şeffaf diş teli kullanan kızlar temizliği zor mu ya şeffafların yediğiniz herşeyin kırıntıları şeffaf braketin cıkamayacak yerlerıne falan takılıyor mu? ne biliym bı corba falan içtiğinizde pul biberidir nanesidir kalıo mu ? sankı diş fırcası diş telinin her yerıne ulaşamazmış gibi gelıo
şimdiye kadar acayip bişey yaşamadım.
bunun şeffafla pek ilgisi yok. çünkü braketlerin yapısı aynı aşağı yukarı, baya girintili çıkıntılı acayip bi yapıları var, dolayısıyla hangisini taktırırsan taktır yemek artıgı kalır bence.
bunun için çözüm yemek yerken fazla dişlerini ortalığa çıkarmamak. ben elimle kapatırım mesela konuşurken. çünkü özellikle yemek esnasında panayır yerine dönüyor ağzımın içi. yemekten hemen sonra fırçalarım çoğunlukla da, dolayısıyla sorun olmaz.
özellikle renkli şeyler yerken dikkat!! ıspanak gibi maydonoz gibi..
yemek esnasında ya da sonrasında hemen fırçalayamayacaksam da suyla hafifçe çalkalarım artıklardan kurtulmak için..
bazen de minik parçalar olmayacak yerlere kaçabiliyor
bi keresinde, hey gidi günler diyip anıcam yine çünkü nerdeyse bi sene öncesinde oluyor bu :) çayı kahveyi ben bi 6 7 ay pipetle içtim. sonra saldım çayıra oldu biraz ama.. neyse :)
türk kahvesini de pipetle içiyodum

bi baktım kahve telvesinin bi tanesi braketle lastigin arasında kalmış, fırçalasam da çıkmıyor. ben taktım mı takarım, elime bi iğne alarak o telve tanesini ordan çıkarmıştım :)))
cennet meyvesi yani hurma da yedikten sonra deli eden bişey. o tel tel lifleri braketlere öyle bi dolanıyo ki, elle müdahale gerektiriyo..
bu arada dille çok fazla uğraşırsanız da diliniz tahriş olabiliyor, bence fırçalamaya çalışın her zaman..