Hadi hayırlısı olsun canım.Arkadaşlarr artık bende telliyimmm:) ağrım biraz var ama olacak tabii o kadarda. çok güzeldi herşey artık tedaviye başladığımdan çok mutlyum. kimse geç kalmasın yaptırmaktaa:lepi:
İlgin için teşekkürler canım.arkadaşlar taktığınız kalıcı diş telini çıkardıktan sonra
doktorlar damaklıklı veriyor bir de
sadece gece yatarken takın diye
onu sakın ihmal etmeyin :1no2:
tekrar kayıyor dişler kullanmazsanız ...
kendimden biliyorum, telden sonra dümdüzdü, pek kullanmadım damaklıklı olan teli, şimdi eskisi kadar kötü olmasa da dümdüz değil ve çok moralimi bozuyor
şimdiki aklım olsaydı :mymeka:
arkadaşlar taktığınız kalıcı diş telini çıkardıktan sonra
doktorlar damaklıklı veriyor bir de
sadece gece yatarken takın diye
onu sakın ihmal etmeyin :1no2:
tekrar kayıyor dişler kullanmazsanız ...
kendimden biliyorum, telden sonra dümdüzdü, pek kullanmadım damaklıklı olan teli, şimdi eskisi kadar kötü olmasa da dümdüz değil ve çok moralimi bozuyor
şimdiki aklım olsaydı :mymeka:
İlgin için teşekkürler canım.
İşin en zor kısmı da teller çıktıktan sonra başlıyor değil mi ?
İhmale gelmiyor haklısın,tel kullanılan dönemdeki özeni pekiştirici döneminde de göstermek gerekiyor.
bende teller ciktiktan sonra uzun bir süre kullandim
ya iskence gibi birsey onunla uyumak.
gece yatarken takiyordum ama uyku arasinda mutlaka cikariyordum
zaten son zamanlardada hic takmiyorum.
Doktor da onu ihmal etme demisti:1no2:
acıtıyor mu canım yaa benim dediğim gibi çok zaman oldu hatırlayamıyorum da kolay birşey gibiydi sanki CADIARZU bence tak canım şuan sana dümdüz kaymaz gibi geliyor ama pişman olabilirsin ilerde, ben oldum yani :1hug:
Anlıyorum canım.canım tel kullanırken alışıyorsun böyle, teli çıkardıktan sonra bi acayip oluyorsun, dudağın boşluktaymış gibi bir his oluyor =) çıktıktan sonra yapacağın şey zor değil aslında, sadece yatarken takcaksın teli, acıtan birşey değil o damaklıklı tel, kullanması çok rahat hatta, hele normal tele alıştıktan sonra cennete düşmüş gibi oluyorsun :lepi: ama ben üşendim hergece yıkıcanda takcanda, uykulu da oluyordum direk yatıyordum. kaymaya başladığını anlamıyorsun zaten, ben ortaokul 2 de taktım tel, 3ün başlangıcında çıkardım, şuan üniversite1 deyim. yani yavaş yavaş kayıyor sana değişen birşey yok gibi geliyor :1no2: o yüzden kesinlikle doktorun dediği kadar kullanın canım onu, sen anlamadan kayıyor dişlerin valla, o kalıcı telde çektiğin zahmete yazık :teselli:
Anlıyorum canım.
Bende üniversite öğrencisiyim o yüzden ilk başta çok tereddüt etmiştim görüntü olarak metal kullanıyorum birde ben. :bbo:
Allahtan 5 ay oldu bile,zaten hiç umursamıyorum görüntüdür şudur budur. sengözlerimebaksanab
Haklısın pekiştiriciyi ihmal etmemek için elimden geleni yapıcam. yerimseniben
O kadar sıkıntı çekiyoruz sonuçta. benneyaptımki
Bilmiyorum canım bana yükseltme yapmamışlardı.Kızlar benim ağrılar fena azdı..doktorum minoset plus yazdı al diye ama ben ağrı kesici almak istemiorum, gerçi bu diş hareketini durdurmuyormuş ama, bilmiorum kullanan var mı apı kesici ilk günlerde?
Birde benim arka dişlerime yükseltme yaptılar.. bunu yaparlar mı böyle? ayyy çok sinir bişii:1ninca:
Kızlar benim ağrılar fena azdı..doktorum minoset plus yazdı al diye ama ben ağrı kesici almak istemiorum, gerçi bu diş hareketini durdurmuyormuş ama, bilmiorum kullanan var mı apı kesici ilk günlerde?
Birde benim arka dişlerime yükseltme yaptılar.. bunu yaparlar mı böyle? ayyy çok sinir bişii:1ninca:
ağrı kesiciden korkma bence,yani dayanılmaz ağrılar çekmektense.. ben bir yan etkisini görmedim,zaten doktor kendi demişti ağrı kesici alırsın diye.. ben apranax fortla ancak geçiriyorum.. kahretsin ki bünyem diğer ağrı kesicilere karşı bağışıklık kazanmış hiç bi işe yaramıyorlar.. :bbo:Kızlar benim ağrılar fena azdı..doktorum minoset plus yazdı al diye ama ben ağrı kesici almak istemiorum, gerçi bu diş hareketini durdurmuyormuş ama, bilmiorum kullanan var mı apı kesici ilk günlerde?
Kızlar bugn daha iyiyim..ama şu yükseltme işini merak ediyorum yaptıran var mı? çünkü ağzımı kapatınca arka dişlerim acıyoo:bbo: pufff..
bu yükseltme işi nedir ben çok merak ettim açıkçası ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?