Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

Allah'ımm bana bunlarla gelmeyin annemm ya çok üzülüorum sonra(8 yıl flan yok yani bi tuhaf oluyorumm.....nese sorum şudur ki bu zaman zarfı ,içinde kola çay kave içtin mi ısırarak yemek yedin mi doktoru dinledin mi yani:) çünkü benm doktor kesinlikle bunları içmiceksin ısırarak yemek yememeye çelışıcaksın flan dedi içicekler renklendirme yaparmış ofunuz ya...siz naptınız içsem çok mu arıza olur ki...bide diğer mazuratım şu olucak dişleriniz nasıl fırçaladınız...elektrikli dış fırçası mı yoksa normal mi....doktor elektrikli kullan dio ama 150 lira şimdi o parayı vermek hiç içimden gelmio...siz neler dersiniz????

çok güzel olmuş ilk koyduklarını hatırlıyodum genişletme aparatın çıktımı? Yapısı güzel dişlerinin boşluklarda kapanınca mükemmel olucaktır

çok teşekkür ederim canım ama genişletme ağaratı değil yer tutma aparatı arkadakiler öne gelmesin diye takıldı onlar boşluklar dolana kadar çıkmıycak sanırım 2 ay gibi sürer buda inşallah mükemmel olsun istiyoruz hepimizi senin ne durumda

dişlerimin konumu seninkiyle neredyse birebir.damakta olan köpek dişi bile.bende cuma günü taktırdım.şeffaf sen ne kadardır kullanıyorsun canım?en merak ettiğim sararma oldumu?bence çooook güzel olacak

canım benim alttaki diş öle değildi üstteki köpek diş inerken aşağı itti sararma olmuyo canım sararan yandaki lastikler oda ayda bir değişiyor inşallah güzel olucak

canım haksızlık etmişim sana.eski resimlerine baktım.süpeeeeeeeeeeeeeeeer olmuşlar.allah bilir tedavi bittiğinde nasıl olacaklar..iyice gaza geldim.adına çok sevindim.tel taktıralı kaçıncı ayın?

tel taktıralı 4 ayım bitiyor inşallah güzel olucak ama hiç kimse resim eklemiyor neden acaba ??

son rotasyonları yapıyorzz sol köpek dişte yay var önündeki yerine otursun diye ama inatçı ilk günden beri utanıyor galiba gelemedi bir türlü yerine :86: 2 Mayısta bakıcaz bakalım zibidim yerine gidicekmi? Herkesin güzel olsun hızlı geçsin zaman

evet gerçekten 8 yıl zor bi süreçti..3,5-4 yıl demişti doktorum ama 8 yıla uzadı..ama bu zaman zarfında ben kola içtim,çay,kahve,sigara,ısırarak bişey yemedim pek,ekmek ve pizzanın kenarlarını ymedim,elmayı hep soyarak yedim,fındık ceviz falan yemedim,erik hiç yemedim sert olan hiç bir şeyi yemedim.şöyle bişey de var belki kola,kahve vs şeyler içtiğim için uzaamış olabilir tedavim dicem ama kontollerde doktorum hiç 'bak bak ben sana bunları bunları yapmıcaksın demedim mi'demedi.ama şimdi kimseyi yönlendirmek istemem sizler mümkün olduğunca bunları en aza indirin..
diş fırçasına gelince,ben normal diş fırçası kullandım sensodyne ve signal white now diç macunu kullandım..ne gerek var ya elektrikli merektirikli para tuzağı onların hepsi..senin doktor birz paracı galba..valla bilmiorum benim dişlerimde tellerle ilgili hiç bi iz yok..ama sana tavsiyem sürekli fırçala dişlerini ne yersen,ben çantamdan diş fırçamı ve macunumu hiç eksik etmedim.bazı tuvaletlerde dişlerimi fırçalarken garip garip bakıo insanlar ama alışıo insan.
son olarak umarım sende sorunsuz dişlerine kavuşursun.

