Evet canım ama büyük ihtimal onu da 1-2 yıl sonra çıkarır yani bana öyle geliyor...:1rolleyes:
tellerim takılalı 2.5 sene oldu ve en fazla 3 ay içinde çıkacak insallah.. kızlar bakıyorumda aynı dertte çok varmış.. bende üye olup sizlerle paylaşmak istedim.. sabırsızlıkla bekliyorum çıkacağı günü.. birisi daha yazmış ilk işim çıkınca resim çektirmek olcak diye :) aynı fikirdeyim:sm_cool:
lastiklerin nası kullanacagını sormus bi arkadas üste ve alta cengel gibi bişi takıyolar lastıkleri önlara takıosun konusmada agzı acmada zorluk oluo ama basa gelen cekilior.
Ben sormuştm cvp için teşekür ederim a.s.
Yalnız bir sorum daha olacak; bu lastikleri çıkmaya yakın kullanıyormuşsunuz sanırım. Ben daha tel taktıralı 1ay oldu ortodontistim bana alt azı dişimin kenarındaki çengelden üst köpek dişimdeki brakete bağlanılacak şekilde(iki tarafada) lastik kullandırmaya başladı sizinkidemi bu şekildi :uhm:
Burda bilgi paylaşımları çok güzel ve birçok şey öğreniyoruz. Hangi doktora gidersek gidelim eninde sonunda dişlerimizin eskisinden daha güzel olacağını biliyoruz.
benimde braketlerimi takalı iki ay oldu. Üst ve alt çeneye takıldı.İlerme azda olsa hissediyorsun. Bitmesini ve güzel dişlere kavuşmayı sabırsızlıkla bekliyorsun:sm_cool:
Çok sevindim senin adına canım kaydirigubbakcemile2
Asıl ilerlemeleri 3. aydan sonra daha çok görüyorsun yani bende öyle oldu kaydirigubbakcemile
Şu anda 4 buçuk ay oldu takılalı benim...
Randevumu heycanla bekliyorum haftaya Çarşamba az kaldı sayılır :teytey:
benim randevum yarın bakalım ne olacak.
benim ilk teller ince idi sonra kalın tel taktı bıraketlere seninde böyle oldumu
teller iki ayda ikinci kez değişti yani.
Doğrusunun istersen hatırlamıyorum :roflol:
Benimde telimi değiştirmişti sanırım bir kaç kez daha kalınını takmıştı ama dediğim gibi tam hatırlamıyorum fisfisfis
Benim genelde lastik değiştirdi hep... Senin lastiğin var mı?
Sorunun ne? Ve doktorun ne kadar süre verdi tahminen sana?
benim lastiği üst ve alt yüzükteki tellere takıyorum yemek yerken çıkarıp yenisini takıyorum. belli bir süre yok düzelme görünce bıraktıracak. braket ilk takıldığında ara vermemi söyledi.
Hmmm...
Sen lastikleri değişik takıyosun galiba...
Benim doktor takıyor ve ben bi daha hiç dokunmuyorum zaten.
Üst dişlerimden biri geride bana doktorum 1-1,5 sene dedi başlarda...
Ama şimdi 1 seneye kalmadan çıkacağını söylüyor a.s
Bakalım görcez...
Sen hiç mi sormadın ne zaman çıkar tahminen fln diye ben meraktan herşeyi sordum doktora valla kaydirigubbakcemile3
seninki farklı imiş benimki halka şeklinde küçük şeyler bir aparat var onla yada elle yüzükte bulunan tellere geçiriyorum. bir tarafa uygun gördü o tarafa takıyorum.
Benimde hakla şeklinde küçük şeyler aslında kaydirigubbakcemile3
Ama değişik amaç için kullanılıyor ikimizde sanırım :CüvCüv:
Neyse hayırlısıyla çıksın şu teller yeter hihoyyyt
daha çok var benim 2,5 sene sürücek senin ne kadar sürecek
Dedim ya başta doktor 1-1,5 sene dedi...
Şimdi 1 seneye kalmaz diyor a.s
Sabırlı olmak lazım, son günlerde sabrım tükendi iyice ama napalım artık yine sabır yine sabır senağlama
Allah sanada sabır versin:teselli:
bakalım benim tedavi uzucakmı kısalacakmı herkesin farklı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?