar eziyete deyecek ve hepımız istediğimiz dişlere kavuşuruz canlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhabalar Bu ayın 23 ünde tellerimden kurtuluyorum 1.5 yıl süren bir tedavinin ardından metal tellerim çıkacak dişlerim dümdüz ve elmacık kemiklerimde üstlere kaymış olarak yaşamaya başlayacağım..Bu arada üst çenemde 8 ay aparat ile yaşadım çenem genişletildi ve hiç çekimsiz bir tedaviydi benimki .hatırlamayanlar için 36 yaşımda başladım bu tedaviye Tellerden bir ay sonra diş taşlarım için küretaj 2-3 seans ve sağ üst çenemdeki tek 20 lik dişim çekilecek ..
ya nasıl fırcalama dedi .. öle sey olurmu ee tellerıne bussürü yemek takılıyor ve fırcalamdan olurmu zaten asıl amac cok ıyi temizleme .. çok şaşkınım .. bende gecen hafta taktırdım ve 15 dakıka birde eğitım vardı slaytla beraber ..
Canım su an dişçideyim sorucam tekrar hani fırçalama çünkü braketleri düşürürsün demişti ki fırçaladım ve düştü ben lastiklere başladığım da falan braketler hep elimde mi kalıcak sonuçta bu kadar kolay düşebilen birşey mi ki buayrıca cidden fırçalamazsam dişlerim çürümez mi neyse sorayım bakayım
ya olmaz ole sey ole kopması ımkansız ..fırca ile dusecekse zate uhu ıle yapıstırdı gıbı olur.. oyle sacmalık olurmu okdar lastık germseı var teli sıkması var .. yanı ne dıyeceğimi bilemıyorum.. ya senın aklın alıyormu dişi fırcalamayınca dişin cürümeyeceğini. tel yokken cürüyen diş tel cıkınca ne hale ğelir düşünebiliyormusun .. ya dişinı fırcalamayınca cıkan tellerden sonrakı görüntuyuı görmedin sanırım .. ayy arkadaşım ne olurr az cemkır yaa olanıda kaybediceksın bu sefer adamı biz telleicez :)
Ben de yirmiligimi orada aldirmistim memnun kaldim biraz pahaliydi sadece digerlerine kiyasla, siz ne kadara yaptirdiniz? Cabuk sonuc almaniza sevindim bu arada :)
bende 2 yıl boyunca diş teli taktım.şuan damaklık takıyorum sadece geceleri.bir sorunuz olursa ya da doktor önerisi isterseniz her türlü yardımcı olurum
Canım su an dişçideyim sorucam tekrar hani fırçalama çünkü braketleri düşürürsün demişti ki fırçaladım ve düştü ben lastiklere başladığım da falan braketler hep elimde mi kalıcak sonuçta bu kadar kolay düşebilen birşey mi ki buayrıca cidden fırçalamazsam dişlerim çürümez mi neyse sorayım bakayım
Merhabalar Bu ayın 23 ünde tellerimden kurtuluyorum 1.5 yıl süren bir tedavinin ardından metal tellerim çıkacak dişlerim dümdüz ve elmacık kemiklerimde üstlere kaymış olarak yaşamaya başlayacağım..Bu arada üst çenemde 8 ay aparat ile yaşadım çenem genişletildi ve hiç çekimsiz bir tedaviydi benimki .hatırlamayanlar için 36 yaşımda başladım bu tedaviye Tellerden bir ay sonra diş taşlarım için küretaj 2-3 seans ve sağ üst çenemdeki tek 20 lik dişim çekilecek ..
Bende teli taktıralı iki gün oluyor 24 yaşındayım sadece alt dişlere takıldı 25 Haziran'da üst dişlerime takılacak doktorum hiçbirşey söylemedi şunu yapma bunu yap diye tamamen çevremde diş teli takanlardan öğreniyorum ayrıca bı brakette dişimden ayrıldı bu aksam tel duruyor dişimde ama dilimle biraz baskı yapsam sanki düşecek gibiayrıca dudağımın iç kısmı sürtünmeden sanırım yara oldu şimdiden açıkcası sadece dişlerim sızlıyor ama dayanılmayacak bir ağrı değil konuşurkende çok zorlanıyorum elimle sürekli ağzımı kapatıyorum alışamadım sanırım ve doktor bana gargara yap dıslerini fırçalama dedi ama ben fırçalamadan duramıyorum off off inş bu kadar eziyete deyecek ve hepımız istediğimiz dişlere kavuşuruz canlar
dudak ıcı yaralarından bende cok çektim.Ilık suyla tuzlu su gargara yap hem rahatlatıyor hemde ıyılestiriyor :) ben jel kullanıyorum ama ilk zamanlar dayanılmaz olmuştu yaralar ılık suyla tuzlu su yaptım ınternetten araştırıp cok iyi geldi :)
Senin yine insaflı davranmışlar, bana hangi tel örgüden yaptırdın doğan tel örgü mü diyen mi ararsın yoksa hapşururken dikkat et tellerin fırlar diyen mi, yağmurda dışarı çıkma tellerin yıldırım çeker diyen mi, arada bi yağla paslanmasın diyen mi ohooo :)
Görümcem abim cimri davranmış altın tel taktırmamış demişti ona çok gülmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?