ya benimki dediğim gibi öncekilerde çok kötü değildi köpeklerim üstteydi epey bi dişimde gömüklük vardı kasımdan bu yana şuan abartısız inci gibiler milimtrik bişey kaldı tabi dilimle arkadan farkediyorum e bu durumlarda kafayı yemeyen yoktur.. :) sende de gördüğüm resim kadarı ile nisana bitmiş olabileceğini düşünüyorum ilerlemene sen şahitsin kuvvet evet dişleri hemen yıkıp yerine sokar yön baskısı ile o kalan süreç evet çok sıkıntılı 2 sene diyorlar çünkü bu kadar hızda düzelen bi diş 1 haftada eski haline yahut kötüsüne bile dönüşebilir işte doku sağlamlaşsın kemikler oturuşsun bla bl a teldaşım :) herşeyin gönlünce hızlı olsun
çok teşekkür ederim, içim rahatladı biraz :))
bende 27 yasındayım 4000 tl ye yaptırıyorum,bende hep erteledım ama ıyıkı taktırmısım dıyorum farkı görunce:)
bende farkı ne zaman görücem merak ediyorum gerçi daha 3 hafta oldu ama sanki hiç kımıldamıcaklarmış gibi ...
benım 2 gun sonra 2 ayım bıtecek ve ınanılmaz bı degısım var zaten her gün dişlerımde baskıyı hıssedıyorum,12 martta tellerımı kalınlastıracak doktor,bosluklarım var ıkı tane,onlarda cabucak kapansa göruntu düzelecek inşşş.
sende en kısa zamnda degısımlerı farkedersin canımmmm
benimde telim değişti bundan sonra linguel hazırla kızım dedi biraha randuvuya o nedemek acaba acaba bundan sonraki aşamada ne oluyo tel kalınlaştı geriye ne kalıyo ?????
benimde telim değişti bundan sonra linguel hazırla kızım dedi biraha randuvuya o nedemek acaba acaba bundan sonraki aşamada ne oluyo tel kalınlaştı geriye ne kalıyo ?????
benım 2 gun sonra 2 ayım bıtecek ve ınanılmaz bı degısım var zaten her gün dişlerımde baskıyı hıssedıyorum,12 martta tellerımı kalınlastıracak doktor,bosluklarım var ıkı tane,onlarda cabucak kapansa göruntu düzelecek inşşş.
sende en kısa zamnda degısımlerı farkedersin canımmmm
benim de dişlerimin arası hep boşluk ama hiç bir deişim olmuyor nedensegerçi sadece bir ay 5 gün oldu ama :)
boslukların kapanması baya zamn alıyormus öyle duymustm,dişler düzene girsede kapanmasını beklemek gerekiyor,inşş en kısa zamnda kapanır bosluklarımız ...
benim 11 ay bitti. hala kapanmadı. üstelik benimki orta seviyede bi bozukluktu ve sadece üstten iki azı çekildei. hala bekliyoruz bakalım nolucak....
ben bu gidişattan hiç memnun değilim. istedigim gibi olmayacak dişlerim bence....
canım öyle deme 11 ayda hiç mi değişim olmadı? ya da sadece 2 milim gibi açıklıklardan mı rahatsızsın? yada belki doktorun öncelikli dişler belirleyip ona göre bi baskı oluşturuyordur.. misal benim şuan toplam 10 dişimden 4ünde lastik var.. belki böyledir memnuniyetsizliğine tepkisi ne oldu?
Selam kızlar.. Benim de bir ayı geçti tedavide. Bugün ilk randevum bakalım bana ne diyecek doktor. Köpek dişlerimde biraz kayma var sanki. Bu arada hala yiyecekleri kopararak yiyebiliyorum
Selam kızlar.. Benim de bir ayı geçti tedavide. Bugün ilk randevum bakalım bana ne diyecek doktor. Köpek dişlerimde biraz kayma var sanki. Bu arada hala yiyecekleri kopararak yiyebiliyorum
canım ısırarak bısey yıyemezsın zaten,bende herşeyı bölerek yıyorum,dişlerde baskı oldugu ıcın ısırman zor olur...
HAHAHA...
1 ay olmuş daha, dur hele.. tabii ki kopararak yiceksin.. ben daha ısırarak bişey yemedim bi sene olacak nerdeyse...
meraba arkadaşlar
ben de dün taktırdım telleri:) ama ağzımın içine çok batıyor yaa,konuşurken falan bayaa acıyor,normal mi bu? normalse ne zaman geçer?beni çok rahatsız ediyor?dünden beri hiçbişi yiyemedim,ne tarafla çiğneyeceğimi şaşırdım,yanlar olmuyor,ön dişler sızlıyor(
bunlar normal şeyler benim 2 3 güne geçmişti birde ağızının içinde yara oluşursa ki oluşur büyük ihtimalle doktorunun mum verdiyse onları yapıştır gerçekten işe yarıyor bide şu ssk dan yaralanma konusunda biz tedaviye başlayanar içinde geçerli mi benim daha yeni 1 ay oldu bizde faydlanabiliyormuyuz bu durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?