Nerde yaptırıyorsunuz .Fiyat diğerlerine nazaran daha hesaplı.İnşaallah tam istediğiniz gibi olur.Ben hala daha ucuz bir yer bulacağım ümidi ile bir iki ay daha sürüncemeye bıraktım diş telini
Arkadaşımmm ..Canımmm : )) tamam tamam abarttım ama gerçekten aradığım rakam bu işte.Rica etsem yaptırdığınız yerin iletişim bilgilerini özelden ya da forumdan atabilir misiniz ? Bir de merak ediyorum bu diş telleri hani biri herkesin ağzında gri diğerleri ise daha şeffaf ve şık duruyor.1.500 usd verip çirkin görünümlü klişe olandan mı takacaklar acaba ! O yüzden mi fiyat ucuz.Bir de siz taktırmışsınız memnun musunuz? Diş teli madem aynı neden beşiktaşa yönlendirdiniz beni acaba ? Çok merak ettim farkı nedir acaba ?
Arkadaşlar artık devlet yaklaşık 2 aydır ortodontik tedaviyi karşılıyor biliyorsunuz dimi?
Ben ayın 11inde ağız dş sağlığı polikliniğine gidip sevk aldım,sonrada istediğim ortodontistin muayenehanesine gidip tedavime başladım,kurum tamamını karşılıyor
Arkadaşlar artık devlet yaklaşık 2 aydır ortodontik tedaviyi karşılıyor biliyorsunuz dimi?
Ben ayın 11inde ağız dş sağlığı polikliniğine gidip sevk aldım,sonrada istediğim ortodontistin muayenehanesine gidip tedavime başladım,kurum tamamını karşılıyor
hadi ya barış beye giden birini buldum yuppi:))bende barış beye başlamak üzereyim ama benm dişerim fazla sorunlu..7000 tl ye yaptırıcam(cerrahi içinde)..gittiğim tüm dişçilerden farklı bir tedavi yöntemi sundu barış bey doğrumudur bilmem ama ona başlıcam..sen nasıl memnun musun??Doğru yerdemiyim acaba??bende iki cerrahi operasyon geçiricem ilki çene genişletmekorkuyorum)dediklerini başarabilirse ne ala..umarımm başarır..Sence dediğini yapar mı sen ne düşünüosun bu doktor hakkında??????
benimkide çok sorunlu.. ama benim sırf tellerim 6000 tl. Bende cerrahi operasyon geçirecem ama aynı değil galiba, çünkü benim cerrahi operasyonum özelde yapılırsa yaklaşıl 10000 tl civarı ben cerrahpaşada yaptıracam. Cene genişletmeyi özel tasarladığı şeyler ile yapıo galiba. Ben barış beyden menunum sadece geçen braketimi kırdımmm, onun için ekstra para aldı, hep öyleymişş lan zaten veriom 6000 tl. Benim anlamadığım iki cerrahi oparasyon artı bide teller 7000 çok iyi. Cerrahi oparasyonun arklı galiba, benimki ortognatik cerrahi.
Canım,benim amcamın kızı ortodontist,kendi özel kliniği var,ben ona tedaviye başlamak için dolgularımı,20liklerin çekimlerini falan yaptırırken yayınlandı bu yasa,yani ben 4000tl yi gözden çıkarmışken birden sevk meselesi çıktı :)
Neyse amcamın kızı bu sevk olayının 2 sene önce de olduğunu ama bazı kötü süistimallerden dolayı 2-3 ay içinde geri kaldırıldığını söyledi,şimdi de seçim yatırımı diyorlar. Bu arada sevkten dolayı acaip bir yoğunluk yaşıyor hasta bazında,başını kaşıyacak vakti yok,Adananın en iyi ortodontisti.
Şimdi 1. adım : devlete bağlı ağız diş sağlığı polikliniğine gidiyorsun,muayeneni oluyorsun,tedavi orada yapılamayacağından dolayı hekim sana sevk yazıyor.
2. adım: aldığın sevkle istediğin diş hekimine gidiyorsun,tedaviye başlıyorsun (tedaviye başlarken hekimin istediği ücreti ya da bir kısmını veriyorsun)
3. adım: hekimin uygun gördüğü bir aşamada kendisinden aldığın faturayla (tellerin takıldıktan 2-3 ay sonra) sevki aldığın-muayene olduğun yere tekrar gidiyorsun,tellerinin takılmış olduğunu görüp sevkini işliyorlar. Bu sevki ve faturanı kurumuna verip paranı alıyorsun,paranı almak 4-5 ay sürüyormuş :)
Umarım anlatabildim
Sevgiler
Canım,benim amcamın kızı ortodontist,kendi özel kliniği var,ben ona tedaviye başlamak için dolgularımı,20liklerin çekimlerini falan yaptırırken yayınlandı bu yasa,yani ben 4000tl yi gözden çıkarmışken birden sevk meselesi çıktı :)
Neyse amcamın kızı bu sevk olayının 2 sene önce de olduğunu ama bazı kötü süistimallerden dolayı 2-3 ay içinde geri kaldırıldığını söyledi,şimdi de seçim yatırımı diyorlar. Bu arada sevkten dolayı acaip bir yoğunluk yaşıyor hasta bazında,başını kaşıyacak vakti yok,Adananın en iyi ortodontisti.
Şimdi 1. adım : devlete bağlı ağız diş sağlığı polikliniğine gidiyorsun,muayeneni oluyorsun,tedavi orada yapılamayacağından dolayı hekim sana sevk yazıyor.
2. adım: aldığın sevkle istediğin diş hekimine gidiyorsun,tedaviye başlıyorsun (tedaviye başlarken hekimin istediği ücreti ya da bir kısmını veriyorsun)
3. adım: hekimin uygun gördüğü bir aşamada kendisinden aldığın faturayla (tellerin takıldıktan 2-3 ay sonra) sevki aldığın-muayene olduğun yere tekrar gidiyorsun,tellerinin takılmış olduğunu görüp sevkini işliyorlar. Bu sevki ve faturanı kurumuna verip paranı alıyorsun,paranı almak 4-5 ay sürüyormuş :)
Umarım anlatabildim
Sevgiler
Eki Görüntüle 140063 Eki Görüntüle 140064 Eki Görüntüle 140065 kızlar dişlerimdeki değişimi paylaşmak istedim sizdende bekliyorum moral oluyorrr
yok yaa şaka falan değil, gayet ciddiyim,ben yaptırıyorum işte,yaş sınırlaması fln da yok ben 29 yaşındayım...diyorum ya benim gittiğim hekimin başını kaşıyacak vakti yok sevkli hastalardan dolayı, sevkini aldıktan sonra istediğin özel muayene-klinik gidebiliyorsun...sadece kanal ve ortodonti karşılanıyormuş...Cebinizden boşuna milyarlar vermeyin.En iyisi en yakın ağız diş sağlığı polikliniğine gidin oradan öğrenin,benim yazdıklarım tatmin etmedi galiba
Sevgiler
Arkadaşlar cumartesi 2 randevum vardı gittim ortadan geçen teli kalınlaştırdı braket kenarlarındaki lastikleri değiştirdi 1 ay sonra gelmemi söyledi köpek dişlerimde acayip baskı var bi dişimi aşağı iterek nerdeyse yerine geldi şimdi olması gereken sağa ve sola doğru gitmeleri boşlukları kapatmaları acaba o boşluklar ne kadar sürede kapanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?