canım 5bin 250 lira olan alt ve üst dişlere takıcak diğeri ise sadece üst bana göre altta bi problem yok ama bugün ortodontist alt dişlerinde tedavi görmesi gerektiğini söyledi bilmiyorum kafam çok karıştı canım sen ne kadara taktırdın??
bence baska doktorlardanda fiyat al benm doktorum aracılıgıyla gönderdigi için indirim yaptı 3.300e yaptırıyorum eger daha fazla olsaydı yaptıramazdım ama şu an öyle gelişme katetti ki taktırdıktan sonra hiiç pişman olmayacaksn canım emin ol kac yasındasın ?
ha haaaa çok tatlısın yaaa konuşamayıp şekerlik yapmuş bi de indirim almış seni gidi seniiiiii
bu arada uzalaşmanıza da sevindim bundan sonraki randevularınız hep bu şekilde olur inşşş
ben de 26 kasımda telleniyorum sanırım az kaldı yaaa şaka gibi:18::18::18:
hihi teşekkür ederim canım ama bu sabah baya yamulttu dişçiden geldigimden beri sadece akşam yemegi için çıkartmıstım lastigi gece boyu kaldı ben bide artistlik olsun diye önlerimde tam düzelmesi için ön dişlerimede lastik geçirdim dişlerimin hepsi oynadı sanırım öyle canım acıyorki anlatamam

inşallah zaten bende ona göre davrandım soguktum baktım kadın ortamı yumusatıyo dişimi yaparken espiriler yaptı asistanlarıyla beni agızlık takılı halde güldürdüler