- 18 Mayıs 2008
- 597
- 21
- 643
dişlerin biraz fazla çapraşıksa, braketler zorlanıp kırılabiliyor. Yani aslında bunda senin hiçbir etkin olmamış da olabilir...
umarım çabuk atlatırsın..
geçmiş olsun...
Hassasiyetinde ondandır buyuk olasılık.Dişlerin üzerinde ne kadar baskı var o kadar ağrın o kadar da braketlere yuk bindiği için kırılması daha kolay olur.Bence sen eskisi gibi yemeye devam et.Braket kırılmaları birazda doktor hatası oluyor bu yuzden
Arkadaşlar ,
Şu ben de 27 yaşındayım.Ve fiyat araştırma içersindeyim.Diş teli fiyatları gerçekten çok uçuk.En son bir yer 5.000 usd fiyat aldım.Yapı Kredi özel sigortam olmasına rağmen diş telini özel sigortalarda karşılamıyormuş.Acaba kendisi ya da çevresinde yakın zamanda uygun rakamlarda diş teli takan var mı ? Varsa iletişim bilgilerini ve rakamı bana söyleyebilirler mi ?
arkadaşlar sorularımı cevapladığınız için çok teşekkür ederim..çok saolun..benm sorunum biraz büyük..çene genişletme ile ilgili..aranızda çene genişletme aparatı takan bilen var mı ...zorlukları nelerdir.??bilen varsa yardımcı olursanız çok sevinirim..size muhtacım kullanan varsa duysun artık beniiii......((
açıklama yapmaktaki sakınca nedir?
iyi niyeti yanlış anlıyorsun
bende 26 yaşındayım, üstelik open bite var benim dişlerimde çok geç kaldım taktırmak için bayada araştırdımm. doktor olduğum için işin derinlemesine araştırdımm, bu işi pahalıı her yer hemen hemen aynı ben 6000 tl ye yaptırıyorumm, üstelik yaklaşık 6 ay sonra bide cerrahi operasyon geçirecem bakalım tedavi sona erdiğinde nasıl olacak merak ediyorum. Üstelik bu hafta braketimi kırdım iki kezz sert bişeyde yemiyorum ama. Benden sana tavsiye geç kalmadan kesinlikle taktırmalısın zaten en ez 18 ay sürüyo tedavi. bu arada ben barış beye gidiyorum istersen adresi ve telefonunu verebilirim internetten de aratınca çıkar hemen
İlginize teşekkür ederim .Benim fiyat aldığım yerler Levent ,Erenköy ve nişantaşında gülüş tasarımı vs hizmeti veren tabir-i caizse afilli yerler.invisalign (Görünmez Diş telleri) fiyatlarıydı.Gerçi muayene etmeden normal tel ya da görünmez tel olarak hangisinin olacağına onlar karar verecekmiş.Artık semtin mütevazi rakamlarda çalışan dişçilerinden fiyat alacağım ancak 4000 lira veya (3.000 usd) fiyatindan daha düşük vereni duymadım.Forumda biri 1.500 usd dedi ama sanırım o da çok önce yaptırdı.Şu an vakit kaybetmeden bir yerden uygun rakamla anlaşarak direk yaptırmak istiyorum.Anadolu yakasında bir yer olmasıda elzem.
neyin doğal neyin doğal olmadıgı hakkında farklı fikirlere sahibiz anlaşılan.. gerkesiz diyosan gereksizdir.yanlış anladığımı düşünmüyorum.neyse konu dışına çıkmak gereksiz bence.iyi paylaşımlar
30 yaşındayım benim dişlerimde baya problemli 7.000 tl ye yaptırıyorum .fiyat çok diye düşünmüştüm, ama dişlerindeki sorunun boyutuna göre değişiyor mecburen veriyorsun.fiyata takılıpta ertelemeyin biran önce yaptırın derim .
26 yaşındayım bende, yeni taktırdım 6000 tl benimkide.Kesinlikle dişlerdeki soruna göre değişiyor, önce muayene ediyo , sonra fiyat veriyorlar genelde. KESİNLİKLE ERTELEMEYİN, erteleye erteleye bu yaşıma geldim maalesef
benim üst çenemde ön dişlerden biri önde yanındaki dişte gerideydi ve çenem v halindeydi. yani üst çenem alt çenemi tam olarak kapatamıyordu. hareketli aparey kullanmamı önerdi doktor. yaklaşık 1buçuk aydır kullanıyorum. şimdi dişler arasında boşluk kalmadı ama tam olarak sıraya girmesi için başka bi aparey düzenliyor doktor. yarın gidip takacam. Benim işim inşallah uzun sürmeyecek. sadece dişlerin düz sıra halini gelmesi için beklicem. taktırmanı tavsiye ederim eğer bana benzer bi durumun varsa.
bende 26 yaşındayım, üstelik open bite var benim dişlerimde çok geç kaldım taktırmak için bayada araştırdımm. doktor olduğum için işin derinlemesine araştırdımm, bu işi pahalıı her yer hemen hemen aynı ben 6000 tl ye yaptırıyorumm, üstelik yaklaşık 6 ay sonra bide cerrahi operasyon geçirecem bakalım tedavi sona erdiğinde nasıl olacak merak ediyorum. Üstelik bu hafta braketimi kırdım iki kezz sert bişeyde yemiyorum ama. Benden sana tavsiye geç kalmadan kesinlikle taktırmalısın zaten en ez 18 ay sürüyo tedavi. bu arada ben barış beye gidiyorum istersen adresi ve telefonunu verebilirim internetten de aratınca çıkar hemen
Ya arkadaşlar
tedavim başlayalı yaklaşık 11 ay oldu...
ama dişlerim istedigim gibi olmayacaklar sanırım...
çekilen dişlerden dolayı dişlerim iyice ağzımın içine doğru hareket ettiler... dudaklarım da inceldi gibi geliyor bana ki braketler çıkınca çizgi gibi kalacaklar heralde(((((((
sonra köpek dişlerim çok sivri, ikisi çok dışarda onları törpüleyecekmiş... dişlerimin doğal yapısını bozacak...((((
içim hiç rahat değil...
mutsuzum
bende 27 yasındayım 4000 tl ye yaptırıyorum,bende hep erteledım ama ıyıkı taktırmısım dıyorum farkı görunce:)
mükemmel amcalarımızda fiyatlar öyle ancak bilirsin ki tel teldir takılma stili aynıdır o amcalar güle güle takıyodr eminim bulursun ben geçtiğimiz kasımda 1500$ a taktırdım anadolu yakasında bilmiyorum ama beşiktaşta dentist falan iyi diyorlar arkadaşım taktırmıştı orda tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?