Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

bende bu boşlukları araştırmıştım canıs ortalama 6 ay diyor doktorlar. 1 ay daha sabrett bak gör kapanacaktır sonucun ne kadar güzel olacağını düşün sabrett. bende bir an önce tektermek istiyorum şu doktor konusunda bi karar verebilseydim keşke oooffffff

bence çıkarmayı unut çünkü çıkardığın gibi diş eskisinden kötü hale girer..Telli turna,telli duvaklı gelin vs vs doktoruna danışma bile..

bencede çıkarmayı unut şeyma 1 Ayrıca bak sevgiyin telle turnam demiş bence o da telleri sevimli bulacak sorun yapmayacak herşey istediğin gibi olur umarım canım

diş teli kullanan bayanlar hangi diş macununu kullanıyosunuz çürüklere ve saramaya karşı en etkili hangisi sizce fikirlerimizi paylaşalım mı?:80:

Arkadaşlar ben diş teli taktıralı üç ay oldu, dişlerimin arası açık yavaş yavş kapanıyor gibi ama üst dişlerim eğilerek ilerliyor, doktora gittim sordum dişin bi şekli var ona göre oluyor bunlar dişler düz durmaz,sadece köek dişleri düz durur dedi ama benim içime sinmedi resmen üst 4 dişim yamuk şu an, benim doktora da bi şey söylenmiyor, cevapları tatmin etmediği gibi sinirleniyor bi ara da konuşma sorunum olmuştu o yüzden baya şikayette bulunmuştum kendisine de :) şimdi sormak istediğim bu dişlerin yamularak ilerlemesi normal mi? Böyle bi şy yaşayan oldu mu hiç aranızda, sonradan düzelecek mi acaba ? Yoksa dişlerimin arasını kapatim derken yamuk dişlere mi sahip olucam
Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şimdiden çok teşekkürler (

canım bnim doktoru diş macunu farketmez dedi, yeterki florürlü diş macunu kullan dedi, ama sararmaya karşı ben de bi çözm bulamadım daha, ben de porselen taktırdım çünkü, ve sürekli sararıyor (

bende alt kısımda bir dişim hafif eğik duruyor onu düzeltmek için tel taktırmayı düşünüyorum..acaba ne kadara takarlarr birde dişlrin arası çok sık takarken eminim acıyacaktır...

arkadaşlar lütfen yardım ben 25 yaşındayım benim dişlerimde çooook kötü egri bende taktıra bilirmiyimki olurmu bu yaştan sonra. ve nekadara üçreti .

arkadaşlar lütfen yardım ben 25 yaşındayım benim dişlerimde çooook kötü egri bende taktıra bilirmiyimki olurmu bu yaştan sonra. ve nekadara üçreti .
Taktırabilirsin canım yaş önemli değil büyük ihtimal de düzelir dişlerin tedavi sonunda fiyat dr. göre değişir 2500tl ile 5000tl arası değişio genelde. ama coğu taksit imkanı ve kolaylık sağlıyor zaten

arkadaşlar bugün tellerim çıktı..okadar mutluyum ki..hiçbir şekilde iz kalmadı.8 yıl bekledim ama değdi.şeffaf bi koruyucu taktı..yemek yerken çıkartıcam sadece.eylülden sonra sadece yatarken.8 yıl sabit metal taktım bunu mu takamıcam ya..
umarım hepinizin telleri sorunsuz bi şekilde çıkar..
şuan biraz garipsiyorum,sanki dişlerim yokmuş gibi..ama mükemmel görünüo..sürekli sırıtıorum..

Son düzenleme:

canım resim ekleme şansın varmı öncesi ve sonrası birde çıktıktan sonra temizleme yapıldımı buna ayrı para verdinmi biraz bilgi verirmisin

canım resim ekleme şansın varmı öncesi ve sonrası birde çıktıktan sonra temizleme yapıldımı buna ayrı para verdinmi biraz bilgi verirmisin

telli fotoğrafım hiç yok,hep ağzım kapalı çekilirdim fotoları..ama sonrasını çekip koyarım..öncesi gerçekten çok kötüydü..arada boşluklar vardıı,köpek dişlerim yukardaydı falan filan..
temizleme yapıldı,hiç bi iz kalmadı..para vermedim,devlette yaptırıodum ben.koruyucu (yani şeffaf,kalıp gibi bişey) ona 10 tl verdim sadece..

Kutlarım:81: güzel bir ömür sorunsuz gülüşler peki kola falan içtin mi yada benzeri asitli şeyler tedirgin bende gerçi çürüme dedikleri şey renkleşmeden ibaretmiş tekrar hayırlısı olsun..

Kutlarım:81: güzel bir ömür sorunsuz gülüşler peki kola falan içtin mi yada benzeri asitli şeyler tedirgin bende gerçi çürüme dedikleri şey renkleşmeden ibaretmiş tekrar hayırlısı olsun..

teşekkür ederim...kola da içtim,sigara da içtim..ama öyle sürekli değil..bende çok korkuodum iz kalır die ama ölle bişey olmadı..bende çürüme falan olmadı..ama diş etlerim kanıodu..o da boşlukları doldurmak için bi şağa bi sola çekmesinden dolayı..
ama tel kullanan arkadaşlara tevsiyem sürekli fırçalayın..herzaman.çünkü ben ne yersem fırçalıodum..

arkadaşlar bende kullandım 4 sene antalyadan ankaraya gidip geldim 1 yandan öss hazırlıgı vardı zor oldu ama 1 süre sonra alışıyorsun sonucu cok güzel oluyor cıkaralı 3. 4 sene oldu benim alt çenem geride üst çenem öndeydi onları eşitlediler tel çıktıktan sonra o şeffaf aparatı bana da verdiler onları şu anda takanlar düzenli 1 şekilde kullansın yoksa çektikleri sıkıntı boşuna gider o yapılan işlemi sabitlemek için kullanılan 1 şey ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…