bende bu boşlukları araştırmıştım canıs ortalama 6 ay diyor doktorlar. 1 ay daha sabrett bak gör kapanacaktır sonucun ne kadar güzel olacağını düşün sabrett. bende bir an önce tektermek istiyorum şu doktor konusunda bi karar verebilseydim keşke oooffffffcumartesi günü randevum vardı dönük dişlerim dönmediği için sağ sol alt ve üste lastik takıldı acayip baskı var dişlerimde boşluklara doğru kayıyorlar bu hafta sonu tekrar gidicem köşeli tel takılacak 4 ayım bitti 5 aya girdim boşluklar ne zaman dolucak birde benim üstten gelen diş 2 numaralı dişi aşağı doğru itti ön dişimin altında duruyor sağa sola gittikten sonra onu yukarı çekicek galiba yay takarak öle tahmin ediyorum bilgisi olan varmı
bence çıkarmayı unut çünkü çıkardığın gibi diş eskisinden kötü hale girer..Telli turna,telli duvaklı gelin vs vsdoktoruna danışma bile..
Kızlar yardım edin sizce şeffaf braket mı daha ii metal mi hangisiyle en ii sonuç alırım???
Taktırabilirsin canım yaş önemli değil büyük ihtimal de düzelir dişlerin tedavi sonunda fiyat dr. göre değişir 2500tl ile 5000tl arası değişio genelde. ama coğu taksit imkanı ve kolaylık sağlıyor zatenarkadaşlar lütfen yardım ben 25 yaşındayım benim dişlerimde çooook kötü egri bende taktıra bilirmiyimki olurmu bu yaştan sonra. ve nekadara üçreti .
Arkadaşlar bugün tellerim çıktı..okadar mutluyum ki..hiçbir şekilde iz kalmadı.8 yıl bekledim ama değdi.şeffaf bi koruyucu taktı..yemek yerken çıkartıcam sadece.eylülden sonra sadece yatarken.8 yıl sabit metal taktım bunu mu takamıcam ya..
Umarım hepinizin telleri sorunsuz bi şekilde çıkar..
şuan biraz garipsiyorum,sanki dişlerim yokmuş gibi..ama mükemmel görünüo..sürekli sırıtıorum..
canım resim ekleme şansın varmı öncesi ve sonrası birde çıktıktan sonra temizleme yapıldımı buna ayrı para verdinmi biraz bilgi verirmisin
telli fotoğrafım hiç yok,hep ağzım kapalı çekilirdim fotoları..ama sonrasını çekip koyarım..öncesi gerçekten çok kötüydü..arada boşluklar vardıı,köpek dişlerim yukardaydı falan filan..
temizleme yapıldı,hiç bi iz kalmadı..para vermedim,devlette yaptırıodum ben.koruyucu (yani şeffaf,kalıp gibi bişey) ona 10 tl verdim sadece..
Eki Görüntüle 184581 Eki Görüntüle 184584 Eki Görüntüle 184585 Eki Görüntüle 184586 Eki Görüntüle 184583 Eki Görüntüle 184582 kızlar dişlerim son hali yorum bekliyorum
Kutlarım:81: güzel bir ömür sorunsuz gülüşler peki kola falan içtin mi yada benzeri asitli şeyler tedirgin bende gerçi çürüme dedikleri şey renkleşmeden ibaretmiş tekrar hayırlısı olsun..
Eki Görüntüle 184581 Eki Görüntüle 184584 Eki Görüntüle 184585 Eki Görüntüle 184586 Eki Görüntüle 184583 Eki Görüntüle 184582 kızlar dişlerim son hali yorum bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?