- 4 Mart 2011
- 596
- 1
- 96
sevgili ankh0feys, dediğin gibi diş ağrılarım yatışınca ve 10 gün boyunca açlık sınırında gezmekten bıkıp, karşımda herkesin istediğini yiyip de benim yiyemediğim bu durum bana eziyet gelmeye başlayınca, artık nefsime hakim olamayacağımı anladım, dayanamadım; kendimi yemeye verdim, sonra da cezamı çektim :) bence de bir kere kopmasıyla tedavi uazamaz, ama alışkanlık haline getirirsem kötü tabii, bir de koptuktan 1 gün sonra doktorda randevum vardı, hemen takılmış oldu.
sen isteyerek tekrar istediğin kiloya ulaşmışsın galiba :) ama ben tedavi bitince kilo almak istemeyeceğim muhtemelen. ideal kilom 58 idi, ama son senelerde tüm uğraşlarıma rağmen 60' ın altını göremiyordum tartıda. galiba diş teli iyi bir vasıta olacak benim için ama diş teli çıkınca kilomu nasıl koruyacağım bilmiyorum :)
evet bundan sonra koparmamaya çok özen göster, benim de 4 ayım kaldı. sözde bu ayın sonunda çıkaracaktı ama biraz daha dursun dedi dursun madem daha iyi olacaksa dedim.
kilo konusuna gelince, benim için 50 ideal evet ama farketmez yani 47-48 bunlar da iyi. 45in altına düşünce çok kötü oluyor, kıyafetlerim emanet gibi oluyor, çocuk gibi görünüyorum. artık dişlerim acımamasına rağmen ben yine de o kadar iştahlı yiyemiyorum yemek. midem epey küçüldü sanırım, yediklerim ağzımda büyüyor, kuş kadar yiyorum ve doyuyorum. beni gören sen hiç yemesen de olur senin yediğin benim başlangıcım oluyor fln diyor. ama ne yapayım içim almıyor. belki sende de bu tür bi durum olur. daha yeni taktırmışsın tellerini, 55 kiloya kadar düşersin. çıktıktan sonra da 2-3 kilo alırsın onu da korumaya çalışırsın. bu kişinin elinde olan birşey. sporla falan desteklersin.
sanırım tellerin en güzel yanı da bu olsa gerek. zayıflayamıyorum, kendime hakim olamıyorum diyen bence tel taktırsın bakalım 2ayda nasıl zayıflanıyor görsünler

tekrar geçmiş olsun =))