Hiç dişlernin arkasina tel yapistirilan yokmu arkadaslar hani pekiştirme tedavisinde soracaklarim var
benim var.
yaklasik 7- 8 aydir takili...
cikmasina da cok var sanirim.
Teller cikinca hemen ardindan ölcüsü alip takildi.zaten diger teller gibi uzun sürmüyor takilmasi.
yalniz benimki alt dislerin arkasinda takili.bana zarari yok arada bir dilim takiliyor ama ön tarafa takilan tellerden cok daha rahat acisiz.
dedigim gibi benim ki takilali 7- 8 ay oldu.en son muayenede doktorum daha kalacagini ama ne kadar sürecegini tam olarak söylemedi...
yeşil erik sen ne kadar süre tel kullandın ve ne problem vardı dişlerinde paylaşırmısın bizimle ?
Anladım yeşil erik teşekkür ederim.ben yaklasik bir bucuk yil tel kullandim.ama sadece üst dislerde takiliydi.yirmilik dislerim cikmaya basladiktan sonra üst dislerimde öndeki iki dis üst üste gelmeye baslamisti.cene yapim dar oldugu icin skistirma yapmis
önce yirmilik dislerim cekildi sonra tel takildi.
bendeki bir sorunda üst dislerim alt dislere göre cok önde ve arada cok bosluk kalyiordu.bunun icinde üstteki teller cikicinca alt dislerin akrasina tel takildi dislerin ileriye gitmesi icin ,yaklasik 8 aydirda takili halada cikmadi...
diger sayfalari okumadim ama Sanirim sende dis teli kullaniyorsun Ne kadar oldu?
Bazı zorlukları var tabi :1closedeyes:Diş teli nasıl takıyorsunuz ya çok zor dğeilmi
Zor ama hayatın boyunca sana çok güzel bir gülüş kazandırıyor:lepi: çarpık dişlerle gülmekten iyidir:1ninca:Diş teli nasıl takıyorsunuz ya çok zor dğeilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?