- 9 Nisan 2008
- 137
- 15
- 643
tesekkür ederim mavi kelebek bnm sorunum üst cenemde 2 kopek disim biraz geride başka bi sorunum da yok sadece üst ceneye takılacak bn ılk önce seffaf dedim dişlerimn ölçüsünü aldırmaya gittigim zamn doktor metal takarsak 10 ay sürer dedi seffaflarla 1 seneyi gecer en az3 belki 5 ay fark edebılır dedi ama yınede cok saol salı gunu gıttıgımde bakarsın bnde karar degistırırm su an her türlü şeyi düsünüyorum seffafları kullanmak nasıl hıc belli olmuyo mu
aaa benimde köpek dişlerim geride üstte hemde çok geride biliyomusun sengözlerimebaksanab bende tel taktıralı 3 ay olcak önce yer açmak için uğraşıcak ortodontist seninkilerdede ve gerideki dişlere braket takmicak sonradan takıcak.bide sor sana yükseltici wericekmi BİTE PLANE die bişi ben bi dahaki gidişimde takabilirim onu alt çeneye takıyosun ve ağzın yarım cm kadar açık kalıyo böylece köpek dişlerini ısırmayıp rahat bırakıyosun.benimde teller seffaf arkı eskisi gibi uzama problemi yokmuş o ilk çıktığında oluomuş ama artkı öle değil edi bnm doktor bende seffaf yaptımhayırlı olsun haberlerini bekliyoruz aramıza hoşgeldin ....a.s.