slm cnm.benimde tel var ve taktırma nedenim seninkiyle aynı dişlerim çok küçük gülerken dişetlerim haddinden fazla gözüküyor ve damak aşağıda.aslında ben farklı bir tedavi düşünüyodum dişetlerimi kestirip lamina ile kaplatırım diyodum çalışma hayatım olursa tabi:) tavsiye üzerine ortadontiste göründüm ve o anladı nasıl tedavi yaptırmak istediğimi bana eğer ortadonti görmek istemiyorsan bırak böyle kalsın ilerde çok sorun olur yaptıranlar pişman oluyor dedi...bende o şekilde tedaviye başladım şuan 6.ayım ve inan bana ilerleme var allaha çok şükür önce dişlerim biraz hizaya alınıyor sonra damak biraz yukarı kaldırılcak(nsl olucak bilmiyorum)üst çene biraz geri,alt çenede hafif ileri alınacak..tedavi bitince güzel olucak dedi dişetlerim gözükecek mi evet ama daha güzel olucak dişetlerin değil dişlerin dikkat çekicek ve yaşım 25.hikayemi okudun sana tavsiyem tedavi görmen öğrenciyken daha rahat olursun eğer mezuniyetten sonra takarsan daha zor psikolojik sorun yaşarsın cnm...
Çoook tesekkür ederim :)) ortadontiste görüneceğim en kısa zamandaa.. Umarım zor bi tedavi süreci gerektirmez... Ve umarım sizde en kısa zamanda istediğinize ulasırsınız.. gecmiş olsun..cokk tesekkür ederim..