Canım ilk fırsatta tak bu işler geciktirmeye gelmez özellikle okullar açılmadan yap, :) Takıldığında ilk 1 ay içinde sonuçları görmeye başlayabilirsin ancak sana şunu sölyleyeyim taktıktan 5 ay sonra dişlerinde değişiklikler olacaktır. Benim bugün tellerde 3. günüm ilk günlerde biraz zorlanacaksın ama değecek :)be 16 yaşındayım ben de tel taktırmak istiyorum doktora gittiğimde mayıstı bi daha ki mayıs ayın da çıkarırız demişti ama daha taktırmadım İnşallah yakında taktırıcam . TAKTIRDIKTAN NE ZAMAN SONRA DİŞLER DÜZELMEYE BAŞLIYO?
Geçmiş olsun sana da :) inşallah en kısa zamanda atlarıtım şu dönemi
Ah ya sorma, pek alıştığım söylenemez, günde 1 ağrı kesici almadan duramıyorum aka dişlerim felaket ağrıyo ön dişlerimde ağrıyo..i:1no2:inşallah biter çünkü çok zor bir durumsenağlama :çok üzgünüm:
Orodrethica,
Tellere alistinmi Nasil gidiyor?
Umarim bir sorunun yoktur...
Hadi ya,arkadaşım inanırmısın en ufak bir ağrım olmamıştı benim.Ah ya sorma, pek alıştığım söylenemez, günde 1 ağrı kesici almadan duramıyorum aka dişlerim felaket ağrıyo ön dişlerimde ağrıyo..i:1no2:inşallah biter çünkü çok zor bir durumsenağlama :çok üzgünüm:
Ah ya sorma, pek alıştığım söylenemez, günde 1 ağrı kesici almadan duramıyorum aka dişlerim felaket ağrıyo ön dişlerimde ağrıyo..i:1no2:inşallah biter çünkü çok zor bir durumsenağlama :çok üzgünüm:
Selam kızlarr :1hug:
Ne zamandır giremiyorum..
Gecen doktoruma gittim tatile gittiği için bir dahaki randevum baya ileri tarihte =(
Ama olsun artık beklicem..
Doktorumun dediğine göre Ekim ayında hem dişim yerine oturmuş olucak hemde arkadaki dişim öne gelmiş olucakmış, inş :lepi:
Aramıza katılan herkese hoşgeldin, hayırlı olsunna.s.
Josephine cim yarın ki gelişmeler hakkında bilgilendirmeyide unutma :icecream:
geldim canım.. :)
üst taraftaki teli çıkardı doktor,sadece braketler yapışık duruyor.. artık iyice düzeldiler çünkü,bakalım bi ay dinlenicekmiş.. alt tarafta da lastik değişti.. hepitopu 10 dk için dünyanın yolunu gittim :)
eylül de geel :) oldu bizim olay,eylül 2'de yeniden gidicem..
geldim canım.. :)
üst taraftaki teli çıkardı doktor,sadece braketler yapışık duruyor.. artık iyice düzeldiler çünkü,bakalım bi ay dinlenicekmiş.. alt tarafta da lastik değişti.. hepitopu 10 dk için dünyanın yolunu gittim :)
eylül de geel :) oldu bizim olay,eylül 2'de yeniden gidicem..
Hii çok güzel bir haber buuu :lepi: adına çok sevindim canım, darısı benim başıma:1ninca:
..$€L!n..;3485651 .!.:mrb sen tel takalı ne kadar oldu nasıl gidiyo altlı üstlü mü takıyosun telinia.s.
..$€L!n..;3486332 .!.:evet ilk günler çok zor oluyor ağzına yabancı bi cisim giriyor ağrı yapıyor ama alışınca farketmiyosun
ve ben çok sabırsızım hemen çıksın istiyorum son aylarda daha bi sabırsız oldmkafamçokkarıştı
inş hepimiz güzel gülüşlere kavuşuruz:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?