benimde sadece üst dişlerimde sorun var canım ön 2 dişim üst üstte çokta değil ama biraz yamuk işte aynaya baktığımda huzursuz oluyorum sürekli gözüme o 2 dişim çarpıyor gülmek bile istemiyordu canım artık.. aslında ön 6 dişime zirkonyum yaptırayım dedim hiç telle uğraşmak istemedim bu defa da renk farklılığından tedirgin oldum :/ sağlam dişlerin dursun dedi herkes bende eh tamam o zaman napalım diyip tele karar verdim.. benimde doktorum 1 ile 1.5 yıl arası dedi bende yaa çok uzun 21 yaşındayım daha kısa bir sürede biter mi ki acaba felan yaptım neden olmasın 6 ayda dişleri düzelen hastalarım var bu durum tamamen diş yapısıyla ilgili dedi. ve bildiğim kadarıyla en çabuk düzelen dişler ön dişlermiş :) inşallah bizimkilerde çabuk düzelir. bide benim sadece üst dişlerime taktı alta gerek yok dedi düzgün oldukça dedi senin altlarda düzgün müydü?
Evet yeri geliyor en kötü dişler bile 3 ay gibi bi sürede düzeliyor..Çokta normal esas olan dişin yeni dokuda sabitlenme olayı diğer dişlere tepki vermeden ki bu da muhtemelen az 6 aylık bir süredir.( ortodonti sonrası pekiştirme sürecini hesaba katmıyorum).Evet ön dişler inanılmaz derecede hızlı düzelir benim ilk günümde öndişlerimçokgeniş ve uzun olduğundan (evet ben bir tavşanım)