eğer sabit braket takılacaksa ölçü almaya gerek yok canım...
yemek yerken takıp çıkarabileceğin damaklı aparey kullanacaksan onun için ölçü alınıyor...
Ağrı kesici kullanmışmıydınızzz kızlarr????
benim sabit takıldı ama ölçü de alındı canım.bilmiyorumkismile
ölçü alsak daha iyi olurdu dediler ama almadan bgn üst dişlerime tel takıldı ve canım çok yanıyornasıl alıştınız kızlar yaa
ölçü alsak daha iyi olurdu dediler ama almadan bgn üst dişlerime tel takıldı ve canım çok yanıyornasıl alıştınız kızlar yaa
3-4 gün sürer azalır agrı canım.. meyvesuyu hzır çorba falan al bulunsun ekmek içi bile yiyemicen
ilk bikaç gün zor canım ama alışırsın zamanla ; merak etme...
birkaç kez kullandım ben... ilk braketler takıldığında bir de bazen zincir lastik takıldığında...
kullanabilirsin çok ağrın varsa...
bsey sorcam teliniz alta nezaman takıldı????? kişiden kişiye degişir ama yinede ortalama bi süre edinirim
bsey sorcam teliniz alta nezaman takıldı????? kişiden kişiye degişir ama yinede ortalama bi süre edinirim
telin üstüne takılan lastiği çıkarıp mı dişimizi fırçalıyoruz ??
Üste takılalı birbuçuk ay oldu. geçen kontrolde bir ay sonra alta takıcam dedi.yani yaklaşık olarak 2.5 ay sonra takılmış oluyor.
bnm daha üste takıldı sadece alta takılmadı ne zaman takılcak diye sormakta aklıma bile gelmedi hatta eve gelince unuttular mı diye bile düşündüm
lastikte takıldı dişimizi fırçalarken lastiği çıkarıpmı fırçalıyoruz yoksa çıkarmadan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?