Firforcum nasıl gidiyo durumlar? Alıştın mı minişlerine..
ilk bikaç ay benim de lastikler vardı her brakette..takılması ölüm olan lastikler!!!
sonra bi muyaneden sonra bi baktım lastikler gitmiş yerlerine incecik teller gelmiş, tellerle sabitlemiş teli brakete.. aylardır da onlar duruyor her dişimde...
hareket için çektirip duran zincir lastikler var şimdi de alt dişlerde. onlar da yine çok çabuk sararıyorlar..
alıştım valla nenacım. aman diim, acaip sorunsuz geçio şu günlerim. çarpık olan dişim de epey ilerleme kaydetti. helal olsun diyorum kendisine:)
güldükten sonra ağzımı toplayamama gibi bi sorunum vardıdudaklarım tellere takılıodu falan, çok komik bi görüntü oluodu. yamuluodum resmen neyse ki onu da rayına koydum biraz, insan gibi gülebiliorum artık. ama bunlar iyi günlerim tabi. haftaya alt dişlerime de tel takılacak. bi de sanırım üst dişlerdeki teli de değiştirecek. neyle karşılaşacağımı bilmedim için tırsıyorum tabi biraz :18:
sen ne zaman kuğu olacaksın bakalım? :)
ay evet çok sinir şu lastikler. ben kahveyi çok tüketirim. o yüzden de lastikler çok sararıo malesef, hele de telle birleştiği yerler. bi ara kafaya taktım, ben bu lastikleri çıkarayıp temizleyip tekrar takayım dedim (nası dahiyane bi fikir di mi?) amanın lastikler yerinden fırladı. evde kerpeten, kargaburun ne varsa soktum ağzımın içine. sonuç hüsran tabi. 1-2 tane lastiğim braketlerin çevresinden geçeceğine ortasından geçio şu anda. valla doktora kontrole gittiğimde de hiç bozuntuya vermicem."aa nası olmuş onlar ööle, demek ki iyi takamamışsınız" bile diyebilirm
çektirip duran lastikler demişsin. biz daha o konuya gelmedik. bakalım onlar takıldığında nası meceralar yaşicam :26:
kızlar metal e alışamadım gülemiyorum hiç. ya şeffafa mı cevirsem teli. off çok kararsızım
Bende ilk ay ellerimle düzeltiyodum kalıyodu telin üstünde bi de botoxlu gibi olunca sıkıntı..Çok sevindim ya teli ilk aylarda değiştirmez diye düşünüyorum seviye seviye.. Tırsma hiç bolca soru sor ben burdan sitelerden okuduklarımı hep soruyodum yasakladı sonunda2 mayısta kontrol var bakalım yayı çıkarıcak yine lastik takıcak sanırım biraz inatçı çıktı köpekle ön diş arasındaki zibidi bakalım ekimde bitsinde bişey istemiyorum şartlandım deli gibi gırarım kafasını
kerpetenin ne işi var kız ağzının içinde :))))
bi iki köşesi çıkan lastiklerle ben de uğraştım. ama başarılı oldum yani :)) ucu sivri olmayan ince metal bişeylerle denedim. filkete vardı evde, topuza takıştırılan tepesi falan taşlı maşlı .. :))) sen daha kerpetenle kargaburunla uğraş bak eller neler yapıyor
dişleri yanlamasına kaydırmak için zincir lastik kullanılıyor. fazla sorunlu şeyler değiller. sadece üst köpek dişlerime takılırken çok acı veriyordu, doktorum ellerini bile tuttum dursun diye kaç kez...
alttaki dişler önceden fazla yerinden oynatılmadıgı için sanırım çok acımıyor takarken lastigi. ama alt dişlere ilk tel takıldıgında çok ağrı veriyor. aşt çene kemiği daha yoğunmuş. ve alt baya yavaş ilerliyor..
hehe, evet işte cahillik. sararan lastiklere mario bros bağlamında yaklaşiim dedim, yemedio kazma kadar kargaburunlar narin braketlerime göre değilmiş. valla sen de pek yaratıcısın. saç tokası da iyi fikir. denicem bunu bak.
benim dişlerimde çarpıklıktan çok kayma var (eksik dişlerimin olduğu yerlere doğru). demek ki ben o dediğin dişleri yanlamasına kaydıran lastiklerle pek bi haşır neşir olacağım. hatta ağzımın içi örümcek ağı gibi bile olabilir. oooo şenliğe gel
ayy herkes alt dişler daha çok ağrı yapar dio. çok tırsıyorum :18:
önce mutluluklar diliyorum:) mahsuru yoksa yaşını öğrenebilir miyim? ben 28 yaşındayım ve çok kararsızım , 7 ayda gözle görülür değişiklik oldu mu ?
Arkadaşlar ben de diş teli taktırdım 1.5 yıl önce çok iyi şu an hatta önümüzdeki hafta çıkaracağız sanırım benim sorum şu teller çıktıktan sonra takılan şeffaf şeyler var ya hani tekrar kaymasın diye takıyomuşuz onu ne kadar takmam gerek bi de yeniden doktoruma görünmeli miyim çünkü bu şehirden taşınıyorumm ve bi daha gelmeyi düşünmüyordum ama şimdi ne olacak hiç bilmiyorum doktora gitmem gerekiyor mu bi bilen söyleyebilir mi yoksa zaten alıp kendi kendime takmaya devam mı edeceğim??
Arkadaşlar ben de diş teli taktırdım 1.5 yıl önce çok iyi şu an hatta önümüzdeki hafta çıkaracağız sanırım benim sorum şu teller çıktıktan sonra takılan şeffaf şeyler var ya hani tekrar kaymasın diye takıyomuşuz onu ne kadar takmam gerek bi de yeniden doktoruma görünmeli miyim çünkü bu şehirden taşınıyorumm ve bi daha gelmeyi düşünmüyordum ama şimdi ne olacak hiç bilmiyorum doktora gitmem gerekiyor mu bi bilen söyleyebilir mi yoksa zaten alıp kendi kendime takmaya devam mı edeceğim??
geçmiş olsun, bitirmişsin :)
kalıplarda fazla kontrol olmaz sanırım, doktoruna sor istersen..
tel de takıcak mı doktorun?
sanırım takmıycak yani ben artık bitmesini istediğimi söyledim haziranda mezuniyet var dao da biraz daha kalsın diyo ama olmuş diyo çıkarsak çıkar ama lastikleri kullanalım dedi teli hiç söylemedi benim de kafam karıştı şimdi burda tel kalıp diye okuyunca.Benmkiler inanılmaz düzeldi şu an süperler doktorum da beğeniyo ama bakalım artık bi sonraki randevumda sorayım bari .Of ya kontrol olmıycak olsaydı 15000km uzakta olcam nasıl gidip geleyim
İlklerden olayım dedim.benim tedavim başlayalı 10 gün oldu.çoook yeni çünkü ortalama sürem 2,5 seneymiş.beni yalnız bırakmayın sizde ekleyin.Eki Görüntüle 188683 Eki Görüntüle 188684
geçmiş olsun canım resimler için teşekkürler bende devamlı ekliyorum resim aşağı yukarı aynı gibi dişlerimiz benim 4 ay bitti 5 aya girdim köşeli tel taktı bana dişleri ileri itmek için inatçılar gitmiyorlar yerlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?