Bir de fındık,fıstık,elma,cola,erik vb.. onlara tamam çok sevdiğim şeyler değil zatende(erik hariç) çikolata ve dondurmasız yapamam onlar da yasak mı yaa..yani ağrım çok olmazsa yesem mi napsam
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım yerimsenibenCanlarrrr bugun doktora gittimm vee bu cuma bir dolgu yaptırcam sonra haftaya bugunn tellerim takılcakkgamyoncuiremsugamyoncuiremsu
çok mutlu ve umutluyum
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım yerimseniben
Sende katılıyosun aramıza :içelim:
SLM Canlar dün doktora gittim bana bite plane i taktı sonunda ama dişlerimde inanılmaz bir ağrı warsenağlama bütün gece uyuyamadım ağrıdan kafamçokkarıştı
Ağzımda bu bite plane warken konuşmakta çok zorlanmıyorum denizzzz özellikle sen dinle sende takıcaksın..ş,s,ç gibi harfler kötü çıkıo ama korktuğum kadarda değilmiş hafif peltek oluyor...
doktor geride olan köpek dişlerinden birine metal braket yapıştırdı onuda lastik gibi bi iple
tele bağladı.Bide dişlerime lastik yerine ince 2 tane teli çapraz yaparak taktı.İnanılmaz gergin şuanda dişlerim sanırım daha yeni başlaım kızlar...Artık 2 haftada 1 randevum var sık sık geleceksin dedi doktorum :dance::dance:
mrb benm dişlerım cok ayrıkk diş teli taktrsam sizce duzelırmıı..bide bu diş telini nasıl takıyorlar..acısı okadr okmu..bide malıyetı ne kadr yani normal diş hastanelrınde takıyolarmı..lutfen bi cvp
mrb benm dişlerım cok ayrıkk diş teli taktrsam sizce duzelırmıı..bide bu diş telini nasıl takıyorlar..acısı okadr okmu..bide malıyetı ne kadr yani normal diş hastanelrınde takıyolarmı..lutfen bi cvp
gymlova hayırlısı olsun canım.SLM Canlar dün doktora gittim bana bite plane i taktı sonunda ama dişlerimde inanılmaz bir ağrı warsenağlama bütün gece uyuyamadım ağrıdan kafamçokkarıştı
Ağzımda bu bite plane warken konuşmakta çok zorlanmıyorum denizzzz özellikle sen dinle sende takıcaksın..ş,s,ç gibi harfler kötü çıkıo :1ninca: ama korktuğum kadarda değilmiş hafif peltek oluyor...
doktor geride olan köpek dişlerinden birine metal braket yapıştırdı onuda lastik gibi bi iple
tele bağladı.Bide dişlerime lastik yerine ince 2 tane teli çapraz yaparak taktı.İnanılmaz gergin şuanda dişlerim sanırım daha yeni başlaım kızlar...Artık 2 haftada 1 randevum var sık sık geleceksin dedi doktorum :dance::dance:
Bunun kararını ortodontist verebilir.mrb benm dişlerım cok ayrıkk diş teli taktrsam sizce duzelırmıı..bide bu diş telini nasıl takıyorlar..acısı okadr okmu..bide malıyetı ne kadr yani normal diş hastanelrınde takıyolarmı..lutfen bi cvp
SLM Canlar dün doktora gittim bana bite plane i taktı sonunda ama dişlerimde inanılmaz bir ağrı warsenağlama bütün gece uyuyamadım ağrıdan kafamçokkarıştı
Ağzımda bu bite plane warken konuşmakta çok zorlanmıyorum denizzzz özellikle sen dinle sende takıcaksın..ş,s,ç gibi harfler kötü çıkıo :1ninca: ama korktuğum kadarda değilmiş hafif peltek oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?