Bana iki üç hafta içinde ön dişlerimle en azından tost falan ısırabileceğimi söylemişlerdi. Hayal kırıklığına uğradım biraz.. Dün de ilk randevuma gittim ne zor bişiymiş öyle.. Söküp yeniden monte etti sanki doktor dişleri. Teli ve lastikleri değiştirdi. Tabi dişler çarpık olduğundan çok zor oldu. Alt çenemde bi dişim diğerlerine göre baya bi arkada ve arada sıkışık şekilde onun içinden tel geçiremediği için etrafından arkadan lastik geçirip iki taraflı tele bağlamış ömrümden ömür gitti sandım onu takarken..bi dahaki randevuya ağrı kesici içip gel mutlaka dedi. Baya tecrübelisin sen dişler için önerdikleri bi ağrı kesici var mı doktorların ben o telaşla sormayı unuttum :s
belli bi ağrı kesici adı yok. senin için hangisi uygunsa kullanabilirsin bence.
ama bazı doktorlar ağrı kesici kullanmayı önermiyomuş, tedaviyi etkiledigini söylüyorlarmış. ben öyle bişey duymadım doktorumdan, bana kullan dedi.
sonuç olarak çok zorda kalmadıkça kullanma hafif ağrılarda, zaten ilaç bu, her halükarda sık kullanmamak lazım... ama çok rahatsız ederse de seni tabii ki kullan bi ağrı kesici, işkence çekmeye gerek yok dimi...