önceki sayfaları okuyamadım ama sanırım yeni takıldı teliniz..ağrı kişiden kişiye değişiyo...benim bi arkadasmn mesela hiç dişi ağrımamstı bile sadece bikaç gün başı ağrımıştı...sonra başka bi arkadaşım hafta sonra ekmeği koparmadan ısırarak yemeye başlamıştı...ama bennn1 hafta abartmıyorum yattımağrıdan yerimden kalkamadm gidip söktürmeyi bile düşündüm....ısırmayı falan zaten geçtim sadece çorba falan yiyodum ve ağlamaktan artık yüzüm şişmiş ve tanınmaz haldeydim
hiç benim gibi olanı görmedim ama benim canm çok tatlıdır hiç dayanamadım
ama zamanla alıştım varlığını bile hissetmyodum.umarm sen de yak zamnda alışrsn :)
sevgili sagolera, ilk ii günüm o kadar kötü geçtiki, eğer iki tane sağlam dişimi çektirmeseydim, söktürmeye bile giderdim. Neyseki bugün 6. günümde ilk güne oranla bayağı bir azalma var ağrıda. bir de, ilk günlerde, bir buçuk sene boyunca ben bu ağrıya katlanamam diye düşünmekten kafayı yiyecektim. ağlaya ağlaya bir hal olmuştum. neyseki şu anda kendimi iyi hissesiyorum. 8 gün sonra kontrol var ve doktorun, kontrolde yapacağı ayarlamalarla ağrılarımın geri geleceği korkusunu taşıyorum ama artık biliyorum ki bu ağrılar geçici :)