- 16 Şubat 2009
- 619
- 0
- 641
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım sana nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum.Sen söylemeseydin böyle bir şeyden haberim olmazdı.Çok ama çok sağol umarım mükemmel dişlere kavuşursun,kavuşuruz.
Arkadaşlar daha önceki postlarımda ayrıntılı şekilde nasıl sevk alınabileceğini yazmıştım, ben 29 yaşındayım ve sevkimi verdiler,18 yaş üstü diye birşey yok hem neden olsun?
ben Adana da yaşıyorum,burada oturanları yönlendirebilirim ama istanbul hakkında nerden sevk alınır bilmiorum,ağız diş sağlığı polikliniği vardır orada da
Daha önce ki mesajlarınızı okuyunca şimdi anladım.Adım adım anlatmışsınız.Paranın bir kısmı ya da tamamı ödenecek diye.Peki bu halde size ne kadar mal oldu acaba.Devlette ki diş teli ne kadara geliyormuş onu öğrenmek isterim.
Bi dahaki kontrolüne kadar kapanmış olur canım
benim sevk aldıktan sonra gittiğim diş hekimi amcamın kızı olduğu için ben herhangi bir ödeme yapmadım,sen emekli sandığından paranı alınca bana getirirsin dedi
Devlet hastanesinde falan ne kadar bilmiyorum açıkcası
yok yaa şaka falan değil, gayet ciddiyim,ben yaptırıyorum işte,yaş sınırlaması fln da yok ben 29 yaşındayım...diyorum ya benim gittiğim hekimin başını kaşıyacak vakti yok sevkli hastalardan dolayı, sevkini aldıktan sonra istediğin özel muayene-klinik gidebiliyorsun...sadece kanal ve ortodonti karşılanıyormuş...Cebinizden boşuna milyarlar vermeyin.En iyisi en yakın ağız diş sağlığı polikliniğine gidin oradan öğrenin,benim yazdıklarım tatmin etmedi galiba
Sevgiler
ben taktırmıs bulundum bu saatten sonra gerı donus olurmu kıı..onu aslında doktorumla konsuamk lazım..ozel bı saglık yerınden alırım sevkı doktoruma verırım..ay ınsallah olur ya
merhaba ben diş teli taktıralı 1 ay oldu, ilk kontrole gittim geçen hafta ama konuşma sorunum oluştuğu için doktora diğer sorunlarımı anlatamadım :) yani sormak istediklerimi soramadım. dişlerimin arası ayrık benim ama lstik takılacak falan demişlerdi, bir de tellerim kalınlaşacakmış diğer aylarda porselen taktırdım belli olmasın diye ama :/ bi de lastik takmaktan çok korkuyorumzor mu, konuşmamda daha çok mu kötü olacak acaba
(
benimde aynı senin gibi konuşmam çok bozulmuştu ama zamanla konuşma düzeliyor sana bunu söyleyebilirim lastik kullanmadım yorum yapamıycam ama konuşma düzelicek :))
ciddimisin canım bu kadar kısa süredee kapanırmı zaten 2 ayda yolu yarıladık gibi bişey eğer onalr sağa ve sola giderse aşağı inen dişimi yukarı çekicek ee başka bişey kalmıyo yani 6 ay gibi sürede dişler hizaya gelicek gibi bişey sonra herhalde orta hat düzeltmesi başlıyo dimi her diş bu kadar hızlı ilerliyomu neden 2 sene diyolar acaba :))) mutluyummmmm hızla düzeliyorrrr
çok teşekkür ederim, içim rahatladı biraz :))