Son düzenleme:
bu tel taktırma fiyatları ne kadar kuzenımin üst dişlerine 2900 istemişler bana çok uçuk geldı bu fiyat sadece üst içn çok degilmi..

şeffaf taktıran arkadaşlar ücreti konusunda yardımcı olun lütfen ... çünkü bana metal için 4000 tl çıkardı dr ama çok fazla geldi bana

haklısın vakiy geçirmeden taktırmam lazım. benim sorunum üst dişlerim önde yani dişleklik var diyebilirim ve de diş çektirdikten sonra bazı dişlerim kaydı ve boşluk oluştu çok kötü bir görünümü var. dr 2 sene takarsın dedi ama fiyat makul gelmedi metal için 4000 çok bence ..ben şeffaf istiyorum ama şeffaf denilen tamamen mi şeffaf yoksa braketler porselen teli metal mi ?

canım teli metal tabıkı telide porselen olan yok.braketler porselen veya şeffaf olur işte ortadan geçen tel mutlaka metal oluyor

şeffaf taktıran arkadaşlar ücreti konusunda yardımcı olun lütfen ... çünkü bana metal için 4000 tl çıkardı dr ama çok fazla geldi bana

canım benımkıler şeffaf ,cok memnunum 4300 taktırdım 5 ayıma gircem inşş.doktor sana cok demis bence,fıyat arastırması yap derim.benım doktor secenegım olmadı baska ılden gelıyr doktorum ama gercekten cok memnunummm...:)

banada metal için 4000 seffaf için 4500 dedi artık umurumda değildi valla yeterki düzelsin dedim kabul ettim. ayrıca doktor gercekten cok iyi. yarın gidip üst dişlerime taktırcam kızlar randevum var. muhtemelen bir yada iki haftayada alt dişlerime takılır. inşallah düzelirler. dua edin bana

alt-üst şeffaf için 4000 ödüyorum. ödemede kolaylık yapıolar. doktorunla tekrar görüş bence. belki tedavi süresine bağlı olarak farklı fiyatlar da verio olabilirler.

alt-üst şeffaf için 4000 ödüyorum. ödemede kolaylık yapıolar. doktorunla tekrar görüş bence. belki tedavi süresine bağlı olarak farklı fiyatlar da verio olabilirler.

benimki de alt-üst olacak ve iki sene sürer dedi ben sadce tek dr dan fiyat aldım.. galiba araştırma yapmak şart. bu arada şeffaf derken porselen mi yoksa bildiğin su gibi şeffaf mı braketler

benimki de alt-üst olacak ve iki sene sürer dedi ben sadce tek dr dan fiyat aldım.. galiba araştırma yapmak şart. bu arada şeffaf derken porselen mi yoksa bildiğin su gibi şeffaf mı braketler

bana 1,5 sene sürer dedi ama 1 seneye indirmeye çalışacağını söyledi. şeffaftan kastım porselen braket canım.

Bende dun gıttım doktorumla gorustum dıs carpıklıgına gore degısıyo cok duzensız dıslerde seffaf pek etkılı dıgıl dedı .Dişlerım cok carpık dıgıller ama damakta bır dıs kalmıs onu hallederken bıde dıslerım daha duzenlı olsun ıstedım.Maliyeti 3000 bu metal olanı Seffaf olanı cok dıgıl 300 tl fazla ama seffafı onermedı bana....Bende bu hafta taktırıcam ınş...

çok sagol canım yaa benimkiler çok egriler ve oturdugum yer küçük bir yer nerede yaptıra bilirim acaba

kızlar sonunda üst dişlerime seffaf teller takıldı. acaba kaç ay sonra gözle görebilrim değişmeyi merak ediyorum. bir ay sonrada alt dişlerime takılacak.dişlerim resmen geriliyor. canım yanmıyor suan için. tek sorun ekmek filan yiyemiyorum. ciğneyemiyorum hiç bişey iki sene bunlarla nasıl duracağım merak ediyorum doğrusu ama güzel olacaklar eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…