Merhaba canima.s..Dogru ilk gittigim doktor dislerin aralarini törpüleyerek yer acmayi planlamisti,zaten bu kadar uzun süre düsünüp karar verememin sebebide oydu,dislerin mineleri alindigi zaman hic yenilenmiyor biliyorsun bu yüzden tedaviyi bir türlü kabul edemedim:1no2:.Sonra baska bir doktora gitmeye karar verdim,iyiki gitmisim.Bu doktor bana böyle bir isleme gerek olmadan dislerimi düzeltebilecegini söyledi,disleri biraz öne dogru acarak yer saglariz dedişakkıdı.Eh yani bende hemen kabul ettim.Zaten benim disimin öne gelmesi icin en fazla 3 mm yer lazim.1 mm yer acildi bile onun icin dün arkadaki disede braket taktilar öne cekiyolar.Ama taktiklari lastik dün disimi fircalarken cikti:bbo:,bugün gittim yenisini taktilar.Seffaf pekistiriciye gelince,onlari bayagi uzun bir süre takmak lazim,ama bir süre sonra haftada bir takmak yetiyormus.Benim kiziminda bu kis yirmilik disleri alinacak:1rolleyes:.Aslinda en güzeli dis arkasi teller onlari 10 sene cikarmadan takan insanlar var.Bence pekistiriciyi düzenli takarsan korur ama 3 gün takmayip dördüncü günü dislerine olmayan insanlarida duydum.Bence en azindan dislerin oturana kadar düzenli takmaya calis.Güzel gülüsler...:teytey: